Misiune economica multisectoriala la Dubai in februarie 2024

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
IMPACTPRESS

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș invită firmele din Timiș să participe la o misiune economică multisectorială în Dubai, care va avea loc în perioada 14-19 februarie 2024. Misiunea economică va oferi oportunitatea de a participa la întâlniri de afaceri personalizate în funcție de interesele fiecărui participant. Scopul principal al evenimentului este consolidarea relațiilor comerciale și economice româno-arabe, identificarea de noi posibilități de afaceri și stabilirea de contacte directe cu oameni de afaceri arabi.

Costul participării la misiunea economică este de 1.350 Euro pentru membrii CCIAT și include următoarele beneficii: bilet de avion Belgrad-Dubai-Belgrad cu compania Fly Dubai, cazare pentru 4 nopți la Hotel Stella di Mare 5* în Dubai Marina, transfer de la aeroportul Belgrad, transfer aeroport-hotel-aeroport în Dubai și asistență din partea CCIAT pe toată durata desfășurării misiunii economice.

Pentru a confirma intenția de participare, termenul limită este 6 noiembrie 2023. După confirmarea participării, CCIAT va furniza toate informațiile necesare referitoare la documentele necesare pentru participare.

Pentru informații suplimentare și confirmări de participare, persoanele interesate pot contacta pe Cristina Bădulescu la numerele de telefon 0721 896 961 și 0372 185 285 sau prin e-mail la adresa cbadulescu@cciat.ro.

Această misiune economică în Dubai oferă oportunități importante pentru companiile din Timiș de a se extinde pe piața arabă și de a stabili parteneriate avantajoase cu oameni de afaceri din această regiune. Dubai este cunoscut ca un important centru financiar și comercial din Orientul Mijlociu, oferind un mediu favorabil pentru dezvoltarea afacerilor internaționale.

Participarea la această misiune economică poate aduce beneficii semnificative pentru companiile timișene, precum extinderea rețelei de contacte, identificarea de noi oportunități de afaceri și creșterea vizibilității la nivel internațional. De asemenea, această experiență poate contribui la consolidarea relațiilor comerciale dintre România și statele arabe.

Pentru a profita de această oportunitate, companiile din Timiș sunt încurajate să se înscrie la misiunea economică și să se implice activ în întâlniri și discuții cu potențiali parteneri de afaceri. Aceasta poate fi o modalitate eficientă de a-și extinde orizonturile și de a-și consolida poziția pe piața globală.

Prin organizarea acestei misiuni economice, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș demonstrează angajamentul său de a sprijini dezvoltarea afacerilor locale și de a facilita accesul companiilor din Timiș la piețele internaționale. Participarea la această misiune poate reprezenta un pas important în direcția consolidării relațiilor comerciale româno-arabe și poate deschide noi perspective pentru companiile timișene în ceea ce privește extinderea și diversificarea activităților lor.

Sursa: www.impactpress.ro
Foto: Impactpress.ro

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis invita firmele timisene sa participe la misiunea economica multisectoriala la Dubai, care se va desfasura in perioada 14-19 februarie 2024.

In cadrul misiunii economice vor fi organizate intalniri de afaceri in functie de interesul participantilor. Obiectivul major al evenimentului este intensificarea relatiilor comercial-economice romano-arabe, identificarea de noi posibilitati de afaceri, stabilirea de contacte directe de colaborare reciproc avantajoase cu oameni de afaceri arabi.

Costul participarii la misiunea economica este 1.350 Euro pentru membri CCIAT si include:

  • Bilet avion Belgrad-Dubai-Belgrad cu compania Fly Dubai
  • Cazare 4 nopti la Hotel Stella di Mare 5* – Dubai Marina

  • Transfer la aeroport Belgrad

  • Transfer aeroport – hotel – aeroport la Dubai

  • Asistenta din partea CCIAT pe perioada desfasurarii misiunii economice.

Confirmarea intentiei de participare: 6 noiembrie 2023

Ulterior confirmarii de participare, CCIAT va furniza toate informatiile utile referitoare la documentele necesare.


Informatii suplimentare si confirmari de participare la Cristina Badulescu, tel. 0721 896 961, 0372 185 285, e-mail: cbadulescu@cciat.ro.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Realizările sale sunt fără precedent în istoria modernă

Mai sus, puteți urmări înregistrarea primului discurs al vicepreședintelui Kamala Harris după anunțul de retragere a președintelui Joe Biden...

Read More...
C7M3 crew

NASA selectează un nou echipaj pentru misiunea simulată spre Marte

NASA a selectat o nouă echipă de patru voluntari de cercetare pentru a participa la o misiune simulată către...

Read More...

O instanță din Rusia o condamnă pe jurnalista RFE/RL Alsu Kurmașeva la 6 ani și jumătate de închisoare

O instanță de judecată din Rusia a condamnat-o pe Alsu Kurmașeva, jurnalistă a RFE/RL și care deține dublă cetățenie...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro