Întâlnire internațională în cadrul programului RO-BEATS

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

În zilele de 20 și 21 octombrie 2023, a avut loc o întâlnire internațională în cadrul programului cu finanțare europeană RO-BEATS (Rowing Beach Sprints: Green, Spectacular, Intergenerațional). Această întâlnire a avut loc pe insula Lemnos din Grecia și a reprezentat lansarea oficială a proiectului.

Proiectul RO-BEATS a început pe data de 1 octombrie 2023 și are ca scop promovarea și dezvoltarea sportului de canotaj pe plajă. În cadrul acestui proiect, partenerii implicați au discutat și au stabilit aspecte legate de proiectare, activități și rezultatele pe care doresc să le obțină.

Gazda întâlnirii a fost Clubul Nautic din Limnos (NOL), iar reprezentanți ai tuturor membrilor parteneriatului au participat la această întâlnire. Acești reprezentanți provin din Clubul de canotaj Adriatico Fano (RCAF), Ruderklub Flensburg e. V. (RF) și Clubul Sportiv FARUL Constanța.

Această întâlnire a reprezentat o oportunitate importantă pentru toți cei implicați în proiect de a se cunoaște și de a stabili o colaborare eficientă pentru implementarea și succesul viitor al proiectului RO-BEATS. Prin discuțiile purtate, partenerii au avut posibilitatea de a-și exprima ideile și de a defini planurile și obiectivele pe care le au pentru acest proiect.

Programul RO-BEATS are ca scop principal promovarea unui stil de viață sănătos și activ prin intermediul sportului de canotaj pe plajă. Acesta își propune să atragă atenția asupra beneficiilor pe care le aduce practicarea acestui sport și să încurajeze participarea persoanelor de toate vârstele.

Prin implicarea în acest proiect, partenerii doresc să creeze oportunități pentru tineri și adulți de a-și descoperi pasiunea pentru canotaj și de a se implica în activități sportive în aer liber. De asemenea, prin organizarea de competiții și evenimente în cadrul proiectului RO-BEATS, se dorește promovarea valorilor precum fair-play-ul, respectul și spiritul de echipă.

Lansarea oficială a proiectului RO-BEATS prin intermediul acestei întâlniri internaționale reprezintă un pas important către atingerea obiectivelor propuse. Partenerii au avut ocazia de a-și cunoaște mai bine și de a stabili modalități concrete de colaborare pentru a asigura succesul acestui proiect.

Pe parcursul implementării proiectului RO-BEATS, se preconizează organizarea unor activități și evenimente care să atragă atenția asupra sportului de canotaj pe plajă și să încurajeze participarea publicului larg. Acest proiect reprezintă o oportunitate unică de a promova un stil de viață sănătos și activ și de a crea legături între comunități din diferite țări.

În concluzie, întâlnirea internațională din cadrul programului RO-BEATS a reprezentat un moment important pentru toți cei implicați în acest proiect. Aceasta a oferit oportunitatea de a stabili planuri și obiective clare și de a crea legături solide între parteneri. Implementarea cu succes a acestui proiect va contribui la promovarea sportului de canotaj pe plajă și la încurajarea unei vieți sănătoase și active.

Sursa: Clubul Sportiv Farul Constanta.

𝑅𝑒𝑚𝑖𝑛𝑑𝑒𝑟: Întâlnire Internațională în cadrul programului cu finanțare europeană RO-BEATS Proiectul RO-BEATS (Rowing Beach Sprints: Green, Spectacular, Intergenerational) a început official pe data de 1 octombrie 2023. În zilele de vineri și sâmbătă (20 și 21 octombrie), partenerii s-au întâlnit pe insula Lemnos (Grecia) pentru întâlnirea de lansare a proiectului. Aceasta constituie piatra de temelie a implementării și succesului viitor al proiectului, deoarece au fost disc…utate aspecte legate de proiectarea, activitățile și rezultatele acestuia. Gazda întâlnirii a fost Clubul Nautic din Limnos (NOL), la care au participat reprezentanți ai tuturor membrilor parteneriatului, și anume: Clubul de canotaj Adriatico Fano (RCAF), Ruderklub Flensburg e. V. (RF) și Clubul Sportiv FARUL Constanța. https://csfarul.ro/…/intalnire-internationala-in-cadrul-pr…/


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Clubul Sportiv Farul Constanta
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Enel lucrează! Locuitorii din Tapia şi Măguri, fără apă şi curent

Întreruperi de curent electric pe străzile din oraș

Întreruperi de curent electric în Timișoara în zilele de joi, 25 iulie, și vineri, 26 iulie, între orele 9,30...

Read More...

Aproape 60% din notele de la titularizare au fost sub 7

Ministerul Educaţiei a publicat, marţi la prânz, rezultatele înregistrate la proba scrisă (17 iulie) din cadrul concursului pentru ocuparea...

Read More...
Detalii de ultimă oră, despre accidentul după care o maşină în care erau trei copii a ars ca o torţă! Ce a făcut şoferul, înainte de impact?

Accident complit: tineri inconștienți și mașină distrusă

Un accident cumplit s-a petrecut în localitatea Finiş, judeţul Bihor, unde un tânăr de doar 15 ani a fost...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro