Mihai Lasca: Războiul doar cu ţânţarii din Oradea costă aproape 4 milioane de euro!

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
mihai lasca tantari cymina plus
virtualmag.ro”Stimaţi colegi, ar fi de râs, dacă n-ar fi de plâns! Cine ar fi crezut că lupta doar cu ţânţarii din Oradea, un oraş cu vreo 250.000 de locuitori, îi costă pe orădeni aproape 4 milioane de euro!

Nici nu vreau să mă gândesc cât i-ar costa pe orădeni o luptă cu vreo invazie de lăcuste!

Unii ar spune că pentru sănătatea publică nu are sens să ne zgârcim la aproape 4 milioane de euro, în condiţiile în care atunci când plouă în Oradea mulţi orădeni spun că este Veneţia din Banat pentru că străzile din centrul oraşului sunt acoperite de apa pluvială fiind navigabile cu orice barcă gonflabilă.

Lăsând la o parte adevărul spus în glumă, lupta cu ţânţarii, ca orice luptă, are şi victime colaterale din cauza substanţei cu care se încearcă stârpirea acestora.

Aceste victime nu sunt decât oamenii care au ghinionul să aibă geamurile deschise pe timpul nopţii în miez de vară ca să aerisească locuinţele şi care inhalează fără voia lor o parte din substanţa ”cymina plus”, o substanţă cu potenţial cancerigen, conform prospectului.

Efectele nocive ale acesteia se manifestă prin tuşit persistent foarte intens, iritaţii la nivelul ochilor, senzaţii de arsuri la nivelul pieptului, erupţii cutanate la nivelul pielii şi alte asemenea.

Am solicitat Primăriei Oradea dacă are cunoştinţă despre posibilele efecte nocive ale ”cyminei plus” asupra oamenilor, dar nu am primit niciun răspuns la această întrebare.

Probabil că problemele de sănătate ale oamenilor cauzate de această substanţă cu potenţial cancerigen nu prezintă interes pentru Primăria Oradea.

În schimb, mi s-a răspuns în stilul caracteristic al unor funcţionari plictisiţi de problemele cetăţenilor care le plătesc salariile exagerat de mari raportat la munca depusă, cum că cymina plus e folosită în conformitate cu prevederile legale, veşnicul limbaj de lemn.

Ce a omis Primăria Oradea să îmi spună este dacă o interesează că numeroşi orădeni au probleme de sănătate din cauza cyminei plus.

Probabil aşteaptă valul următor cauzat de vreun virus inventat de OMS, de Guvernul trădător şi alţi sceleraţi mintali, ca să aibă pe cine să dea vina.

Aceste dezinsecţii cu substanţe cancerigene trebuie să înceteze pentru că oamenii suferă din cauza acestora. Suferă din cauza nivelul de trai care ar putea fi altul dacă nu s-ar sifona milioane de euro pentru nişte ţânţari care sunt pe Pământ de cel puţin 100 de milioane de ani şi suferă fizic din cauza substanţelor nocive pentru sănătatea umană şi chiar animală.

Precizez că, în perioada următoare, voi cere mai multor primării din ţară să-mi comunice substanţele care se pulverizează în aer şi sumele de bani plătite pentru aceste dezinsecţii care afectează grav sănătatea oamenilor şi chiar a animalelor.

70% din producţia alimentară de bazează pe albine, albine care polenizeză şi astfel se realizează creşterea vegetaţiei şi a plantelor esenţiale cu valoare agricolă pentru oameni.

Cymina plus şi alte substanţe toxice sunt foarte dăunătoare pentru albine. Oare de aceea trădătorii promovează făina din gândaci şi supă de viermi? Viitorul României aparţine Patrioţilor!”, a precizat deputatul neafiliat, Lasca Mihai-Ioan.

Declaraţia politică (titlu: ”Războiul doar cu ţânţarii din Oradea costă aproape 4 milioane de euro!”) a fost susţinută în cadrul şedinţei Camerei Deputaţilor din data de 13.09.2022

Citeste si PANEM ET CIRCENSES, un articol de Diana Iovanovici-Șoșoacă.


Informatiile publicate de stiridinromania.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.virtualmag.ro

Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Ce este o găzduire web și care este rolul ei?

Intenționezi să-ți lansezi un website online pentru a-ți promova cât mai intensiv serviciile sau produsul dorit? Atunci cu siguranță

Read More...

Dimineața pe răcoare? Nu. Dimineața la căldură pe banda ta de acasă. 😄 Echipamentul complet îl găsești aici:🏃https://altex.ro/…

Dimineața pe răcoare? Nu. Dimineața la căldură pe banda ta de acasă. 😄 Echipamentul complet îl găsești aici:🏃https://altex.ro/promo/sport/ #BlackFriday #BlackFriday2023 #BlackFridayDeIarna #BlackFridayRomania

Read More...

Stiri Guvernul României

Premierul Nicolae Ionel-Ciucă: Istoria fabuloasă a gimnasticii românești este scrisă de talentul și tenacitatea unor copii și tineri pregătiți

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro