Frații Andrew şi Tristan Tate sunt nevinovați 100%

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, Articole

Autor: ANDREI RAȚIU

Articol apărut în CERTITUDINEA Nr. 134

Celebrii influenceri şi milionari americani frații Andrew Tate şi Tristan Tate nu par să fie vinovați de acuzațiile care planează asupra lor. Aceasta este convingerea mea personală, categorică, şi o voi susține până la capăt, indiferent dacă aceşti idoli a milioane de tineri de pe toate continentele lumii, vor fi puşi sub acuzare, condamnați la închisoare sau eliberați din arestul la domiciliu din lipsa efectivă a probelor incriminatorii.

 Oricat de mult i-ar urî cineva, cât de rău intenționat sau duşman le-ar fi, se poate vedea totuşi cu ochiul liber o înscenare clasică cu femei, realizată de oculta mondială. Singura „crimă” a lui Andrew Tate a fost crearea unei mărețe şi uimitoare platforme, „THE TATE ACADEMY” pentru a ajuta tinerii să se simtă validați, inspirați, curajoşi şi motivați. Guvernele din umbră nu vor sa fii perspicace, să fii puternic mental şi fizic. Ei te vor slab, gata de programare, vaccinare şi cipare.

Mass media mainstream, care scrie o piesă de succes despre Andrew Tate şi îl condamnă, în ciuda neacuzării sale în mod oficial, este dovada că problemele cu care se confruntă frații TATE şi echipa apărării condusă de celebrul avocat american TINA GLANDIAN, este un atac coordonat şi sistematic al unor forțe puternice.

Poliția Română îi putea ține în arest maximum 180 zile dar, după trei prelungiri consecutive a mandatelor de reținere timp de 30 de zile, în prezent fraților Tate le-a fost acceptată solicitarea de schimbare a arestului din sediul poliției cu arestul la domiciliu, prin sentința Curtii de Apel de vineri 31 Martie 2023.

Niciunul dintre frați NU a fost acuzat oficial!!!

Renumiții jurnalişti şi oameni de televiziune americani PIERCE MORGAN, ALEX JONES, TUCKER CARLSON, ca şi mulți alții şi-au exprimat, în emisiunile lor din SUA, îngrijorarea cu privire la  situația fraților TATE.

Tristan Tate şi starul american Steven Segal

Andrew Tate și actorul american Steven Segal

Fostul campion mondial la kickboking Andrew Tate se identifică cu panteonul legendelor băieților. El este antisistem, antiprogresist şi anti LGBTQ+, redresând viețile a sute de milioane de tineri deprimați de pe tot globul, prin intermediul „THE TATE ACADEMY”.

Până la sfârşitul anului 2023, #AndrewTate a fost căutat pe TikTok de peste 22 de miliarde de ori, mai des decât Trump, Kim Kardashian şi regina Angliei la un loc.

Considerând că ex-preşedintele Donald Trump este ultima salvare, atât a Americii cât şi a întregii planete, Andrew Tate a declarant că el, Trump si ELTON MUSK sunt „voci ale adevărului” care au demarat „o schimbare în conştiința publică”, prezentând adevărul lumii.

 Andrew a explicat că întreaga lume ar suferi de tiranie absolută şi sclavie fără adevar. Mai mult, el spune că civilizația umană este pe calea către o astfel de soartă. Dar simte ca lupta impotriva ei a început, deoarece, zice el, „anihilarea mea a fost începutul schimbării în conştiința publică”.

Andrew Tate pe Transfăgărăşan
Andrew Tate în fața Castelului Peleş din Sinaia

Andrew Tate în Piața Kremlinului din Moscova, Rusia

TATE mai crede că ELTON MUSK aduce, ca și el, schimbări în mentalul colectiv.

„Acuzațiile NU mă vor învinge. Viitoarele negocieri de pledoarie în care să recunosc «infracțiunile» în instanță publică, în schimbul unei sentințe mai blânde, nu mă vor define”   – Andrew Tate

S-a anunțat că pe data de 11 Aprilie 2023 vor avea loc  în LONDRA, UK şi MIAMI, USA manifestatii de amploare pentru susținerea   fraților TATE.

Să sperăm că justiția din România va face în cele din urmă dreptate  în cazul fraților Andrew şi Tristan Tate!

Tristan Tate şi o parte din cei 33 de bolizi de lux deținuți
Tristan Tate în curtea casei lor…
Andrew Tate în fața Casei Parlamentului României, a doua clădire ca mărime de pe glob
Andrew Tate, Donald Trump, Elton Musc și Tristan Tate vor să salveze planeta de pericolul globalist
ELTON MUSK le-a redeschis conturile de TWITTER lui ANDREW TATE şi DONALD TRUMP, pentru FREE SPEECH
Pe 11 Aprilie 2023 au loc manifestații de protest în Londra-Anglia și Miami-USA pentru susținerea eliberării fraților TATE

Andrei Rațiu – New York, USA

 ● „PATRIOTUL AMERICAN AL ANULUI 2021 ÎN NEW YORK”

– Diplomă de recunoaştere acordată de Faith and

Freedom Coalition, SUA, semnată de Dr. Ralph Reed,

Fondator și Președinte, Membru al Consiliului

pentru Politică Națională al SUA.

Consultant atestat în Politică Internațională

la IBMI – Institulul Internațional de Management

al Afacerilor din Berlin, Germania

Business Consultant, Anti-trafficking

Consultant & Human Rights Consultant

certified at USIDHR – US Institute of Diplomacy

and Human Rights in Washington DC.

 25 total views,  8 views today

Articolul Frații Andrew şi Tristan Tate sunt nevinovați 100% apare prima dată în .

CERTITUDINEA: Link catre articol 
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Six students were ready to explain a technology they detailed on a poster.

Studenții din California ajută la soluționarea provocărilor sistemelor autonome pentru operațiuni viitoare cu drone pe Pământ și alte planete

Studenții de la o universitate care deservește o minoritate din California ajută la rezolvarea provocărilor sistemelor autonome pentru operațiunile...

Read More...
ZILELOR EUROPENE ALE ARHEOLOGIEI la Cetatea Noviodunum

Zilele Europene ale Arheologiei la Cetatea Noviodunum

În perioada 14-15 iunie 2024, la Cetatea Noviodunum din Isaccea, județul Tulcea, vor avea loc evenimente speciale dedicate Zilelor...

Read More...
Sărbătoare la Mănăstirea Rafaila- FOTO

Sărbătoare la Mănăstirea Rafaila

Într-o atmosferă de sărbătoare, credincioșii s-au adunat la Mănăstirea Rafaila pentru a comemora ziua Sfântului Luca al Crimeei, un...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro