Maria Broască – O poveste de determinare și recuperare

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Maria Broască este o junioară talentată și face parte din proiectul “Țară, țară, vrem campioane!” coordonat de Mariana Bitang și Octavian Bellu. Ea se află în plin proces de recuperare după o operație la genunchi și își dorește să revină cât mai curând în competiții. Este de apreciat că Visa Med a avut grijă de ea și s-a implicat în refacerea sa.

Maria are 15 ani și este elevă la un liceu din Constanța. Deși ar putea fi preocupată de machiaj și rețele sociale, ea muncește zilnic pentru a se recupera după ruptura de menisc și reruptura de ligament încrucișat anterior la genunchiul stâng, suferite în timpul antrenamentelor. De aproape 8 luni, Maria vine zilnic în clinica Visa Med, unde efectuează exerciții de kinetoterapie și hidrokinetoterapie, precum și ședințe de masaj terapeutic. Totodată, Maria se motivează să continue prin completarea peretelui în care sunt expuse cele 24 de medalii obținute până acum în competițiile naționale și prin dorința de a face să se audă imnul României la următoarea Olimpiadă, atunci când starea sa de sănătate îi va permite să participe.

Gimnasta afirmă că se simte foarte bine la clinica Visa Med și că aceasta a devenit a treia ei “casă”, după “acasă” și “sala de gimnastică”. Ea s-a atașat de specialiștii din echipă, deoarece aceștia au ajutat-o atât din punct de vedere medical, cât și psihologic.

Este admirabilă determinarea și pasiunea Mariei pentru gimnastică, iar toată lumea își dorește să o vadă pe podium în viitor. Visa Med este partenerul său de încredere în această călătorie către sănătate și succes.

Sursa: Federația Română de Gimnastică.

Maria Broască continuă! Junioară talentată, componentă a proiectului “Țară, țară, vrem campioane!”, coordonat de Mariana Bitang și Octavian Bellu, Maria este în plin proces de recuperare după operația la genunchi și speră să revină cât mai curând în competiții. Sănătate și putere, Maria! FRG mulțumește Visa Med pentru grija și implicarea în refacerea Mariei.Maria are 15 ani și este elevă la un liceu din Constanța, dar este și gimnastă în lotul național al României de 5 ani. La vârsta la care alte fete sunt preocupa…te de machiaj și rețele sociale, Maria muncește zilnic pentru a se recupera după ruptură de menisc la genunchiul stâng și reruptură de ligament încrucișat anterior la același picior, dobândite în timpul antrenamentelor. De aproape 8 luni, după operația la genunchi făcută în Viena, vine zilnic în clinica Visa Med și face exerciții de kinetoterapie și de hidrokinetoterapie alături de terapeuții noștri, precum și ședințe de masaj terapeutic. O motivează completarea peretelui în care sunt deja prinse cele 24 de medalii obținute până acum în competițiile naționale și dorința de a face să se audă imnul României la următoarea Olimpiadă la care starea de sănătate îi va permite să participe. Spune că se simte foarte bine la noi și că am devenit a treia ei “casă”, după “acasă” și “sala de gimnastică”. S-a atașat de specialiștii din echipa noastră pentru că au ajutat-o atât pentru recuperarea medicală, cât și psihic, spune gimnasta. Sa te vedem pe podium, Maria! Maria Broasca Visa Med Pasiune pentru Sănătate


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Federația Română de Gimnastică

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Lupta pentru bronz în Volei – Episodul 4

În episodul 4 al "Luptei pentru bronz", voleibaliștii au șansa de a urca pe treapta a treia a podiumului...

Read More...

Rezultatul meciului de volei masculin Dinamo – Rapid: 0-3

Echipa de volei masculin Dinamo a suferit o înfrângere zdrobitoare în fața echipei Rapid, scor 0-3, în cadrul unui...

Read More...

Importanța mesei de dimineață în accelerarea metabolismului

Importanța mesei de dimineață în accelerarea metabolismului Metabolismul reprezintă procesul prin care organismul transformă hrana în energie. Este un proces...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro