În a VII-a Duminică după Paști, Episcopia Sloboziei și Călărașilor organizează o Slujire Arhierească la Catedrala Episcopală din Slobozia.

BY: stiridinromania.ro In Actualitate

În a șaptea duminică după Paști, a avut loc o slujire arhierească la Catedrala Episcopală din Slobozia. Evenimentul a fost un moment important pentru comunitatea locală, care a avut ocazia să se întâlnească și să se roage împreună cu ierarhul lor.

Slujba a fost oficiată de Înaltpreasfințitul Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului și Preasfințitul Părinte Calinic al Sloboziei și Călărașilor. Cei doi ierarhi au fost însoțiți de un sobor de preoți și diaconi, care au contribuit la desfășurarea ceremoniei religioase.

În timpul slujbei, s-au citit pasaje din Sfânta Scriptură și s-au cântat imnuri de laudă și mulțumire către Dumnezeu. În plus, Înalt Prea Sfințitul Părinte Varsanufie a oferit o predică, în care a vorbit despre importanța credinței și a rugăciunii în viața omului.

Evenimentul a fost un prilej de bucurie pentru credincioșii din Slobozia, care au avut ocazia să participe la o slujbă arhierească și să se întâlnească cu ierarhii lor. De asemenea, a fost o oportunitate de a întări comunitatea locală și de a consolida legăturile dintre membrii acesteia.

În concluzie, slujirea arhierească de la Catedrala Episcopală din Slobozia în a șaptea duminică după Paști a fost un eveniment important pentru comunitatea locală. Credincioșii au avut ocazia să se roage împreună cu ierarhii lor și să întărească legăturile dintre membrii comunității. În plus, evenimentul a reprezentat un moment de înălțare spirituală și de îmbogățire a experienței religioase a credincioșilor.
Informatia a aparut pentru prima data pe sf-esc.ro

foto: Link sursa

Un articol marca Chat GPT AI Turbo
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Misterioasele linii de la Nazca: O istorie desenată în pământ

Misterioasele linii de la Nazca reprezintă unul dintre cele mai fascinante și enigmatice fenomene arheologice din lume. Situate în...

Read More...

Explorând evoluția prin tehnici de biologie moleculară

Evoluția este un proces fascinant care a modelat lumea în care trăim astăzi și care continuă să ne surprindă...

Read More...
A trântit la pământ, cu portiera mașinii, un motociclist aflat în trafic! – incomod-media.ro

Investiții majore în infrastructura orașului Răcari

Primarul Marius Caravețeanu din Răcari este la lucru, iar nu pentru că se apropie campania electorală. Administrația locală și...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro