Embargo Fest Timisoara

BY: stiridinromania.ro In Actualitate

Ediția recent încheiată a festivalului multicultural Embargo Fest, desfășurat anul acesta la Casa Tineretului din Timișoara, a fost primită cu foarte mare entuziasm de către public, fapt care s-a consemnat prin prezența considerabilă la eveniment.

Organizatorii festivalului s-au declarat încântați de modul în care a fost primită această ediție specială și spun că afluența de public a fost una foarte bună, peste 400 de oameni participând la festival. Dintre aceștia numărându-se peste 100 elevi și studenți care au beneficiat de intrarea gratuită pusă la dispoziție de către Asociația Culturală Embargo și Fundația Județeană pentru Tineret Timiș.

Cu toate că ediția din acest an a fost una restrânsă, desfășurându-se numai pe o singură zi, activitățile culturale au fost reprezentate într-un mod cât se poate de variat și de consistent. Astfel că, publicul s-a putut delecta, chiar în debutul festivalului, cu piesa de teatru “Plai cu visul unei nopți de vară”, pusă în scenă de minunații actori de la Teatrul Portabil din Timișoara. Un act care a reușit să creeze publicului un sentiment de acomodare cu atmosfera festivalului.

Spectacolul pregătit de organizatori urma să se anime tot mai mult însă, iar odată cu apariția pe scenă a trupei Hazard, spectrul sonor și-a intrat în rol, fapt care s-a simțit și în rândul oamenilor prezenți la bine-cunoscutul amplasament din cadrul Casei Tineretului, anume, În Spatele Casei.

Zbogom Brus Li, una dintre cele mai cunoscute formații de punk-rock din Serbia, a ridicat efectiv publicul de pe scaune, reușind să creeze prin muzică și show-ul scenic o atmosferă de sărbătoare adevărată, una în care dansul a devenit unica formă de mișcare în fața scenei.

Un alt moment inedit, de această din alt univers cultural, mai exact din sfera dansurilor tradiționale bulgărești, a fost oferit cu o măiestrie și, în același timp, o bucurie radiantă, de cei de la Ansamblul Slavjak. O demonstrație de pasiune și profesionalism care a țintuit publicul în holul Casei Tineretului, ca într-un soi de transă magică.

Ziua a fost încununată de spectacolul pregătit de capul de afiș al festivalului, maestrul Mihai Mărgineanu care a sosit la Timișoara însoțit de deja celebra sa bandă de instrumentiști. Publicul a avut parte de un concert deosebit, un show pe care l-au întâmpinat cu mult dans și pe care l-au savurat cu vădită bucurie.

Festivalul s-a încheiat cu un dj-set retro pus la cale de DJ Smuk din Serbia, un after party care a pus punct așa cum se cuvine, cu multă distracție și muzică aleasă, unei ediții mai mult decât reușite.
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

IMPACTPRESS

Atentie la Mesajele False!

O nouă campanie de mesaje false, transmise în numele ANAF, este în desfășurare în această perioadă. Contribuabililor, persoane juridice,...

Read More...
Europol-coordinated operation tackles the threat of terrorist-operated websites

Operațiunea HOPPER II: Lupta împotriva propagandei teroriste online

Zece țări s-au unit cu Europol pentru a perturba activitățile de propagandă online ale organizațiilor teroriste religioase și politice...

Read More...

România nu a eliberat vize pentru delegații ruși la sesiunea Adunării Parlamentare a OSCE

Președintele Comisiei pentru Afaceri Internaționale a Consiliului Federației, Grigori Karasin, a anunțat acest lucru pe contul său de Telegram. Conform...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro