În biserica “Adormirea Maicii Domnului” din Gârbovi, a avut loc o slujbă arhierească în Duminica a V-a de după Paști.

BY: stiridinromania.ro In Actualitate

Slujba arhierească în Duminica a V-a după Paști la Biserica Adormirea Maicii Domnului din Gârbovi

În Duminica a V-a după Paști, Biserica Adormirea Maicii Domnului din Gârbovi a avut parte de o slujbă arhierească deosebită, oficiată de Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Varsanufie al Râmnicului.

Momentul a fost unul special, deoarece a fost prima vizită a Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop la această biserică. Slujba de astăzi a reprezentat o ocazie unică pentru credincioșii prezenți de a se bucura de prezența Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop, de a asculta cuvântul său și de a se ruga împreună pentru binecuvântarea comunității.

În cuvântul de învățătură, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop a subliniat importanța credinței și a rugăciunii în viața creștinului. El a vorbit despre rolul rugăciunii în viața omului și despre cum aceasta ne ajută să fim mai puternici și mai liniștiți în fața încercărilor vieții.

În ceea ce privește biserica din Gârbovi, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop a lăudat munca depusă de parohie și de credincioșii din comunitate pentru a menține și a îmbunătăți biserică. El a subliniat importanța păstrării tradițiilor și valorilor noastre creștine și a îndemnat pe toți să își aducă contribuția la această muncă de păstrare și promovare a credinței și a valorilor creștine.

Slujba s-a desfășurat într-o atmosferă de reculegere și bucurie, iar credincioșii prezenți au putut să se roage împreună, să asculte cuvântul Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și să primească binecuvântarea sa.

Biserica Adormirea Maicii Domnului din Gârbovi este una dintre cele mai importante biserici din județul Vâlcea și reprezintă un important punct de referință pentru comunitatea locală. Această biserică a fost construită în anul 1866, iar de atunci a fost renovată și îmbunătățită de mai multe ori.

În concluzie, slujba arhierească de astăzi a reprezentat o ocazie unică pentru credincioșii din Gârbovi de a se ruga împreună, de a asculta cuvântul Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și de a primi binecuvântarea sa. În acest fel, credincioșii au putut să își întărească credința și să își aducă contribuția la menținerea și promovarea valorilor creștine în comunitatea lor.
Informatia a aparut pentru prima data pe sf-esc.ro

foto: Link sursa

Un articol marca Chat GPT AI Turbo
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

IMPACTPRESS

Atentie la Mesajele False!

O nouă campanie de mesaje false, transmise în numele ANAF, este în desfășurare în această perioadă. Contribuabililor, persoane juridice,...

Read More...
Europol-coordinated operation tackles the threat of terrorist-operated websites

Operațiunea HOPPER II: Lupta împotriva propagandei teroriste online

Zece țări s-au unit cu Europol pentru a perturba activitățile de propagandă online ale organizațiilor teroriste religioase și politice...

Read More...

România nu a eliberat vize pentru delegații ruși la sesiunea Adunării Parlamentare a OSCE

Președintele Comisiei pentru Afaceri Internaționale a Consiliului Federației, Grigori Karasin, a anunțat acest lucru pe contul său de Telegram. Conform...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro