Google News a fost blocat in Rusia

In Actualitate, STIRILE ZILEI
google news
virtualmag.ro

litera.ro

Dupa ce saptamanile trecute, in Rusia a fost interzis Instagram, autoritatea de reglementare a comunicațiilor din Rusia a blocat Google News, acuzându-l că permite accesul la ceea ce numește material fals despre operațiunea militară a Rusiei în Ucraina, a anunțat miercuri agenția de știri Interfax.

„Am confirmat că unii oameni întâmpină dificultăți în accesarea aplicației și a site-ului web Google News în Rusia și că acest lucru nu se datorează unor probleme tehnice din partea noastră”, a spus Google într-un comunicat.

„Am muncit din greu pentru a menține serviciile de informare precum Google News accesibile oamenilor din Rusia cât mai mult timp posibil”.

Interfax a transmis că Roskomnadzor, autoritatea de reglementare rusa, a acționat la cererea din partea biroului procurorului general al Rusiei.

„Resursa americană de știri online în cauză a oferit acces la numeroase publicații și materiale care conțin informații neautentice și importante pentru public legate de cursul operațiunii militare speciale pe teritoriul Ucrainei”, a declarat Interfax, citand din autoritatea de reglementare.

O nouă lege rusă face ilegală raportarea oricărui eveniment care ar putea discredita armata rusă.

Sursa: Reuters


Informatiile publicate de stiridinromania.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

virtualmag.ro

fashiondays.ro

Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

radu negru

Liceul tehnologic “RADU NEGRU” Galati – oferta educationala 2022-2023

LICEU ZICalificare nivel 4Domeniul PROTECTIA MEDIULUI Calificarea:-Tehnician ecolog și protecția calității mediului- 12 locuri – cod admitere 180Domeniul ELECTRONICĂ

Read More...
treasure games

„Treasure Games in the Park: Ținutul Buzăului” s-a încheiat la Gura Teghii cu o experiență fine dining alături de chef Liviu Lambrino

Primul reality show în Social Media din România, „Treasure Games in the Park: Ținutul Buzăului” s-a încheiat după o

Read More...
Lumea Tarei

Cum se faceau recrutările serviciului de Securitate din România, înainte de 1989, în combinatul siderurgic din Galați

La nivelul combinatului, în perioada de dinainte de 1989, a existat o structură bine organizată a Securităţii. Acest lucru

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online