stiridinromania.ro

Memoriu Diana Sosoaca: „Negocierile în vederea încetării ostilităților dintre Federația Rusă și Ucraina”

In Actualitate, STIRILE ZILEI
memoriu sosoaca
virtualmag.ro

Diana Sosoaca a scris astazi 03.05.2022 un memoriu pe care sa il poata folosi toata lumea in email-uri si scrisori catre institutiile statului.

Folosiți adresele de email ale instituțiilor mai sus menționate mai jos pentru a le transmite faptul că nu doriți implicarea României în război și că poporul român își dorește pace!

Instructiuni gasiti mai jos.

cancelarie@presidency.ro <cancelarie@presidency.ro>, paula.cristea@gov.ro <paula.cristea@gov.ro>, kelemenhunor@rmdsz.ro <kelemenhunor@rmdsz.ro>, cabinet.ministru@mt.ro <cabinet.ministru@mt.ro>, cabinet@mai.gov.ro <cabinet@mai.gov.ro>, ministru@mae.ro <ministru@mae.ro>, cabinet.ministru@just.ro <cabinet.ministru@just.ro>, cabinet.ministru@mapn.ro <cabinet.ministru@mapn.ro>, srp@mapn.ro <srp@mapn.ro>, office.minister@economie.gov.ro <office.minister@economie.gov.ro>, cabinet.ministru@mmediu.ro <cabinet.ministru@mmediu.ro>, cabinet@madr.ro <cabinet@madr.ro>, ministru@mdlpa.ro <ministru@mdlpa.ro>, ministru@ms.ro <ministru@ms.ro>, cabinet.ministru@fonduri-ue.ro <cabinet.ministru@fonduri-ue.ro>, cabinet.ministru@mmuncii.gov.ro <cabinet.ministru@mmuncii.gov.ro>, cabinet@edu.gov.ro <cabinet@edu.gov.ro>, cabinet.ministru@cultura.ro <cabinet.ministru@cultura.ro>, dsu@mai.gov.ro <dsu@mai.gov.ro>, contact@research.gov.ro <contact@research.gov.ro>, cabinet.ministru@sport.gov.ro <cabinet.ministru@sport.gov.ro>, comunicare@energie.gov.ro <comunicare@energie.gov.ro>, office.cabinet@energie.gov.ro <office.cabinet@energie.gov.ro>, relatii@sri.ro <relatii@sri.ro>, relatii_presa@sie.ro <relatii_presa@sie.ro>, relatii_publice@sie.ro <relatii_publice@sie.ro>, drp@gov.ro <drp@gov.ro>

Diana Sosoaca:

Solicitați tuturor instituțiilor ale căror adrese de email le-am menționat mai sus, prin intermediul memoriului nostru, să facă toate demersurile diplomatice de a începe negocierile în vederea încetării ostilităților și nicidecum de sprijni o reacție care va face ca România să devină parte beligerantă.

Scrieți președintelui, guvernului, SRI și SIE, că nu sunteți de acord ca România să devină câmp de bătălie sau să fie implicată în războiul din Ucraina, un război care nu este al nostru și nu trebuie să devină al nostru!

Atașați memoriul (cele două pagini) la mesajul trimis pe email și scrieți că susțineți demersul celor șase parlamentari români.

Citeste si 3 mai 2022. Armata Romaniei si Fortele armate straine in Romania


Informatiile publicate de stiridinromania.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

NTI Monkeypox

Monkeypox sau Variola Maimutei, scenariul NTI de acum 1 an

In Noiembrie In 2021, NTI facea un scenariu privind Monkeypox sau variola maimutei. Un scenariu cu multe similitudini sau

Read More...
OMS tratat international

OMS si Tratatul International privind Pandemiile

OMS anunta pe 30 martie ca Liderii globali (Inclusiv Romania) se unesc în apelul urgent referitor Tratatului International privind

Read More...
Diana Sosoaca SRI

Diana Sosoaca: SRI a raspuns la Memoriul „Neutralitatea României. Pacea de la București”

Diana Sosoaca: La 2 luni după ce a fost trimis Memoriul: "Neutralitatea României. Pacea de la București", s-a primit

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online