Luptătorii rapidiști, pe podium la campionatul național individual U-23

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Luptătorii rapidiști au avut o performanță remarcabilă la campionatul național individual U-23, desfășurat la Târgu-Mureș. Sportivii antrenați de Cornel Zaharia, Ion Tase și Ștefan Gheorghiță au reușit să se claseze pe podium atât la lupte libere, cât și la greco-romane.

În ceea ce privește clasamentul pe cluburi, CS Rapid a ocupat locul 1 la greco-romane și locul 3 la libere. Aceste rezultate demonstrează că echipa rapidistă are un nivel înalt de pregătire și talent în ambele stiluri de luptă.

La lupte libere, sportivii clubului CS Rapid au obținut următoarele clasări: Ana Maria Pârvu a ocupat locul 1 la categoria de greutate 50 kg, Doru Dincă a obținut locul 1 la categoria de greutate 61 kg, iar Marian Subțirică s-a clasat pe primul loc la categoria de greutate 74 kg. Aceste rezultate demonstrează talentul și determinarea sportivilor rapidiști.

În ceea ce privește luptele greco-romane, echipa CS Rapid a obținut următoarele rezultate: Adrian Anton s-a clasat pe primul loc la categoria de greutate 60 kg, Florin Teodor Cozma a ocupat locul 2 la categoria de greutate 77 kg, George Lucian Cozma a obținut locul 3 la categoria de greutate 72 kg, Nicolas Ignătescu a ocupat locul 2 la categoria de greutate 82 kg, Răzvan Păvălașc a obținut locul 3 la categoria de greutate 87 kg, iar Eusebiu Tiba a ocupat locul 3 la categoria de greutate 67 kg.

Aceste rezultate impresionante demonstrează talentul și abilitățile luptătorilor rapidiști, dar și munca și dedicarea antrenorilor Cornel Zaharia, Ion Tase și Ștefan Gheorghiță. Ei merită felicitări pentru rezultatele obținute și pentru pregătirea sportivilor.

Campionatul național individual U-23 a demonstrat că CS Rapid este un club puternic în luptele greco-romane și libere, iar performanțele sportivilor reprezintă o mândrie pentru echipă și pentru suporteri. Cu siguranță, aceste rezultate vor motiva și inspira și alți tineri luptători să se alăture clubului și să își dezvolte cariera în acest sport.

Felicitări încă o dată sportivilor și antrenorilor CS Rapid pentru performanțele remarcabile obținute la campionatul național individual U-23!

Sursa: Club Sportiv Rapid București.

Luptătorii rapidiști, pe podium la campionatul național individual U-23! Sportivii rapidiști antrenați de Cornel Zaharia, Ion Tase și Ștefan Gheorghiță, ultimul medaliat olimpic al CS Rapid, au avut o evoluție remarcabilă la Târgu-Mureș unde s-a desfășurat campionatul național individual rezervat luptătorilor sub 23 de ani. În clasamentul pe cluburi, CS Rapid a ocupat locul 1 la greco-romane și locul 3 la libere. La cele două stiluri, lupte libere și greco-romane, sportivii a…lb-vișinii au obținut următoarele clasări: Lupte libere • Ana Maria Pârvu locul 1, cat. 50 kg. • Doru Dincă locul 1, cat. 61 kg. • Marian Subțirică locul 1, cat. 74 kg. Greco-romane • Adrian Anton locul 1, cat 60 kg. • Florin Teodor Cozma locul 2, cat 77 kg. • George Lucian Cozma locul 3, 72 kg. • Nicolas Ignătescu locul 2, 82 kg. • Răzvan Păvălașc locul 3, 87 kg. • Eusebiu Tiba locul 3, 67 kg. Felicitări sportivilor și antrenorilor!


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Club Sportiv Rapid București
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Detalii de ultimă oră, despre accidentul după care o maşină în care erau trei copii a ars ca o torţă! Ce a făcut şoferul, înainte de impact?

Accident complit: tineri inconștienți și mașină distrusă

Un accident cumplit s-a petrecut în localitatea Finiş, judeţul Bihor, unde un tânăr de doar 15 ani a fost...

Read More...

Vopseaua SPOR A+ pentru calitatea aerului la interior susține Salvamont România și încurajează ieșirile în natură

Începând din 2017, 30 de structuri Salvamont, dintre cele 38 existente, au beneficiat de materiale necesare pentru renovarea a...

Read More...

China mediază un acord între grupurile palestiniene privind încetarea diviziunilor și formarea unui guvern de uniune națională

Cele două grupuri au semnat Declarația de la Beijing privind „încetarea diviziunii și consolidarea unității palestiniene”, potrivit televiziunii de...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro