Finalul rondelor la Superbet Chess Classic Romania 2024

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Iată-ne ajunși la finalul rundei a 6-a la Superbet Chess Classic Romania 2024! A fost o rundă cu surprize, deschisă de 3 invitați speciali care au făcut primele mutări simbolice: Bogdan Alexandru Vițălaru, Ioan Andone și Cristi Paul. O singură victorie în runda a 6-a: cea a lui Alireza Firouzja în fața lui Wesley So. Restul partidelor s-au încheiat la egalitate.

Până în acest moment, Caruana este primul în clasament cu 4 puncte și mai sunt doar 3 runde până aflăm cine câștigă etapa Grand Chess Tour din București.

În runda a 7-a vom urmări partidele dintre: Gukesh D – Fabiano Caruana, Anish Giri – Maxime Vachier-Lagrave, Wesley So – Nodirbek Abdusattorov, Bogdan Deac – Alireza Firouzja, Ian Nepomniachtchi – Praggnanandhaa R.

Nu uitați că partidele le puteți vedea LIVE chiar aici, la Grand Hotel Bucharest. De asemenea, competiția poate fi urmărită live și pe Prima Sport de la ora 15:30, dar și online pe canalele de YouTube și Facebook SuperChess. Să fie șah!
Sursa: Federația Română de Șah.

Iată-ne ajunși la finalul rundei a 6-a la Superbet Chess Classic Romania 2024! A fost o rundă cu surprize, deschisă de 3 invitați speciali care au făcut primele mutări simbolice: Bogdan Alexandru Vițălaru, Ioan Andone și Cristi Paul. O singură victorie în runda a 6-a: cea a lui Alireza Firouzja în fața lui Wesley So. Restul partidelor s-au încheiat la egalitate. Până în acest moment, Caruana este primul în clasament cu 4 puncte și mai sunt doar 3 runde până aflăm cine câștigă etapa Grand Chess Tour din București. În runda a 7-a vom urmări partidele dintre: Gukesh D – Fabiano Caruana Anish Giri – Maxime Vachier-Lagrave Wesley So – Nodirbek Abdusattorov Bogdan Deac – Alireza Firouzja Ian Nepomniachtchi – Praggnanandhaa R Nu uitați că partidele le puteți vedea LIVE chiar aici, la Grand Hotel Bucharest. De asemenea, competiția poate fi urmărită live și pe Prima Sport de la ora 15:30, dar și online pe canalele de YouTube și Facebook SuperChess. Să fie șah!Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Federația Română de Șah
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Nutriția și performanța fizică: Rolul alimentației echilibrate în susținerea activității fizice

Nutriția și performanța fizică sunt două aspecte strâns legate între ele, având un impact semnificativ asupra sănătății și bunăstării...

Read More...

Monumente de măiestrie: Arhitectura gotică și catedralele medievale

Arhitectura gotică este unul dintre cele mai impunătoare și fascinante stiluri arhitectonice din istoria umanității. Începută în Franța în...

Read More...

Pericolul marée roșie: consecințele devastatoare asupra mediului înconjurător

Dacă stai pe malul oceanului și vezi cum apa își schimbă culoarea într-un roșu înspăimântător, ar trebui să știi...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro