Finala Superligii Suzuki se mută în Bazinul Dinamo, Steaua – Dinamo 12-7 (3-3, 3-1, 1-1, 5-2) – Scor general 2-0

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Meciul 2 din finala Superligii Suzuki dintre Steaua și Dinamo s-a încheiat cu scorul de 12-7 pentru echipa gazdă. A fost un meci intens, în care jucătorii celor două echipe au luptat până în ultimele minute ale jocului. La jumătatea ultimului sfert, scorul era de 7-6 în favoarea echipei gazdă, însă apoi Dinamo a reușit să se desprindă și să câștige partida.

În echipa Dinamo, marcatorii au fost Cosmin Radu cu 2 goluri, Bindea, Luțescu, Pîrîianu și Pandelea cu câte un gol fiecare. Aceștia au reușit să-și impună jocul și să obțină o victorie importantă în această finală.

Următoarele două meciuri din finala Superligii Suzuki sunt programate în bazinul Dinamo, pe 11 și 18 mai. Pentru ca echipa Dinamo să ajungă la al doilea meci, trebuie să câștige primul meci. Atmosfera din tribune a fost una incendiară, iar suporterii au fost alături de echipa lor pe tot parcursul jocului.

Competiția se anunță una extrem de disputată și interesantă, iar ambele echipe își doresc cu ardoare să ridice trofeul de campioană. Este de așteptat ca și următoarele meciuri să fie pline de suspans și emoție, iar rezultatul final să fie unul imprevizibil.

Sursa: Club Sportiv Dinamo București.

POLO. Finala se mută în Bazinul Dinamo Superliga Suzuki, meciul 2 Steaua – Dinamo 12-7 (3-3, 3-1, 1-1, 5-2) Scor general 2-0 Un meci intens, în care jucătorii noștri au rezistat până la jumătatea ultimului sfert. A fost 7-6 pentru gazde, după care echilibrul s-a rupt. Urmează două meciuri programate în bazinul Dinamo, pe 11 și 18 mai. Pentru a ajunge la al doilea, trebuie să-l câștigăm pe primul. Pentru Dinamo au marcat: Cosmin Radu 2, Bindea 1, Luțescu 1, Pîrîianu 1, Pandelea 2. #Dinamo #waterpolo


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Club Sportiv Dinamo București
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Realizările sale sunt fără precedent în istoria modernă

Mai sus, puteți urmări înregistrarea primului discurs al vicepreședintelui Kamala Harris după anunțul de retragere a președintelui Joe Biden...

Read More...
C7M3 crew

NASA selectează un nou echipaj pentru misiunea simulată spre Marte

NASA a selectat o nouă echipă de patru voluntari de cercetare pentru a participa la o misiune simulată către...

Read More...

O instanță din Rusia o condamnă pe jurnalista RFE/RL Alsu Kurmașeva la 6 ani și jumătate de închisoare

O instanță de judecată din Rusia a condamnat-o pe Alsu Kurmașeva, jurnalistă a RFE/RL și care deține dublă cetățenie...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro