Meciul decisiv pentru calificarea în Finala campionatului național

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Echipa de volei Rapid București se pregătește pentru meciul decisiv în lupta pentru calificarea în finala campionatului național. Partida va avea loc duminică, la ora 14:00, în Giulești, unde vor întâlni echipa Corona Brașov.

Pentru suporteri, biletele sunt disponibile pe platforma entertix.ro sau pot fi achiziționate direct de la sală, cu o oră și jumătate înainte de începerea meciului. Atmosfera se anunță una incitantă, iar suporterii sunt așteptați să îi susțină pe rapidiști în această luptă importantă.

Reprezentanții media care doresc să participe la eveniment sunt rugați să trimită cererile de acreditare la adresa de email volei@csrapid.ro până sâmbătă, ora 20:00. Este important ca presa să fie prezentă pentru a transmite fanilor informațiile necesare despre evoluția echipei.

Meciul se anunță unul extrem de disputat, iar echipa Rapid își dorește să obțină calificarea în finala campionatului național. Suporterii sunt încurajați să fie prezenți în număr cât mai mare la sală pentru a le oferi energie și susținere jucătorilor lor.

Hai, Rapid!

Sursa: Club Sportiv Rapid București.

Ne pregătim de meciul decisiv pentru calificarea în Finala campionatului național Duminică, de la ora 14:00, luptăm în Giulești contra celor de la Corona Brașov în partida ce va decide finalista. Biletele sunt disponibile pe entertix.ro, sau direct la sală (cu o oră și jumătate înainte de startul jocului). Reprezentanții media interesați să participe sunt rugați să trimită cererile de acreditare la adresa de email: volei@csrapid.ro până sâmbătă ora 20:00. Ne vedem la sală pentru a-i susține pe rapidiști în lupta pentru calificare Hai, Rapid! Ne pregătim de meciul decisiv pentru calificarea în Finala campionatului național Duminică, de la ora 14:00, luptăm în Giulești contra celor de la Corona… Brașov în partida ce va decide finalista. Biletele sunt disponibile pe entertix.ro, sau direct la sală (cu o oră și jumătate înainte de startul jocului). Reprezentanții media interesați să participe sunt rugați să trimită cererile de acreditare la adresa de email: volei@csrapid.ro până sâmbătă ora 20:00. Ne vedem la sală pentru a-i susține pe rapidiști în lupta pentru calificare Hai, Rapid!


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Club Sportiv Rapid București
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Ziua Națională a Înotului – 19 iulie, o sărbătoare a sportului aquatic

Astăzi, pe 19 iulie, sărbătorim Ziua Națională a înotului, ocazie cu care ne amintim de importanța acestui sport în...

Read More...

Cheia succesului: Echipa de suport – motorul motivatiei si angajamentului

Cheia succesului: Echipa de suport – motorul motivatiei și angajamentului Introducere Una dintre cele mai importante componente ale succesului în orice...

Read More...
An animated illustration shows NASA's pavilion at Oshkosh, a large white tent with NASA logos on it, as six different aircraft appear to fly toward the center of the image over the tent.

Zborul spre cunoaștere

În fiecare vară, pasionații de aviație și experți din întreaga planetă - inclusiv inovatorii aeronautici de la NASA -...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro