Misiunile de salvare ale nou-născuților în perioada 02–08 septembrie 2023: Transportul la unități medicale pentru consultații și tratamente de specialitate. Pe cale terestră, echipajele de Terapie Intensivă Mobilă nou-născuți au efectuat 1+4 misiuni neonatologice ISU București-Ilfov.

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI

În perioada 2-8 septembrie 2023, echipele de intervenție din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) din București-Ilfov, Cluj, Iași și Timiș au efectuat misiuni de salvare ale nou-născuților. Aceste misiuni au constat în transportul bebelușilor la diferite unități medicale pentru a li se efectua consultații sau tratamente de specialitate.

Echipajele de Terapie Intensivă Mobilă pentru nou-născuți din cadrul ISU București-Ilfov au efectuat 14 misiuni neonatologice. De asemenea, ISU Cluj a efectuat 8 misiuni neonatologice, în timp ce ISU Iași a efectuat o misiune neonatologică. De asemenea, ISU Timiș a efectuat 6 misiuni neonatologice.

Pe lângă misiunile terestre, echipajele elicopterelor SMURD ale Inspectoratului General de Aviație al Ministerului Afacerilor Interne au efectuat 7 misiuni de salvare aeriană în aceeași perioadă. Aceste misiuni au fost asigurate de echipe mixte de intervenție, formate din medici, piloți, asistenți medicali, voluntari și conducători auto-paramedici.

Misiunile de salvare ale nou-născuților sunt vitale pentru a ne asigura că micuții primesc îngrijirea medicală necesară în timp util. Aceste echipe de intervenție depun eforturi considerabile pentru a asigura transportul sigur și rapid al bebelușilor către unitățile medicale specializate.

Această inițiativă este lăudabilă și demonstrează încă o dată dedicarea și profesionalismul personalului din domeniul medical și al serviciilor de urgență. Echipajele implicate în aceste misiuni salvează vieți și aduc speranță familiilor care se confruntă cu situații de urgență.

Sursa: Facebook, a transmis astazi DSU.

Foto: Facebook sau Pixabay

Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Furtuna de vara aduce valuri uriase pe malul marii

Imaginea prezentată în articolul analitic surprinde o scenă cu un grup de tineri care se relaxează pe o plajă...

Read More...
Lumină și speranță! Rugăciune transformată în fapte de înțelegere și dragoste în Eparhia Hușilor- FOTO

Campania umanitară “De Paști aducem împreună Lumină în suflete”

Într-o lume plină de provocări și greutăți, acțiunile de compasiune și frățietate rămân faruri luminoase de speranță pentru cei...

Read More...

Gimnaștii și studenții UNEFS sprijină persoanele cu dizabilități

Articolul de mai jos prezintă implicarea gimnaștilor și studenților de la UNEFS în sprijinirea persoanelor cu dizabilități. Pe baza imaginii...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro