Folosesti cartuse toner compatibile?

BY: Dan Talangescu In Business, ComunicateIncep cu sfarsitul… NU FA UPDATE DE FIRMWARE LA IMPRIMANTA!

Probabil ca acum o sa citesti cu atentie, deoarece te poate afecta serios la buzunar.

De curand producatorul de echipamente de printing HP, care a cumparat Samsung, prin 2017, a lansat mai multe update-uri de firmware pentru imprimantele si multifunctionalele produse de ei.

Din pacate aceste update-uri nu schimba mare lucru, din punct de vedere al functionarii echipamentelor. Marea modificare este la cartusele folosite.

In urma unui update de firmware echipamentul nu va mai „recunoaste” chip-ul montat pe cartus ca fiind ok, il va respinge si va functiona numai cu cartuse OEM, mult mai scumpe.

Un exemplu este cartusul toner HP CF259, in ambele variante, de mica si mare capacitate.

In urma recentului update de firmware, daca l-ai executat, nu vor mai functiona cartusele compatibile. Poti verifica versiunea imprimantei tale. Daca are terminatia 2247A inseamna ca vei folosi numai cartuse OEM, fiind ultima versiune de firmware.

Poti seta in meniul echipamentului sa nu faca automat update. Totusi, cea mai buna varianta este blocarea portului, sa nu „iasa” in internet.

Piata romaneasca si nu numai, este plina de oferte de cartuse toner compatibile de diverse calitati si preturi.

Verifica cu vanzatorul de cartuse toner varianta de firmware, inainte de a cumpara online si va scutiti, pe amandoi, de complicatii.

concurs stiridinromania


Informatiile publicate de stiridinromania.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Vehiculul Dacia Jogger 🚘 cu numărul 100.000 a ieșit pe porțile fabricii din Mioveni! 🎉 Prezentat în premieră mondială…

Vehiculul Dacia Jogger 🚘 cu numărul 100.000 a ieșit pe porțile fabricii din Mioveni! 🎉 Prezentat în premieră mondială

Read More...

Cele mai importante evenimente din această săptămână: 𝗠𝗮𝗿𝘁̦𝗶, 𝟮𝟴 𝗺𝗮𝗿𝘁𝗶𝗲 👉Echipa de handbal pleacă în Germa…

Cele mai importante evenimente din această săptămână: 𝗠𝗮𝗿𝘁̦𝗶, 𝟮𝟴 𝗺𝗮𝗿𝘁𝗶𝗲 👉Echipa de handbal pleacă în Germania, pentru returul cu

Read More...

Ziua I a conferintei internationale despre „Eugenie si Biopolitica in Europa sec. XX” ne-a oferit prelegeri remarcabile…

Ziua I a conferintei internationale despre "Eugenie si Biopolitica in Europa sec. XX" ne-a oferit prelegeri remarcabile care ne-au

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro