La sfârșitul lui august ne-am urcat în tren și, tractați de locomotiva Rapid 100, am ajuns la Costinești.

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Între 31 august și 3 septembrie, a avut loc în bătrâna “stațiune a tineretului” finala campionatului național de lupte pe plajă pentru seniori, U17 și U20. Competiția s-a desfășurat chiar pe malul mării, sub privirile a sute de spectatori, iar luptătorii de la CS Rapid au avut o prestație remarcabilă.

Sportivii rapidiști s-au întors acasă în Giulești cu o frumoasă colecție de medalii. Ionela Iordan a obținut locul 1 la categoria 70 kg în competiția U17, Marian Subțirică a câștigat locul 1 la categoria 80 kg în competiția U20, iar Ana Maria Pârvu a ocupat primul loc la categoria 50 kg în competiția seniorilor. De asemenea, Doru Dincă a obținut locul 2 la categoria 70 kg în competiția U20, Eusebiu Tiba a ocupat locul 3 la categoria 70 kg în competiția U20, iar Răzvan Pavelescu s-a clasat pe locul 4 la categoria 70 kg în competiția seniorilor. La categoria U20 masculin, CS Rapid a terminat pe primul loc în clasamentul pe cluburi.

Următoarea competiție importantă pentru sportivii de la CS Rapid va fi Campionatul Mondial de lupte pe plajă, care va avea loc la Constanța între 6-10 septembrie. Este interesant de menționat că există posibilitatea ca, începând cu anul 2028, luptele pe plajă să devină sport olimpic.

Astfel, luptătorii de la CS Rapid demonstrează constant că sunt pregătiți să se ridice la înălțimea competițiilor importante și să aducă rezultate bune. Cu o echipă antrenată de Cornel Zaharia, Ion Tase și Ștefan Gheorghiță, sportivii reușesc să se impună la nivel național și să-și etaleze talentul și dăruirea în fața publicului. Cu siguranță, vor continua să reprezinte cu mândrie clubul și să aducă medalii și performanțe remarcabile în competițiile viitoare.

Sursa: Club Sportiv Rapid București.

Între 31 august și 3 septembrie, bătrâna “stațiune a tineretului”, cum i se spunea pe vremuri, a fost gazda finalelor campionatului național de lupte pe plajă pentru seniori, U17 și U20. Chiar pe malul mării, flancați de epavă și de obelisc, sub ochii a sute de privitori, luptătorii CS Rapid, antrenați de Cornel Zaharia, Ion Tase și Ștefan Gheorghiță, au arătat de ce sunt în stare. Și n-a ieșit deloc rău.

Luptătorii rapidiști s-au întors în Giulești cu o frumoasă zestre de medalii. Iată cum au stat lucrurile:
• Ionela Iordan – locul 1 – U17 – categoria 70 kg.
• Marian Subțirică – locul 1 – U20 – cat 80 kg
• Ana Maria Pârvu – loc 1 – seniori – cat 50 kg
• Doru Dincă – loc 2 – U20 – cat 70 kg
• Eusebiu Tiba – loc 3 – U20 – cat 70 kg
• Răzvan Pavelescu – loc 4 – seniori – cat 70 kg
• La categoria U20 masculin, CS Rapid a terminat pe primul loc în clasamentul pe cluburi.

Pentru sportivii CS Rapid, următoarea competiție importantă va fi Campionatul Mondial de lupte pe plajă programat la Constanța între 6-10 septembrie. Este posibil ca, din 2028, luptele pe plajă să devină sport olimpic.


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

Sursa si foto: Club Sportiv Rapid București
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Performanțe de excepție pentru atleții Rapidului la CN U-23

Echipa de atletism a clubului Rapid a obținut rezultate remarcabile la Campionatul Național U-23, desfășurat recent la Craiova. Maria...

Read More...
The STS-93 crew patch

Columbia si Observatorul X-Ray Chandra: Misiunea STS-93

Pe 23 iulie 1999, naveta spațială Columbia a decolat într-o nouă misiune, cea de-a 26-a călătorie în spațiu, pentru...

Read More...

Cheia succesului: Beneficiile unui somn odihnitor pentru performanță maximă

Cheia succesului: Beneficiile unui somn odihnitor pentru performanță maximă Introducere Somnul odihnitor a fost întotdeauna considerat un element esențial pentru menținerea...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro