INCENDIAR! Șoșoacă si Botin la Realitatea TV. Doamna de Fier a Romaniei a ieșit la atac! (VIDEO)

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, Articole, STIRILE ZILEI
sosoaca realitatea botin incendiar

Dezvăluiri senzaționale facute de Diana Șoșoacă, senatoare, avocat și președinte al partidului SOS România, în cadrul emisiunii “100%” moderată de Laurențiu Botin, aseară, 09.07.2023. În continuare, vă vom prezenta câteva din cele mai importante declaratii facute in cadrul emisiunii.

Cu hoții te comporți cum trebuie să te comporți cu hoții.

Senatoarea, întrebată de Laurențiu Botin în legătură cu afirmațiile făcute în Parlament: “Doamna e brand? E brand? Sau în momentele alea chiar credeți și spuneți ce vă vine la gură?”, a venit cu un răspuns 100% corect: “Există un proverb japonez: cu samuraii te comporți cum te comporți cu samuraii, cu hoții te comporți cum trebuie să te comporți cu hoții, iar Parlamentul României în niciun caz nu este un loc al samurailor. Acolo, tot ce vedeți dumneavoastră, 99% dintre ei sunt tabula rasa, habar nu au de ce au venit în Parlament. De fapt, ei știu de ce au venit, să fure! Să-și bată joc de România! Să-și facă grupuri infracționale organizate! Și îmi asum ceea ce spun!”

Aceasta bătaie a clopotului înalță spiritul! Îți dă foarte mult curaj!

Făcând referire la expresia pe care a folosit-o în declarația sa politică, “Voi suna clopotul! Iar dacă ne veți distruge clopotele, vă vom da foc!”, senatoarea a explicat în detaliu: “Ce înseamnă clopotul? Clopotul avertiza dintotdeauna (…) în primul rând ne anunța când era o nenorocire, anunța când ne cotropeau dușmanii. În al doilea rând, dădea curaj! Știm foarte clar că s-au făcut numeroase studii și cercetări, din care a reieșit că această bătaie a clopotului înalță spiritul! Îți dă foarte mult curaj!”

Faceți o cerere să vă dea nota de telefon a parlamentarilor. Să vedeți note de 10.000 de euro, 15.000 de euro, pe telefoane la 89 89 sau pe VIDEOCHAT.

Președintele partidului S.O.S. ROMÂNIA a relatat și despre situația din Parlamentul României: “S-o spunem pe șleau (…) Parlamentul României, la un moment dat, a devenit bordel! Acolo existau cele mai multe locuri în care se cuplau senatori, deputați, cu tot felul de consiliere, secretare, șamd. Rezultau copii, după care erau puse respectivele doamne în funcții înalte! (…) Îmi povestesc angajații din Parlament că așa fac. Așa făceau. Și mai sunt unii care fac acum.”

Problema în azilele din România este de peste 30 de ani, nu este de acum! Și o știe toată lumea!

Diana Șoșoacă: “Și ne întrebăm de ce România este în faliment? De ce România a ajuns să aibă doar jumătate din români în țară (…) de patru ani de zile se nasc cei mai mulți copii în afara granițelor țării. Ne întrebăm de ce avem problema cu azilele?

Domnul Botin (…) Problema în azilele din România este de peste 30 de ani, nu este de acum! Și o știe toată lumea! Acolo se fac afaceri mizerabile pentru a se prelua averile acestor oameni. Sunt declarați fără discernământ, se instituie curatela, li se iau casele, averile, pământurile!

Este o întreagă mafie imobiliară în jurul acestor oameni!”

Botin: Cum comentați afirmațiile lui Ciolacu?

1.Ciolacu: “Sistemul este putred.”

2.Ciolacu: “Solicit toleranță zero față de grupurile infracționale din acest sistem.”

Diana Șoșoacă: “Domnul Ciolacu zici că a venit acum de pe lună și a picat acum prim-ministru într-o țară în care descoperă cum s-a inventat roata sau cum se bea apa.

Nu vă supărați… sistemul este infracțional… pai domnule Ciolacu, cine a făcut acest sistem? Că PSD este la guvernare de 33 de ani încoace! PNL la fel, USR, UDMR… UDMR nu mai vorbim! PMP, ALDE, PRO ROMÂNIA… toți aceștia, împreună (…)

În acest context îl întreb pe domnul Ciolacu: Cum este posibil să jucați asemenea teatru? În condițiile în care sistemul vă aparține? În condițiile în care vechiul FSN, transformat în PDSR, transformat în PSD! Dumneavoastră ziceți că veniți, de parcă veniți din opoziție, și descoperiți luna de pe cer!

Pai lucrurile acestea, nu vă supărați domnule Botin, există de 33 de ani! (…)

Și mai întreb ceva: zice că a demis toți șefii… pai ai cui sunt șefii ăia? Nu sunt membri PSD, PNL, UDMR, USR, PMP, PRO ROMÂNIA și așa mai departe? Nu sunteți toți împreună peste tot?

Că acum de când am și eu partidul S.O.S. ROMÂNIA, am văzut cum fac. Cum deschid o filială, cum vin toți peste mine “hai să ne înțelegem” … “cum adică să ne înțelegem?” … “pai noi aici în fiecare județ ne înțelegem” … de-aia este dezastru domnule Botin!”

Senatoarea a mai afirmat că a fost înlăturată din comisia parlamentară unde ar fi adus la lumină dezvăluiri despre adopțiile internaționale ilegale care se desfășoară în România, declarând: “Valoarea unui copil variază între 100.000 și 600.000 de euro”.

Despre partidul AUR – “actualul partid de tinichea, pentru mine a coclit, cu tot respectul!”

Invitată în emisiune, Diana Șoșoacă a venit cu câteva dezvăluiri despre partidul AUR și cum a fost exclusă din acest partid. Conform relatării acesteia, din momentul în care a început cercetările asupra adopțiilor de copii și a pornit controalele legate de vânzările de copii și abuzurile asupra bătrânilor, “domnul Simion a primit ordin: dă-o afară de la Comisia pentru Cercetarea Abuzurilor”.

Generatia COPY-PASTE

In legatura cu discursul nationalist al lui Ciolacu, senatoarea a afirmat ca “Ciolacu a avut un discurs 90% copiat din discursurile si declaratiile mele politice! Pe bune? A ajuns Ciolacu nationalist? De cand? (…)

Helvig, Helvig nu a avut discurs nationalist? … Moderat… el e moderat ca sa nu cumva sa dea cu parul sau sa dea foc dupa…

Botin: “Auziti, da de ce-a plecat?” [Helvig]

Diana Șoșoacă: “Eii de ce-a plecat Helvig? Helvig se pregateste pentru prezidentiale.”

Botin: “Daca va da un premiu Putin, ce faceti?”

Șoșoacă: “Îl refuz! Îl refuz pur și simplu! (…) Nu cred că Vladimir Putin m-ar premia! (…) În primul rând, nu ar face niciodată așa ceva, pentru că sunt inițiatoarea acelei propuneri legislative cu privire la unirea României cu Moldova, ceea ce Rusia nu va accepta niciodată.”

Botin: “Dar povestea asta cu Rusia, că v-ați tot dus pe la ei?”

Șoșoacă: “Nu vă supărați, mie mi se pare că suntem conduși nu numai de trădători, ci și de… stupizi, necunoscători în ale diplomatiei, necunoscători în ale… nimic. Nu poți să fii, să ai relații de dușmănie cu cei pe care îi ai în jurul tău. Noi avem o poziție geostrategică foarte complicată. Depinde de cei care conduc România cum reușesc să așeze polul de putere. Noi am schimbat stăpânul rus pe stăpânul american! Pentru că eu vreau să fim țară independentă, suverană, să nu ne implicăm într-un război care nu ne aparține… Domnul Botin: care țară membră NATO a fost atacată, de noi trebuie să ne conformăm? Să implementăm articolul 5? (…) Și atunci pentru ce țara mea este făcută bază militară pentru antrenarea tuturor piloților din toate țările membre NATO, dar și ale Ucrainei? (…) Da, de ce poporul român să fie obligat fără referendum?”

EXCLUSIV: care sunt SONDAJELE REALE!

Diana Șoșoacă: “La momentul asta, sondajele reale, vă spun care sunt: PSD-ul este între 23-27%, PNL-ul are 5,8% (…) AUR-ul tot acolo, între 9% și 11%, USR-ul s-a dus sub 5%, UDMR-ul are 3%”

Botin: “Păi și cine are restul?”

Diana Șoșoacă: “Partidele naționaliste. Există un partid care a intrat de curând [SOS ROMÂNIA], așa de 1 an de zile, între 18% și 21%. Da, n-o să-ți dau domnule DA și domnule NU în veci 10.000 de euro ca să-mi spui lucrurile astea, pentru că oricum le aflu de la prietenii voștri care văd sondajele, deci le știu.”
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Maria Broască – O poveste de determinare și recuperare

Maria Broască este o junioară talentată și face parte din proiectul "Țară, țară, vrem campioane!" coordonat de Mariana Bitang...

Read More...

Campioni după 15 ani! Victorie în finala de rugby cu CSM Știința Baia Mare, scor 17-13!

Echipa de rugby a României a reușit să câștige finala Cupei României împotriva echipei CSM Știința Baia Mare cu...

Read More...
IMPACTPRESS

Explozie la etajul I al unui imobil din Giarmata, cu patru victime

Explozie la un imobil din Giarmata: Patru victime, clădiri afectate și cercetări în desfășurare Pompierii militari de la ISU Timiș...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro