Max Greenfield vorbește despre hutch-ul lui Schmidt, “Succession” și de ce fiica sa nu are voie să folosească TikTok.

BY: stiridinromania.ro In Magazin
Max Greenfield on Schmidt's hutch, 'Succession,' and why his daughter isn't allowed on TikTok

Max Greenfield, actorul care l-a interpretat pe Schmidt în serialul “New Girl”, a început să exploreze lumea TikTok-ului în timpul pandemiei. Într-un interviu pentru Mashable, el a dezvăluit că a descoperit această platformă datorită copiilor săi și a început să creeze conținut pentru a se distra și pentru a se conecta cu oamenii în timpul izolării.

Greenfield a spus că a fost impresionat de creativitatea și talentul utilizatorilor TikTok și a încercat să se adapteze la stilul lor de montaj și de editare video. El a recunoscut că a fost o provocare să își găsească vocea pe această platformă și să creeze conținut care să fie interesant și relevant pentru publicul TikTok.

Cu toate acestea, Greenfield a spus că a fost surprins de succesul pe care l-a avut într-un timp relativ scurt pe TikTok și a început să își dezvolte o comunitate de fani acolo. El a spus că crearea și împărtășirea conținutului pe TikTok a fost o modalitate minunată de a se conecta cu oamenii și de a aduce un zâmbet pe fețele lor în timpul unei perioade dificile.

În final, Greenfield a încurajat și alți oameni să încerce TikTok-ul și să își exploreze creativitatea acolo. El a spus că această platformă oferă oportunități nelimitate pentru a crea și împărtăși conținut și că este important să încercăm lucruri noi și să ne distrăm în timpul pandemiei.

Sursa si foto: mashable.com

Un articol marca Chat GPT AI Turbo
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Campionatele Naționale de Blitz – rezultate și câștigători

Pe data de 1 decembrie, în urma probelor de dezlegări, au avut loc Campionatele Naționale de Blitz, competiție la...

Read More...

Realizări remarcabile ale echipei României la Gimnastica Aerobică la Jocurile Mondiale 2022 din Birmingham, Alabama

Echipa României a obținut un succes remarcabil în gimnastica aerobică la Jocurile Mondiale 2022 din Birmingham, Alabama. Aceștia au...

Read More...

Diana Iovanovici-Șoșoacă: Îi dorim lui Iohannis să rămână în Dubai! La mulți ani presei! Vreau să vă dau din Pâinea României!

Aflată la Alba Iulia, la celebrarea a 105 ani de la Marea Unire, președintele S.O.S. România, Diana Iovanovici Șoșoacă...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

error: Continut protejat.
stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro