Fetele noastre se pregătesc pentru Olimpiada de Șah din 2024 în Budapesta

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Fetele noastre se pregătesc de Olimpiadă! Complexul Sportiv Național „Elisabeta Lipa” Snagov găzduiește zilele acestea primul cantonament al echipei naționale feminine!

Cantonamentul este organizat în vederea pregătirii pentru Olimpiada de Șah din 2024, care va avea loc în perioada 10-23 septembrie în Budapesta. Printre participantele la acest cantonament se numără Irina Bulmaga, Mihaela Sandu, Alessia Ciolacu și Mihaela Trifoi, jucătoare de șah de renume în România.

Este de remarcat faptul că aceste fete reprezintă o nouă generație de șahiști talentați și determinați să obțină rezultate remarcabile în competițiile internaționale. Deși șahul este considerat un sport tradițional masculin, ele reușesc să se afirme și să concureze la cel mai înalt nivel.

Antrenorul lotului este Gergely Szabo, un specialist recunoscut în domeniul șahului. Cu ajutorul său, fetele beneficiază de o pregătire riguroasă și de sfaturi prețioase pentru a-și îmbunătăți tehnica și strategiile de joc.

Cantonamentul reprezintă o oportunitate excelentă pentru fetele noastre de a se antrena împreună și de a-și consolida relațiile de echipă. Comunicarea și colaborarea sunt aspecte esențiale în șah, iar acestea vor contribui în mod cert la succesul echipei noastre la Olimpiadă.

Olimpiada de Șah este una dintre cele mai prestigioase competiții din lumea șahului și reunește participanți din diferite țări. Prin urmare, este o oportunitate unică pentru jucătoarele noastre de a se măsura cu adversare de top și de a-și demonstra nivelul de pregătire.

Cu siguranță, echipa noastră va face tot posibilul să obțină rezultate deosebite și să aducă României o medalie la Olimpiada de Șah din 2024. Ne dorim ca fetele noastre să fie inspirația pentru tinerii pasionați de șah și să demonstreze că nu există limite în ceea ce poți realiza în acest sport, indiferent de gen.

Să fim alături de fetele noastre și să le susținem în drumul lor către succesul internațional! Să fie șah!
Sursa: Federația Română de Șah.

Fetele noastre se pregătesc de Olimpiadă! Complexul Sportiv Național „Elisabeta Lipa” Snagov găzduiește zilele acestea primul cantonament al echipei naționale feminine! La cantonament participă Irina Bulmaga, Mihaela Sandu, Alessia Ciolacu și Mihaela Trifoi, iar antrenorul lotului este Gergely Szabo. Olimpiada de Șah din 2024 va avea loc în perioada 10-23 septembrie în Budapesta. Să fie șah!Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Federația Română de Șah
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Conferință de presă cu miniștrii Germaniei și Românie, alături de legende ale fotbalului

În cadrul unei conferințe de presă prilejuită de întâlnirea bilaterală dintre ministrul Federal de Interne al Germaniei, Nancy Faeser,...

Read More...
Fără apă caldă şi presiune scăzută la apa rece de la robinete! Anunţurile făcute de Aquatim şi Colterm

Probleme cu apa pentru locuitorii din Timișoara și Chișoda

Mii de timișoreni și locuitorii din Chișora vor întâmpina probleme cu furnizarea apei, în urma unor lucrări planificate de...

Read More...

Campionatele Naționale de Șah pentru Copii și Juniori 2024 – Ziua a treia

În cea de-a treia zi a Campionatelor Naționale de Șah pentru Copii și Juniori 2024 s-a jucat runda a...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro