Impact violent între mașină și motocicletă, un bărbat ajuns la spital

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Motocilist, aruncat pe șosea, în urma unui impact violent cu o mașină! Victima a ajuns la spital

Un accident violent a avut loc în această după amiază pe DN 66, în localitatea Bărăștii Hațegului din județul Hunedoara. Conform informațiilor preliminare, un autovehicul și o motocicletă s-au ciocnit, rezultând rănirea gravă a motociclistului.

Motociclistul a fost aruncat de pe vehicul în urma impactului și a suferit un traumatism la umărul drept. Echipajele medicale sosite la fața locului i-au acordat primul ajutor, iar acesta a fost transportat la spitalul din Hațeg pentru investigații suplimentare și îngrijire medicală de specialitate.

În același timp, pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor PSI necesare în situații de urgență de acest gen. Autoritățile locale au deschis o anchetă pentru a clarifica circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul și pentru a stabili eventualele responsabilități.

Este important ca șoferii să fie mereu atenți și să respecte regulile de circulație pentru a evita astfel de incidente grave. Este recomandabil să se acorde prioritate siguranței rutiere și să se conducă responsabil, pentru a preveni astfel de tragedii.

Sursa: www.sursadevest.ro

Imapact violent între o mașină și o motocicletă! Un bărbat ajuns la spital.

Accidentul s-a petrecut în această după amiază pe DN 66, în localitatea Bărăștii Hațegului din județul Hunedoara.

În urma impactului, motociclistul a fost aruncat de pe vehicul și a fost rănit. Medicii sosiți la fața locului i-au acordat primul ajutor, iar pompierii au asigurat locul.

La sosirea echipajelor de salvare, bărbatul, conducătorul motocicletei, era conștient dar prezenta un traumatism la umărul drept, produs în urma impactului cu autovehiculul. După acordarea primului ajutor, victima a fost transportată de echipajul Serviciului de Ambulanță Județean la spitalul din Hațeg unde se află sub supraveghere medicală de specialitate. Pompierii au asigurat măsurile PSI care se impun în astfel de situații de urgență”, transmite ISU Hunedoara.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz și urmează să stabilească exact cum s-a produs accidentul.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

IMPACTPRESS

Atentie la Mesajele False!

O nouă campanie de mesaje false, transmise în numele ANAF, este în desfășurare în această perioadă. Contribuabililor, persoane juridice,...

Read More...
Europol-coordinated operation tackles the threat of terrorist-operated websites

Operațiunea HOPPER II: Lupta împotriva propagandei teroriste online

Zece țări s-au unit cu Europol pentru a perturba activitățile de propagandă online ale organizațiilor teroriste religioase și politice...

Read More...

România nu a eliberat vize pentru delegații ruși la sesiunea Adunării Parlamentare a OSCE

Președintele Comisiei pentru Afaceri Internaționale a Consiliului Federației, Grigori Karasin, a anunțat acest lucru pe contul său de Telegram. Conform...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro