Medaliații seniori de la #Antalya2023 în gimnastica aerobică

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Felicitări tuturor medaliaților seniori de la #Antalya2023! La individual feminin, medalia de aur a fost câștigată de Maelys Lenclos din Franța, medalia de argint a fost câștigată de Anastasiia Kurashvili din Ucraina, iar medalia de bronz a fost câștigată de Borislava Ivanova din Bulgaria. La individual masculin, medalia de aur a fost câștigată de Davide Nacci din Italia, medalia de argint a fost câștigată de Francesco Sebastio din Italia, iar medalia de bronz a fost câștigată de Miquel Mane din Spania.

La perechi mixte, medalia de aur a fost câștigată de Borislava Ivanova și Hristo Manolov din Bulgaria, medalia de argint a fost câștigată de Lucrezia Rexhepi și Matteo Falera din Italia, iar medalia de bronz a fost câștigată de Darius Branda și Daria Mihaiu din România.

La trio, medalia de aur a fost câștigată de Clara Lestruhaut, Maelys Lenclos și Victoria Trosset din Franța, medalia de argint a fost câștigată de David Gavrilovici, Leonard Manta și Claudia Ristea din România, iar medalia de bronz a fost câștigată de Sara Cutini, Davide Nacci și Francesco Sebastio din Italia.

La grupuri, medalia de aur a fost câștigată de Italia, medalia de argint a fost câștigată de Finlanda, iar medalia de bronz a fost câștigată de Ungaria.

La aerobic dance, medalia de aur a fost câștigată de Ungaria, medalia de argint a fost câștigată de România, iar medalia de bronz a fost câștigată de Italia.

Aceste rezultate impresionante demonstrează talentul și abilitățile extraordinare ale gimnaștilor din întreaga lume. Competiția #Antalya2023 a fost cu siguranță o oportunitate pentru acești sportivi de a-și arăta performanțele și de a se întrece în fața unui public numeros.

Felicitări tuturor participanților și mulțumiri organizatorilor pentru un eveniment sportiv de succes!

Sursa: Federația Română de Gimnastică.

Congratulations to the #Antalya2023 senior medallists! Individual Women Maelys Lenclos … Anastasiia Kurashvili Borislava Ivanova Individual Men Davide Nacci Francesco Sebastio Miquel Mane Mixed Pairs Borislava Ivanova & Hristo Manolov Lucrezia Rexhepi & Matteo Falera Darius Branda & Daria Mihaiu Trios Clara Lestruhaut, Maelys Lenclos & Victoria Trosset David Gavrilovici, Leonard Manta & Claudia Ristea Sara Cutini, Davide Nacci & Francesco Sebastio Groups Italy Finland Hungary Aerobic Dance Hungary Romania Italy #Antalya2023 | #Aerobic | #Gymnastics


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Federația Română de Gimnastică
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Luptătorii de la ASC „Rizea Wushu” Târgoviște, din nou pe podium!

Succesul obținut de luptătorii de la ASC “Rizea Wushu” la Campionatul Național de Kung Fu

Sportivii de la ASC "Rizea Wushu" din Târgoviște au avut parte de un succes răsunător la recentul Campionat Național...

Read More...

Tricoul și mănușile HD86 Black & White ale lui Helmut Duckadam sunt licitate pentru proiectul “Împreună pentru educație”

Asociația Școala de Gimnastică "Botoș Liviu" organizează o licitație pentru un tricou și o pereche de mănuși speciale, replică...

Read More...
Imagini de groază, la locul unui accident cumplit! Doi oameni se zbat între viaţă şi moarte, după un impact violent între două maşini

Accident rutier cu victime în Nojorid, Bihor

Accident grav în Nojorid: Doi oameni răniți, unul dintre ei a decedat O acțiune de salvare a victimelor unui accident...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro