Incendiu violent la un service auto din Curtea de Argeș: Autoturisme distruse, casă protejată și o persoană rănită

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Incendiu la un magazin de piese auto din Pitești – incomod-media.ro

Un incendiu violent a izbucnit în această seară la un service auto din municipiul Curtea de Argeș, situat pe strada Valea Iașului. Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU), focul s-a răspândit pe o suprafață de aproximativ 150 de metri pătrați și a distrus complet două autoturisme care se aflau în interiorul clădirii.

Pompierii au intervenit prompt pentru a stinge incendiul și pentru a proteja casele din vecinătate. În același timp, echipajul specializat în gestionarea situațiilor de risc chimic, biologic, radiologic și nuclear (CBRN) a efectuat măsurători pentru a evalua eventualele pericole pentru sănătatea oamenilor. Din fericire, rezultatele acestor măsurători au indicat că valorile înregistrate se încadrează în limitele normale, fără a exista riscul unei expuneri la substanțe toxice sau periculoase.

De asemenea, un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Argeș a fost prezent la locul incendiului pentru a acorda asistență medicală. O persoană de sex masculin a suferit o contuzie și a fost transportată la spital pentru investigații și tratament.

După efectuarea cercetărilor preliminare, autoritățile au anunțat că cauza probabilă a incendiului a fost efectul termic al curentului electric. Mai exact, echipamentele electrice lăsate sub tensiune au declanșat focul. Această informație este importantă pentru a înțelege mecanismul de izbucnire a incendiului și pentru a preveni astfel de incidente în viitor.

Incendiile la service-urile auto pot fi extrem de periculoase din cauza prezenței substanțelor inflamabile și a materialelor combustibile. Din fericire, intervenția rapidă a pompierilor a limitat extinderea incendiului și a protejat casele din apropiere. Importanța acțiunilor preventive și a respectării normelor de siguranță în astfel de locații devine evidentă în astfel de situații.

Pentru a fi la curent cu toate știrile importante din zona Curtea de Argeș și nu numai, puteți urmări Incomod Media și pe platforma Google News. Acest lucru vă va permite să fiți la curent cu cele mai recente informații și să aflați în timp util despre evenimentele importante din regiunea dumneavoastră.

Sursa: incomod-media.ro

Incendiu violent, în această seară, la un service auto din municipiul Curtea de Argeș, situat pe strada Valea Iașului. Potrivit ISU, focul se manifestă generalizat pe o suprafață de circa 150 mp. În interiorul construcției se aflau două autoturisme, care au ars.

Concomitent cu acțiunea de stingere a incendiului, pompierii au acționat pentru protejarea caselor din vecinătate. Totodată, echipajul CBRN a efectuat măsurători, nefiind înregistrate valori peste limitele normale.

De asemenea, un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Argeș a monitorizat și transportat la spital o persoană de sex masculin, care a suferit o contuzie.

Update: Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric – echipamente electrice lăsate sub tensiune.

Urmărește Incomod Media și pe Google NewsAcest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Construirea forței interioare: Exerciții cu propriul greutate pentru o musculatură puternică

Construirea forței interioare: Exerciții cu propriul greutate pentru o musculatură puternică În ultimii ani, tot mai multe persoane au început...

Read More...

Comoara literară a Antichității: Biblioteca din Pergam

Biblioteca din Pergam: Comoara literara a Antichitatii Biblioteca din Pergam, situata in orasul antic Pergamum din Asia Mica, a reprezentat...

Read More...

Explorând diversitatea vieții: Biomi unici și specii variate

Explorând diversitatea vieții: Biomi unici și specii variate Când ne gândim la diversitatea vieții pe Terra, ne simțim adesea copleșiți...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro