KIA EV9: UN AUTOMOBIL 100% ELECTRIC (VIDEO)

BY: stiridinromania.ro In Auto
kia ev9

KIA EV9 DEZVĂLUIT: UN AUTOMOBIL 100% ELECTRIC REVOLUȚIONAR CARE ÎMBINĂ UN DESIGN PROGRESIV ȘI ÎNDRĂZNEȚ CU CARACTERUL UNUI SUV AUTENTIC

– Identitate SUV puternică, îmbinată cu stilul elegant EV, pentru a remodela modul de viață în noua eră electrificată
– Inspirat de filozofia de design Kia  „Opposites United”, combină caracteristici contrastante ale naturii și modernitatea pentru a îmbrățișa viitorul
– Exteriorul elegant și îndrăzneț exprimă încredere, claritate și liniște
– Arhitectura EV cu podea plată datorată platformei E-GMP dezvoltată de Kia amplifică spațiul interior, permițând al treilea rând de scaune, sporind confortul în timp ce emană un sentiment de înaltă tehnologie

– EV9 este pregătit să debuteze la nivel global la sfârșitul acestei luni, accelerând transformarea mărcii într-un un furnizor de soluții de mobilitate sustenabilă

(SEUL) 15 martie – Kia Corporation a dezvăluit imagini complete ale designului exterior și interior ale modelului Kia EV9, primul său SUV  100% electric  ”navă amiral” cu trei rânduri de scaune, care exprimă un stil îndrăzneț și o eleganță sofisticată în interior și în exterior. Kia EV9 reprezintă un pas înainte crucial în călătoria companiei spre a deveni un furnizor de soluții de mobilitate sustenabilă.

Prezența vizuală îndrăzneață și încrezătoare a modelului EV9 este inspirată de filozofia de design Kia „Opposites United”, care valorifică tensiunea creativă generată de valorile divergente ale naturii și modernității, pentru a oferi un întreg armonios. Designerii Kia au realizat o combinație unică de forme elegante, sculpturale și geometrie încrezătoare și asertivă, pentru a oferi un SUV uimitor de contemporan, dar elegant și liniștit.

„Kia EV9 deschide noi drumuri, având ca scop redefinirea standardelor de design, conectivitate, utilitate și responsabilitate pentru mediu”, a declarat Karim Habib, vicepreședinte executiv și șef al Centrului de design global Kia. „Kia EV9 oferă clienților o propunere de o calitate excepțională și o perspectivă EV nouă în sectorul SUV-urilor de familie. Această nouă tipologie de automobil oferă experiențe instinctive și un confort excelent nu doar șoferului, ci tuturor ocupanților, prin utilizarea inovatoare a spațiului, tehnologiei și designului.”

Design exterior: deschizător de noi drumuri pentru designul viitor al SUV-ului electric
Ghidați de filozofia de design „Opposites United” a mărcii, designerii Kia se străduiesc să creeze automobile cu un aspect vizual atractiv fără precedent. În special, ideologia pilonului „Bold for Nature” („Îndrăzneala de a fi naturali”), care combină de elemente din lumea naturală și cea materială, a jucat un rol cheie în dezvoltarea designului exterior al modelului EV9. Rezultatul este un automobil care îmbină fără efort aura incontestabilă a unei abilități robuste pentru toate condițiile de rulare, cu seninătatea unui automobil electric sofisticat care deschide noi drumuri pentru viitorul design al unui SUV electric.

Partea frontală a modelului EV9 este compusă din linii simple și suprafețe ale caroseriei curate, care emană încredere, claritate și calm în egală măsură. Accentuată de grila de tip „Digital Pattern Lighting Grille” („Grila de iluminare cu model digital”) și farurile verticale, semnătura de tip „Digital Tiger Face” a modelului EV9 conferă un aspect și o senzație vizionară și futuristă / avangardistă. Semnătura „Digital Tiger Face” are două grupuri de lămpi mici în formă de cub integrate în caroserie, adiacente fiecărui bloc optic. Luminile de zi inovatoare de tip LED „Star Map” ale modelului EV9 creează o nouă experiență de iluminare și oferă un model animat sofisticat de lumini care va indica tipul de grilă „Digital Tiger Face”  pentru viitoarele modele electrice ale mărcii.

Format dintr-un limbaj de design poligonal, profilul lateral al modelului EV9 combină fără efort o identitate SUV puternică și incontestabilă cu o eficiență aerodinamică excepțională. Structurile triunghiulare dinamice ale aripilor și arcadele geometrice foarte pronunțate ale roților se combină cu forma tip ”fuselaj” a caroseriei, unificând elementele poligonale într-o structură coerentă care prezintă un aspect hotărât. Mânerele ascunse ale ușilor și o linie ascuțită a plafonului în spate oferă o senzație de mișcare lină și eficientă.

În partea din spate a automobilului, liniile simple și curate ale haionului, care sunt evidențiate elegant de luminile spate subțiri ce oglindesc designul celor din față, reflectă și mai mult prezența puternică și încrezătoare a modelului EV9.

Design interior: noi forme de spațiu, confort și experiență pentru toți ocupanții
Pilonul „Technology for Life” („Tehnologie pentru viață”) al filozofiei de design Kia „Opposites United” asigură că sunt create doar tehnologii și inovații care promovează interacțiuni pozitive, intuitive între oameni și mașini, realizând noi posibilități de mobilitate. Aceste valori au jucat un rol esențial în crearea interiorului modelului EV9. Acestea le-au permis designerilor Kia să acorde prioritate spațiului, confortului și tehnologiei pentru toți pasagerii, reimaginând ceea ce poate oferi un SUV de familie.

Construit pe platforma E-GMP (Electric Global Modular Platform) dezvoltată de Kia, ampatamentul lung al modelului EV9, structura joasă a caroseriei și arhitectura complet plată a automobilului electric au facilitat crearea unui spațiu generos pentru ca toți ocupanții să se conecteze și să se relaxeze într-un confort în stil „lounge” pe toate cele trei rânduri de scaune. Oferit atât în variante de șase cât și de șapte locuri – Kia a adunat păreri de la familii pentru a evalua configurațiile și caracteristicile scaunelor asigurându-se că modelul EV9 oferă spațiu, confort și experiență în mod egal pentru toți ocupanții, fără să-și concentreze toată atenția asupra șoferului.

Ocupanții care se așează pe primul și al doilea rând de scaune își pot înclina simultan scaunele pentru a se relaxa și a se odihni atunci când modelul EV9 se încarcă. Scaunele din al doilea rând pot fi rotite ușor la 180 de grade, astfel încât ocupanții să poată interacționa cu cei care stau în al treilea rând de scaune. De asemenea, scaunele din al treilea rând oferă suporturi pentru pahare și puncte de încărcare pentru dispozitive mobile.

În interiorul cabinei spațioase, luminoase și aerisite, EV9 întruchipează un design simplu și elegant, de calitate premium, excepțional de ușor de utilizat. Tabloul de bord plutitor panoramic se extinde de la volan până în centrul automobilului. Două ecrane touchscreen de 12,3 inchi integrate cu un display de 5 inch îmbunătățesc experiența digitală, oferind control fără efort asupra funcțiilor automobilului și asigurând că butoanele fizice sunt reduse la minim.

Consola centrală este echipată cu opțiuni ample de depozitare, inclusiv un compartiment spațios situat la baza sa.
Ecranul de înaltă rezoluție, cu funcții de navigare și telematică (AVNT) al modelului EV9 creează o experiență luxoasă și captivantă. Acesta îmbunătățește posibilitatea ocupanților de a se implica și de a interacționa ușor cu lumea digitală. Sub ecranul AVNT, o serie de butoane tactile cu funcție „ascunsă” oferă funcționalitatea de pornire/oprire împreună cu ecranul AVNT și controlul încălzirii, ventilației și aerului condiționat (HVAC).

Premiera mondială se apropie: Kia EV9, aici pentru a remodela modul în care ne mișcăm
Kia EV9 va avea premiera globală la sfârșitul lunii martie. În timpul evenimentului, Kia va dezvălui toate informațiile despre produs și va lansa campania globală cu sloganul „ Suntem aici pentru a remodela modul în care ne mișcăm”.
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Ziua Națională a Înotului – 19 iulie, o sărbătoare a sportului aquatic

Astăzi, pe 19 iulie, sărbătorim Ziua Națională a înotului, ocazie cu care ne amintim de importanța acestui sport în...

Read More...

Cheia succesului: Echipa de suport – motorul motivatiei si angajamentului

Cheia succesului: Echipa de suport – motorul motivatiei și angajamentului Introducere Una dintre cele mai importante componente ale succesului în orice...

Read More...
An animated illustration shows NASA's pavilion at Oshkosh, a large white tent with NASA logos on it, as six different aircraft appear to fly toward the center of the image over the tent.

Zborul spre cunoaștere

În fiecare vară, pasionații de aviație și experți din întreaga planetă - inclusiv inovatorii aeronautici de la NASA -...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro