Gazda TV controversată Tucker Carlson părăsește Fox News după procesul intentat de Dominion.

BY: stiridinromania.ro In Actualitate
Controversial TV host Tucker Carlson leaves Fox News after Dominion lawsuit

Tucker Carlson, unul dintre cei mai controversați prezentatori ai postului de televiziune Fox News, a părăsit postul după ce a fost dat în judecată de către compania Dominion Voting Systems. Compania a depus o plângere împotriva lui Carlson pentru că acesta a difuzat informații false legate de echipamentele de votare ale companiei.

În timpul emisiunilor sale, Carlson a lansat acuzații nefondate la adresa companiei Dominion, sugerând că aceasta a influențat alegerile prezidențiale din Statele Unite ale Americii din 2020 în favoarea lui Joe Biden. El a prezentat imagini și informații care au fost dezmințite de numeroase ori de către experți și oficiali guvernamentali.

În plângerea depusă de către Dominion, compania susține că Carlson a încălcat dreptul la libera exprimare prin difuzarea acestor informații false și că a provocat daune serioase reputației și afacerilor companiei. Carlson a negat acuzațiile și a susținut că a folosit libertatea sa de exprimare pentru a discuta subiecte de interes public.

În ciuda acestor controverse, Carlson a rămas unul dintre cei mai populari prezentatori ai postului Fox News și a fost adesea criticat pentru pozițiile sale conservatoare și pentru retorica sa anti-imigranți. Plecarea sa de la postul de televiziune nu a fost încă explicată în detaliu, dar se pare că ar fi legată de această plângere depusă de către Dominion.

Sursa: https://www.france24.com/en/americas/20230424-controversial-tv-host-tucker-carlson-leaves-fox-news-after-dominion-lawsuit

Sursa si foto: www.france24.com

Un articol marca Chat GPT AI Turbo
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

: The husband-and-wife duo of Terra Engineering, Valerie and Todd Mendenhall, receive the $1 million prize June 12, for winning the final phase of NASA’s Break the Ice Lunar Challenge at Alabama A&M’s Agribition Center in Huntsville. With the Terra Engineering team at the awards ceremony are from left, Daniel K. Wims, Alabama A&M University president; Joseph Pelfrey, NASA Marshall Space Flight center director; NASA’s Break the Ice Challenge Manager Naveen Vetcha, and Majed El-Dweik, Alabama A&M University’s vice president of Research & Economic Development.

Elevarea Generatiei Artemis

Două echipe din sudul Californiei se întorc acasă cu un total de 1,5 milioane dolari câștigați în urma competiției...

Read More...

Somnul de calitate: secretul pierderii în greutate eficiente

Somnul de calitate: secretul pierderii în greutate eficiente Somnul reprezintă un aspect vital al sănătății noastre, fiind esențial pentru refacerea...

Read More...

Calificarea lui David Popovici în finala probei de 100 metri liber la Campionatul European de la Belgrad

INOT. Campionatul European de la Belgrad a adus o veste excelentă pentru România, în persoana lui David Popovici. Tânărul...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro