Flight Festival 2024 – Un festival muzical și cultural unic

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Debut în forță pentru Flight Festival! Peste 35.000 de participanți, în prima seară! Cap de afiș a fost artistul britanic James Arthur! Distracția continuă astăzi și mâine

Flight Festival, cel mai mare eveniment din vestul României a debutat vineri la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara. Festivalul, care se desfășoară în premieră în acest loc, aduce împreună muzică, artă și tehnologie într-o experiență culturală unică.

Cu o participare de peste 35.000 de oameni în prima seară, atmosfera a fost electrică. Artistul britanic James Arthur a fost cap de afiș, iar pe scenă au mai urcat Subcarpați, Mihail, Phaiser și Kuki.

Pe scena Magnetic Drum & Bass Stage s-au succedat DJ Contest, Zo, Enevel, BKB’, Metrik, Tantrum Desire și 5HA5H, în timp ce pe Wings Stage au întreținut atmosfera Kuki, Victor Stan, Andi Moisescu și Happy Flow.

Distracția va continua și în serile următoare, precum și duminică, iar programul este unul diversificat, oferind o gamă largă de artiști și genuri muzicale.

Flight Festival 2024 se distinge ca singurul festival de edutainment din Europa de Est, combinând educația cu divertismentul pentru a oferi participanților o călătorie captivantă în lumea muzicii, artei și tehnologiei.

Pentru mai multe detalii despre program și achiziționarea biletelor, cei interesați pot accesa site-ul oficial al Flight Festival. Festivitatea continuă să aducă experiențe unice și inovatoare în peisajul cultural românesc și să atragă un public numeros în fiecare seară.

Sursa: www.sursadevest.ro

Flight Festival, cel mai mare festival din vestul României a început vineri și se desfășoară în premieră la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara.

Flight Festival 2024 este un eveniment muzical care îmbină educația cu divertismentul într-o experiență culturală unică. Ca singurul festival de edutainment din Europa de Est, organizatorii sunt pregătiți să ofere participanților o călătorie în lumea muzicii, artei și tehnologiei.

Peste 35.000 de oameni au fost prezenți în prima seară. Cap de afiș a fost artistul britanic James Arthur, însă înaintea lui, pe scena George Arena au mai performat Subcarpați, Mihail, Phaiser și Kuki.

Pe scena Magnetic Drum & Bass Stage au urcat pe rând: DJ Contest, Zo, Enevel, BKB’, Metrik, Tantrum Desire și 5HA5H.

Pe Wings Stage au întreținut atmosfera Kuki, Victor Stan, Andi Moisescu și Happy Flow.

Distracția continuă și în seara asta, dar și duminică. Iată programul:

Pentru mai multe detalii și achiziționarea biletelor, puteți accesa site-uloficial al Flight Festival. Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

135 de milioane de euro, pentru construcţia noului stadion din Timişoara! A fost lansată licitaţia pentru execuţia lucrărilor

Epopeea stadionului nou din Timişoara

Timișoara se pregătește să își salute noul stadion, odată ce Compania Națională de Investiții a scos la licitație contractul...

Read More...

Performanta deosebita la Campionatul National de Inot – Cadeti (12 – 13 ani) din 2024

Campionatul Național de Înot – Cadeți (12-13 ani) s-a desfășurat la Târgoviște, în perioada 12-14 iulie 2024, unde sportivii...

Read More...

291 de localități conectate la sistemul centralizat primesc apă cu program

În prezent, coeficientul de umplere în cele 40 de lacuri de acumulare este de 80,46%, cu un volum de...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro