stiridinromania.ro

Jill Biden. Rezumatul actiunilor intreprinse in Romania si Slovacia

In Actualitate, Stiri Twitter, STIRILE ZILEI
jill biden si prima doamna a romaniei
virtualmag.ro

Cursul evenimentelor a fost preluat de pe contul oficial de twitter al Primei Doamne Jill Biden: @FLOTUS

Totdeauna regasesc o bucatica din „acasa” indiferent de locul in care sunt pe glob.

Acesti soldati membri ai Garzii Nationale din Delaware servesc alaturi de aliatii nostri NATO de la Baza Aeriana Mihail Kogalniceanu.

Image

Trupele noastre de la Baza Aeriana Mihail Kogalniceanu continua sa raspunda chemarii la datorie cu curaj, onoare si putere. Joe* si cu mine ne rugam pentru siguranta fiecarui membru din armata noastra detasat pentru mentinerea pacii alaturi de aliatii nostri NATO.

*Prin Joe face referire la Joe Biden, presedintele Americii

Image

Trupele noastre de la Baza Aeriana Mihail Kogalniceanu fac istorie, sunt atat de mandra de devotamentul lor pentru tara noastra si pentru sprijinul acordat aliatilor nostri din NATO.

Mi-am inceput dimineata cu o vizita la Ambasada SUA* in care am discutat modurile in care organizatiile umanitare internationale si locale lucreaza alaturi de Guvernul Romaniei pentru sprijinul refugiatilor ucrainieni.

*Ambasada la care SUA nu are un Ambasador, conform informatiilor transmise de Diana Sosoaca pe Facebook.

Astazi la Bucuresti, Prima Doamna Carmen Iohannis si cu mine vizitam Scoala Gimnaziala Uruguay, o scoala romaneasca care si-a deschis usile salilor de clasa pentru refugiatii ucrainieni.

Mamele ar face orice pentru copiii lor – iar mamele ucrainiene, precum Svitlana, continua sa fie puternice si reziliente. Sunt recunoscatoare sa stiu ca poporul roman a primit aceste familii in casele si in sufletul lor.

Image

Catre draga mea colega profesoara si Prima Doamna, multumesc pentru o dupaamiaza plina de compasiune si dragoste. Nu doar ca impartasim dragostea pentru elevii nostri, dar suntem unite in sprijinirea poporului ucrainean.

Image

Ambasadele noastre din toata lumea continua sa ne arate ce putem reusi cand conducem cu inima, speranta, si diplomatie – inclusiv cei mai mici diplomati ai nostri.

Image

Jill Biden a parasit Romania, calatorind catre Slovacia.

Astazi 8 mai 2022, de Ziua Mamei din America, zi pe care a ales sa o petreaca alaturi de Mamele din Ucraina.

Image

De Ziua Mamei, inima mea este alaturi de tine, Prima Doamna Olena Zelenska, cat si de toate mamele eroine si reziliente din Ucraina.

Image

Sursa: Jill Biden Twitter


Informatiile publicate de stiridinromania.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

NTI Monkeypox

Monkeypox sau Variola Maimutei, scenariul NTI de acum 1 an

In Noiembrie In 2021, NTI facea un scenariu privind Monkeypox sau variola maimutei. Un scenariu cu multe similitudini sau

Read More...
OMS tratat international

OMS si Tratatul International privind Pandemiile

OMS anunta pe 30 martie ca Liderii globali (Inclusiv Romania) se unesc în apelul urgent referitor Tratatului International privind

Read More...
Diana Sosoaca SRI

Diana Sosoaca: SRI a raspuns la Memoriul „Neutralitatea României. Pacea de la București”

Diana Sosoaca: La 2 luni după ce a fost trimis Memoriul: "Neutralitatea României. Pacea de la București", s-a primit

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online