Miting pentru demiterea lui Raed Arafat – Partidul S.O.S. România cere responsabilitate pentru tragedia de la Crevedia

BY: stiridinromania.ro In Articole
cover miting SOS ROMANIA

Partidul S.O.S. România anunță un miting programat pentru astăzi, la sediul MAI din Piața Revoluției nr. 1A din București, sub numele “Mitingul Consecințelor.”

Acest protest își propune demiterea lui Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne și coordonator al Departamentului pentru Situații de Urgență.

Programat să înceapă la ora 14:00, evenimentul a stârnit deja un interes semnificativ în rândul publicului, iar președintele Partidului S.O.S. România, senatorul Diana Iovanovici-Şoşoacă, se află în fruntea mișcării de protest.

Sloganul principal al mitingului este “Raed Arafat, Vrem Demisia Ta, Nu Incompetența Ta!”.

În cadrul comunicatului de presă emis înaintea evenimentului, S.O.S. România și-a exprimat indignarea față de managementul lui Arafat în situații de urgență și, în special, față de evenimentele tragice de la Crevedia.

Această tragedie, care a avut loc recent, a avut ca urmare internarea a 50 de pompieri în spitalele din zonă, iar mișcarea de protest de astăzi urmărește să tragă un semnal de alarmă asupra acestor situații.

Ultima tragedie de la Crevedia nu poate rămâne fără consecințe!, a declarat Diana Iovanovici-Şoşoacă. Este momentul să îi cerem demisia pentru punerea în pericol a vieților noastre. Haideți să fim vocea celor afectați, să ne facem simțită prezența și să ne asigurăm că viața noastră este în siguranță.

Mitingul programat de astăzi este văzut ca un apel la solidaritate și la responsabilitate în fața unei situații critice în gestionarea situațiilor de urgență în România.

Partidul S.O.S. România face un apel către toți cetățenii interesați să se alăture protestului pentru a recâștiga demnitatea și siguranța în gestionarea situațiilor de urgență.

Evenimentul se anunță a fi un moment important de mobilizare și de manifestare a dorinței pentru schimbare în modul în care sunt gestionate situațiile de urgență în țară.

Sursa si foto: Biroul de Presă al Partidului S.O.S. România
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

IMPACTPRESS

Atentie la Mesajele False!

O nouă campanie de mesaje false, transmise în numele ANAF, este în desfășurare în această perioadă. Contribuabililor, persoane juridice,...

Read More...
Europol-coordinated operation tackles the threat of terrorist-operated websites

Operațiunea HOPPER II: Lupta împotriva propagandei teroriste online

Zece țări s-au unit cu Europol pentru a perturba activitățile de propagandă online ale organizațiilor teroriste religioase și politice...

Read More...

România nu a eliberat vize pentru delegații ruși la sesiunea Adunării Parlamentare a OSCE

Președintele Comisiei pentru Afaceri Internaționale a Consiliului Federației, Grigori Karasin, a anunțat acest lucru pe contul său de Telegram. Conform...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro