Misiunile desfășurate de echipele de intervenție nou-născuți, în ultimele 24 de ore…

BY: stiridinromania.ro In Actualitate

Misiunile desfășurate de echipele de intervenție nou-născuți, în ultimele 24 de ore

Aceste misiuni au constat în transportul nou-născuților la diferite unități medicale pentru efectuarea unor consultații sau tratamente de specialitate.

Echipajele de Terapie Intensivă Mobilă (TIM) ale ISU BIF au fost solicitate, în cursul zilei de ieri, pentru efectuarea a 2 transferuri medicale de urgență. Primul caz a constat în transferul unui băiețel în vârstă de 6 zile, stabil, de la Spitalul Județean de Urgență Vâlcea la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii “Grigore Alexandrescu”, iar cel de-al doilea caz, un băiețel, în vârstă de 2 zile, de la un spital privat la Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului “Alessandrescu-Rusescu”.

La nivelul județului Cluj a fost efectuată o misiune de transport nou-născuți de la Clinica de Obstetrică-Ginecologie “Dominic Stâncă” la Chirurgie Pediatrică Cluj-Napoca, nou-născutul fiind un băiat de 3 zile cu mai multe afecțiuni medicale.

De asemenea, echipajul SMURD neonato al ISU Timiș a realizat un transport medical de urgență, de la Maternitatea Odobescu Timișoara la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii “Louis Țurcanu”, pentru un pacient de sex masculin, în vârstă de numai o zi, în vederea efectuării unui consult medical de specialitate.

Cele 4 misiuni de salvare a nou-născuților din ultimele 24 de ore au fost asigurate de echipe mixte de intervenție, formate din medici, asistenți medicali și conducători auto-paramedici.

Aceste misiuni sunt vitale pentru a ne asigura că micuții primesc îngrijirea medicală necesară în timp util.

: Arhivă

Data: 2023-04-11 11:47:46

Link catre sursa

Foto: Facebook sau Pixabay
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Campionatele Naționale de Blitz – rezultate și câștigători

Pe data de 1 decembrie, în urma probelor de dezlegări, au avut loc Campionatele Naționale de Blitz, competiție la...

Read More...

Realizări remarcabile ale echipei României la Gimnastica Aerobică la Jocurile Mondiale 2022 din Birmingham, Alabama

Echipa României a obținut un succes remarcabil în gimnastica aerobică la Jocurile Mondiale 2022 din Birmingham, Alabama. Aceștia au...

Read More...

Diana Iovanovici-Șoșoacă: Îi dorim lui Iohannis să rămână în Dubai! La mulți ani presei! Vreau să vă dau din Pâinea României!

Aflată la Alba Iulia, la celebrarea a 105 ani de la Marea Unire, președintele S.O.S. România, Diana Iovanovici Șoșoacă...

Read More...

3 commentsOn Misiunile desfășurate de echipele de intervenție nou-născuți, în ultimele 24 de ore…

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

error: Continut protejat.
stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro