Fii voluntar la competiția internațională de gimnastică “Rising Stars Trophy” din Timișoara

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Federația Română de Gimnastică își deschide porțile pentru pasionații de sport care doresc să fie parte din echipa de voluntari pentru organizarea competiției internaționale “Rising Stars Trophy”. Evenimentul va avea loc în perioada 4-9 aprilie 2024 la Sala Sporturilor „Constantin Jude” din Timișoara. Oportunitatea de a fi voluntar la acest eveniment aduce cu sine numeroase beneficii, printre care un contract de voluntariat, un certificat de participare, un tricou personalizat, masă asigurată și alte surprize pe parcursul competiției.

Experiența de a fi parte din echipa de voluntari la “Rising Stars Trophy” oferă posibilitatea de a lucra alături de profesioniști din lumea gimnasticii, de a învăța despre organizarea unui eveniment sportiv internațional și de a face parte dintr-o echipă dinamică și pasionată. Mai mult decât atât, voluntarii vor avea ocazia să trăiască amintiri de neuitat alături de echipa României calificată la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024.

Pentru a te înscrie ca voluntar la “Rising Stars Trophy”, trebuie să completezi formularul de înscriere disponibil la link-ul specificat până la data de 31 martie 2024. Locurile sunt limitate, așa că nu ezita să îți rezervi locul în echipa de voluntari pentru acest eveniment deosebit. Pentru orice nelămuriri sau întrebări, poți contacta echipa de organizare la adresa de email media@frgimnastica.com.

Fii parte din magia gimnasticii și alătură-te echipei de voluntari la “Rising Stars Trophy”, alături de Federația Română de Gimnastică, cea mai medaliată federație din România. Oportunitatea de a contribui la succesul unui eveniment internațional și de a trăi experiențe unice în lumea sportului te așteaptă!

Sursa: Federația Română de Gimnastică.

Ești fan al gimnasticii? Îți plac evenimentele sportive? Ai visat vreodată să fii în inima acțiunii unui mare eveniment sportiv internațional? Acum este momentul oportun! Federația Română de Gimnastică te invită să te alături echipei de voluntari pentru organizarea competiției internaționale “Rising Stars Trophy”. Locație: Sala Sporturilor „Constantin Jude”, Timișoara… Dată: 4-9 Aprilie 2024 Program: Interval 1: 8:00 – 13:00 Interval 2: 13:00 – 20:00 Bonusuri: Pe lângă satisfacția de a contribui la succesul unui eveniment internațional, toți voluntarii vor beneficia de un contract și de un certificat de voluntariat, un tricou personalizat, masa asigurată și multe alte surprize pe perioada evenimentului! Experiența de a fi voluntar la Rising Stars Trophy îți va oferi: * Oportunitatea de a cunoaște și colabora cu profesioniști din lumea gimnasticii. * Experiența unică de a învăța ce presupune organizarea unui eveniment sportiv internațional. * Șansa de a face parte dintr-o echipă dinamică și pasionată. * Amintiri memorabile alături de echipa României calificată la Jocurile Olimpice Paris 2024. Înscrieri: Nu lăsa această oportunitate unică să treacă pe lângă tine! Completează formularul nostru de înscriere la următorul link: https://form.jotform.com/231844137594361, până la 31 martie 2024 pentru a-ți asigura un loc în echipa de voluntari. Locurile sunt limitate. Înscrie-te acum! Întrebări? Dacă ai întrebări sau neclarități, nu ezita să ne contactezi la media@frgimnastica.com. Suntem aici pentru a-ți răspunde la toate întrebările! Fii parte din magia gimnasticii, fii voluntar la Rising Stars Trophy alături de cea mai medaliată federație din România! Contăm pe tine!


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Federația Română de Gimnastică
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Deplasare a unui contingent de pompieri către Franța

Astăzi, 13 iulie, a pornit către Franța cel de-al doilea contingent format din 40 de pompieri pentru schimbarea efectivelor...

Read More...

Performanțe remarcabile la INOT Campionatul țărilor Central Europene

La Campionatul țărilor Central Europene de înot, sportivele de la Dinamo au avut rezultate remarcabile. Daria Silișteanu a fost...

Read More...
Bicicliștii din toată Timișoara, uniţi-vă! Haideţi să vă spuneţi problemele cu care vă confruntaţi în traficul din oraş

Problemele bicicliștilor din Timișoara

Iubitorii bicicliștilor din Timișoara se confruntă cu numeroase provocări legate de infrastructura pentru biciclete, legislația deficitară și lipsa unor...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro