Mulţumim lui Ilie Floroiu!

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Preşedintele Fundaţiei „Farul Sport 2008”, Ilie Floroiu, a fost coordonatorul organizatoric al ediţiei 2023 a „Campionatului naţional de gimnastică aerobică” de la Constanţa din acest week-end. Acest eveniment a demonstrat încă o dată că Floroiu este un creator unic al evenimentelor sportive și un artizan al unor spectacole memorabile. Cu energie pozitivă, atenţie la detalii şi grijă pentru fiecare participant, Ilie Floroiu şi-a pus amprenta într-un mod unic asupra competiţiei organizate în Sala Sporturilor „Simona Amânar”.

Acest succes nu ar fi fost posibil fără sprijinul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Constanţa, CS Farul Constanţa şi CSŞ1 Constanţa, care au contribuit la organizarea perfectă a competiţiei. În plus, mulţumirile sunt adresate și de către Federaţia Română de Gimnastică tuturor participanţilor: sportivi, antrenori, arbitri, părinți și fani ai gimnasticii românești.

Campionatul naţional de gimnastică aerobică a fost un moment important pentru dezvoltarea și promovarea acestui sport în România. Participarea sportivilor talentaţi, pregătiţi de antrenori dedicaţi, a demonstrat nivelul înalt al gimnasticii românești. Prin organizarea unui eveniment de asemenea calitate, România își consolidează poziția de lider în acest domeniu.

De asemenea, acest campionat a oferit o platformă de competiţie pentru tinerii gimnaşti, care au avut ocazia să demonstreze talentul lor și să își îmbunătăţească abilităţile în faţa unui public numeros. Această experienţă va fi cu siguranţă benefică pentru dezvoltarea lor ca sportivi.

În concluzie, Ilie Floroiu a reușit să realizeze o competiţie de succes, care a adus laolaltă talentul, pasiunea și dedicarea pentru gimnastică aerobică. Apreciem munca sa și a tuturor celor implicaţi în organizarea acestui eveniment și sperăm că în viitor vom avea parte de alte competiţii de aceeași calitate în România.

Sursa: Federația Română de Gimnastică.

Mulţumim, Ilie Floroiu!

Preşedintele Fundaţiei „Farul Sport 2008” a fost coordonatorul organizatoric al ediţiei 2023 a „Campionatului naţional de gimnastică aerobică” de la Constanţa din acest week-end.

Campionul alergătorilor de cursă lungă a demonstrat încă o dată că este un creator unic al evenimentelor sportive, un artizan al unor spectacole memorabile. Cu energie pozitivă, atenţie la detalii şi grijă pentru fiecare participant, Ilie Floroiu şi-a pus amprenta într-un mod unic asupra competiţiei organizate în Sala Sporturilor „Simona Amânar”.

Mulţumiri Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Constanţa, CS Farul Constanţa şi CSŞ1 Constanţa atât din partea FRG, cât şi a tuturor participanţilor: sportivi, antrenori, arbitri, părinți și fani ai gimnasticii românești!
Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

Sursa si foto: Federația Română de Gimnastică
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

NASA Logo

Voluntari pentru realizarea unui film despre eclipsa solara totala din 8 aprilie 2024

În timpul eclipsei totale de soare din 8 aprilie 2024, avem nevoie de voluntari de-a lungul traiectoriei de totalitate...

Read More...

Visual Fan extinde la 70% portofoliul de acțiuni al Intervision Trading, distribuitorul AKAI

Brașov, 13 Februarie 2024. Visual Fan SA, companie listată la Bursa de Valori București sub simbolul ALW și deținătoarea...

Read More...

La aniversarea a 100 de ani, Institutul Francez din România prezintă Vertiges – cea de-a 28-a ediție a FESTIVALULUI FILMULUI FRANCEZ, între 21 și 31 martie la București și în alte 12 orașe

În anul centenarului său, Institutul Francez din România organizează cea de-a 28-a ediție a FESTIVALULUI FILMULUI FRANCEZ ce se...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro