Lansare caiet de sarcini pentru Campionatul Național pe echipe – Superliga 2024

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Federația Română de Șah a anunțat lansarea caietului de sarcini pentru Campionatul Național pe echipe – Superliga, care va avea loc în perioada 27 septembrie – 6 octombrie 2024. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este stabilit pentru data de 8 august 2024.

Acest campionat reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din calendarul competițional al șahului românesc, adunând la start echipe puternice și jucători de top din țară. Participarea la Superliga este o oportunitate valoroasă pentru jucătorii pasionați de acest sport să își testeze abilitățile și să își măsoare forțele în competiții de înalt nivel.

Caietul de sarcini pentru Superliga conține detalii importante legate de regulamentul competiției, structura turneului, criteriile de participare și alte informații relevante pentru echipele interesate să se înscrie. Toate aceste aspecte sunt menite să asigure desfășurarea unui campionat corect, echitabil și de succes.

Pentru a afla mai multe detalii despre competiție și pentru a consulta caietul de sarcini în detaliu, cei interesați pot accesa linkul oferit de Federația Română de Șah. Este important ca echipele să fie bine informate și să respecte toate cerințele și termenele stabilite pentru a putea participa la Superliga în condiții optime.
Sursa: Federația Română de Șah.

Federația Română de Șah lansează caietul de sarcini pentru Campionatul Național pe echipe – Superliga. Turneul se va desfășura în perioada 27 septembrie -6 octombrie 2024. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 08.08.2024 Mai multe detalii puteți consulta la linkul acesta: https://frsah.ro/2024/07/08/caiet-sarcini-superliga/Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Federația Română de Șah
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

informare privind rezultatele obținute în primul semestru al anului 2024 – incomod-media.ro

Avansuri în asigurările de sănătate

Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS) a acționat în primul semestru al anului 2024 pentru a lărgi accesul...

Read More...
Răfuială între doi țigani, la un festival din județul Timiș! Cei doi și-au reglat conturile, în fața a sute de oameni

Scandal la Festivalul Berii din Lugoj

Un scandal de proporții a avut loc aseară la Festivalul Berii din Lugoj, unde doi bărbați, membri a două...

Read More...

Zelenski îl felicită pe Trump prin telefon și este de acord cu o „întâlnire personală”

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski spune că a vorbit cu candidatul republican la alegerile prezidențiale, Donald Trump, și că a...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro