INCREDIBIL! Diana Sosoaca arata „Cum si-a cedat Romania suveranitatea pentru a intra in Schengen” VIDEO.

BY: stiridinromania.ro In STIRILE ZILEI
cum a cedat romania suveranitatea sosoaca schengenDiana Sosoaca a aratat astazi cum a fost masacrată Constitutia Romaniei si cum a fost planuita cedarea suveranității Romaniei!

Mai jos puteti urmari declaratia politica a doamnei senator, susţinută în cadrul şedinţei din data de 19.10.2022, intitulata: „Cum si-a cedat Romania suveranitatea pentru a intra in Schengen.”

„Am asistat acum două zile, la data de 17 octombrie 2022, la masacrul Constituției României, al Curții Constituționale și al Inaltei Curți de Casație și Justiție.

Intr-un cuvânt masacru Statului de Drept, masacrul Statului Român!

Totul a fost premeditat, calculat minuțios, astfel încât actul de trădare să fie acoperit de proceduri inventate tot de ei și lipsite de orice temei juridic și fundament științific.

Procesul trădări României s-a consumat în câteva acte de teatru după cum urmează:

Actul I

In urmă cu aproximativ trei săptămâni în Senat se revine la votul hibrid, cel care permite ca senatorii să stea acasă și să voteze pe tabletă, că d-aia ești ditai senatorul, să nu te deplasezi.

Dar atenție! Si cel care interzice discutia pe articole și amendamente a unei inițiative legislative, precum îți interzice să introduci amendamente noi în plen.

Deși exista un astfel de articol-regulament, introdus odată cu minciuna pandemică, care a permis adoptarea de legi neconstituționale, acesta încalcă prevederile legii 96/2006 cu privire la statutul parlamentarilor, astfel că este lovit de nulitate absolută.

Dar cine să constate această nulitate, când justiția este ținută în haturi de politic. Suntem într-un cerc vicios.

M-am întrebat atunci ce pregătesc trădătorii de la butoane, pentru ce mai avem nevoie de astfel de dispoziții, cand nu mai există interdicții pandemice. Răspunsul a venit destul de repede: știau că vom încerca să discutăm amendamentele în plen și multi senatori ar fi votat pentru suveranitate dacă le-aș fi adus la cunoștința ce votează.

Actul II

Legile justiției introduse în analiza Parlamentului exact când încep discuțiile pe intrarea în Schengen. Intr-o urgență pe care nu am văzut-o decât la adoptarea legii 136/2020, se crează o comisie comună care se face că discuta legile injustiției. Timp pierdut pentru magistrați, avocati, societatea civila, parlamentari, o sfidare a normelor legale.

Președintele comisiei, un anume Andronache de la PNL, denota un comportament abject, grobian, misogin și mai ales multă prostie. Atâta prostie cat numai în capul unui trădător poate încăpea. Un ilustru anonim, pus pe distrugerea României.

Actul III

Vizita olandezilor și negocierile pentru portul Constanța, care, pe surse, a și fost vândut, doar, doar, olandezii renunță la opoziția de intrare în Schengen a României. Taierea Mintiei în bucăți după o vânzare ilegală, deși aceasta nu este autorizată. Vânzarea pachetului de 20 la sută de la Hidroelectrica. Falimentarea Poștei Române. Vinderea Salrom. Inchiderea complexului Energetic Oltenia. Totul, pas cu pas!

Actul IV

Luni, 17 octombrie 2022, au trecut legile justiției prin vot la Senat. Un vot cu cântec, unde am încercat din răsputeri sa oprim cedarea suveranității, iar marți, 18 octombrie 2022, Parlamentul European da vot pentru intrarea în Schengen a României.

Deci pentru a intra dintr-o țară în alta fără granițe, pentru a nu mai stau ore în șir la coadă între țări, românii au renunțat la suveranitatea României și a poporului român.

Bravos națiune! Halal să-ți fie! Din milioane de români, doar vreo 200 au ieșit în fața Parlamentului să protesteze!

Acum înțelegeți de ce au fost special provocate cozi la vamă?

Acum înțelegeți cum totul a fost provocat de autorități ca să vă facă să acceptați fără cârtire cedarea suveranității?

Acum înțelegeți de ce madam Gorghiu anunța în plenul reunit al Parlamentului că este obligatorie cedarea suveranității către Uniunea Europeană?

Acum ați înțeles tot zbuciumul nostru de a vă trezi?

Dormiți în pace dragi români!

Actul V

Marți, 18 octombrie 2022, la o zi după votul pe legile justiției, la Senat s-a anunțat că se renunță la votul o hibrid. Acum putem să discutăm articole , dar ale altor legi, nu ale celor prin care am renunțat la România.

Actul VI
Kovesi se întâlnește cu Predoiu. Doi trădători de țară, care conduc distrugerea României pas cu pas. Cei doi își promit sprijin pentru
ca instituția Parchetul European să-și întărească poziția și să-și extindă atribuțiile.

Eventual anulăm și justiția din România și anchetele să fie făcute direct de Bruxelles. Nu-i așa trădătorilor?

Dragi parlamentari, v-ați semnat sentința! Ați votat pentru cedarea suveranității ca să vă ia Parchetul European, nu cel romanesc, iar Curtea Constituțională nu va mai poate scăpa, că doar i-ati semnat decesul. Prostia se plătește! Deștepților!

Dacă PSD vota împotrivă sau se abținea de la vot, legile nu treceau.

PSD a hotărât si a ordonat votul! Trădare, trădare, de trei ori trădare!

Aș dori să le spun tuturor votanților PSD, că pentru 1 litru de ulei, 1 kg de zahăr, 100 sau 500 RON primiți pe la colț de stradă înaintea votului, și-au vândut țara și viitorul. Viitorul copiilor lor!

PSD este reprezentativ și vinovat pentru toată mizeria în care se scaldă România! Ei sunt cei care ar fi putut opri și creșterea la prețuri, la utilități, și vânzarea Mintia, și a Petromului, și a portului Constanța, a țării! Si ar fi putut opri emigrarea unei țări întregi!

PSD este tatăl tuturor partidelor care s-au perindat la guvernare și prin funcțiile publice. PSD-ul este cel care i-a promis lui Iohanis că legile justiției vor trece, indiferent că isi tradeaza neamul și tara!

Iohanis! Cea mai mare năpârca pe care a putut-o avea România la conducerea statului! Mutul rupe pământul!

Mutul de la Cotroceni a tăcut și a vândut țara asta minunată!

Mutu de la Cotroceni îndeplinit ordinele venite de la Bruxelles și de peste ocean!

Mutul de la Cotroceni, împreună cu PSD, PNL, UDMR, USR, au cedat luni România!

Intr-o țară normală, cu o justiție vie și corectă, doamna Scutea și domnule Predoiu! La ora asta, Mutu de la Cotroceni, membrii PSD, PNL, UDMR, USR, erau toți reținuții pentru înaltă trădare și deferiti justiției!

Domnule Predoiu! De ce nu-i ceri doamnei Scutea să-ți facă un dosar penal și ție, și trădătorilor care te-au ajutat să cedezi suveranitatea României, așa cum mi-ai cerut de față cu o sală întreaga să-mi facă mie un dosar penal!

Nu vă este rușine, trădătorilor, sa mai stați în funcții publice? cumva mai rabdă Dumnezeu?

Dragii mei români! Când văd europarlamentari că se bucură că am intrat în Schengen, mie imi vine să plâng, pentru că am renunțat la România pentru asta!

Noi nu mai avem nevoie de Schenghen pentru că noi nu mai existăm ca Stat!

A fost anulată supremația Constituției, a Curții Supreme, pentru a da întâietate dreptului european, care nu are nicio legătură cu realitățile noastre! Odată ce anulezi supremația Curții Constituționale, a Curții Supreme, și a Constituției ai anulat statul de drept, național, indivizibil, independent, unitar și suveran România!

In curând federalizarea Europei va începe! A început deja!

Ce nu înțeleg nătângii de la conducerea României este că nu vor mai avea nevoie nici de ei,nici de Parlament, nici de Guvern, de nimic! Au ei de toate acolo la Bruxelles!

Si dacă iei în considerare și directiva prin care orice cetățean european poate să candideze oriunde în Uniunea Europeană, indiferent de naționalitate, o să vedeți că întreaga imagine este clară! Termenul de națiune și stat național se anulează!

Suntem singurul stat din Uniunea Europeană care am renunțat la suveranitate și naționalitate!

De aceea a iesit Hellvig! A fost semnalul trădării! Un trădător care a trădat România, pus să conducă SRI-ul în contra intereselor națiunii!

Noi suntem statul experiment, care face posibilă anularea tuturor constituțiilor naționale!

Trădătorii noștri au trădat toate statele suverane, nu numai pe noi!

Si în Uniunea Europeană sunt două tabere, dacă nu chiar trei. Cea anti-suverana a câștigat o bătălie!

Inainte de votul în Senat a sosit la cedanta suveranității Alina Gorghiu, președintele interimar al Senatului, o adresă din partea comisarului pe justiție din Parlamentul European, prin care este rugată să nu voteze legile justiției până că nu se exprimă Comisia de la Veneția.

Acest lucru sprijinea solicitarea a USR, care considera că nu trebuie să fim suverani, și că trebuie să ne spună nouă o entitate suprastatală și supra juridică ce avem de făcut, dar ar fi amânat votul!

Cred că este lesne de înțeles că avem de-a face cu un război, și nu este cel din est. Acela a fost de acoperire a adevăratelor războaie pe care trebuie să le ducem noi, naționaliștii suveranisti!

Dacă nu înțelegeți că n-au pecetluit soarta și trebuie să ne ridicăm la luptă! Intr-o luptă neconvențională! înseamnă că nu ați înțeles nimic și vom dispărea ca nație și stat!

Startul s-a dat!

Mai avem o mică șansă!

Este totul sau nimic!

Deșteaptă-te române!

Vă mulțumesc!

Senator Diana Iovanovici Sosoaca,
Partidul S.O.S. România”

concurs stiridinromania


Informatiile publicate de stiridinromania.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Vehiculul Dacia Jogger 🚘 cu numărul 100.000 a ieșit pe porțile fabricii din Mioveni! 🎉 Prezentat în premieră mondială…

Vehiculul Dacia Jogger 🚘 cu numărul 100.000 a ieșit pe porțile fabricii din Mioveni! 🎉 Prezentat în premieră mondială

Read More...

Cele mai importante evenimente din această săptămână: 𝗠𝗮𝗿𝘁̦𝗶, 𝟮𝟴 𝗺𝗮𝗿𝘁𝗶𝗲 👉Echipa de handbal pleacă în Germa…

Cele mai importante evenimente din această săptămână: 𝗠𝗮𝗿𝘁̦𝗶, 𝟮𝟴 𝗺𝗮𝗿𝘁𝗶𝗲 👉Echipa de handbal pleacă în Germania, pentru returul cu

Read More...

Ziua I a conferintei internationale despre „Eugenie si Biopolitica in Europa sec. XX” ne-a oferit prelegeri remarcabile…

Ziua I a conferintei internationale despre "Eugenie si Biopolitica in Europa sec. XX" ne-a oferit prelegeri remarcabile care ne-au

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro