Intervenție pompieri la accident rutier din Sălcioara

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Grav accident între trei mașini pe DE 581- FOTO

Un accident rutier a avut loc pe DE 581, în raza localității Sălcioara, comuna Banca, implicând trei autoturisme. La fața locului au intervenit echipaje de pompieri din Bârlad, care au asigurat măsurile de protecție civilă și au evaluat persoanele implicate. De asemenea, o ambulanță SMURD tip B2 și o ambulanță de la SAJ Vaslui au fost prezente pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Printre cei implicați în accident, doar un șofer a necesitat îngrijiri medicale și a fost transportat la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Bârlad. Celelalte două persoane evaluate la fața locului nu au avut nevoie de primul ajutor calificat.

În urma impactului, s-au constatat pagube materiale semnificative la cele trei autovehicule implicate, iar autoritățile continuă să investigheze cauzele care au dus la producerea accidentului.

Este important ca șoferii să fie conștienți de riscurile pe care le presupune participarea la trafic și să respecte regulile de circulație pentru a evita astfel de incidente neplăcute. De asemenea, este recomandabil să se acorde atenție sporită condițiilor meteo și stării tehnice a autovehiculelor pentru a preveni situații periculoase pe drumurile publice.

Sursa si Foto: stiriest.ro

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare ușoară, o ambulanță SMURD tip B2 și echipaje specializate, pentru asigurarea măsurilor PSI și evaluarea persoanelor implicate într-un accident rutier produs pe DE 581, în raza localității Sălcioara, comuna Banca.  La fața locului a intervenit și o ambulanță aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad. În accident au fost implicate trei autoturisme în care se aflau doar conducătorii auto.

La sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite trei autovehicule avariate, doar unul dintre șoferi necesitând îngrijiri medicale. Bărbatul în cauză a fost evaluat de echipajul ambulanței SAJ Vaslui, iar după acordarea primului ajutor a fost transportat la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Bârlad. Celelalte două persoane implicate în accident au fost evaluate, însă nu au necesitat acordarea primului ajutor calificat.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Ziua Națională a Înotului – 19 iulie, o sărbătoare a sportului aquatic

Astăzi, pe 19 iulie, sărbătorim Ziua Națională a înotului, ocazie cu care ne amintim de importanța acestui sport în...

Read More...

Cheia succesului: Echipa de suport – motorul motivatiei si angajamentului

Cheia succesului: Echipa de suport – motorul motivatiei și angajamentului Introducere Una dintre cele mai importante componente ale succesului în orice...

Read More...
An animated illustration shows NASA's pavilion at Oshkosh, a large white tent with NASA logos on it, as six different aircraft appear to fly toward the center of the image over the tent.

Zborul spre cunoaștere

În fiecare vară, pasionații de aviație și experți din întreaga planetă - inclusiv inovatorii aeronautici de la NASA -...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro