Echipa de volei a Liceului Teoretic “Coriolan Brediceanu” se califică la faza județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului școlar

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Calificare județeană! O nouă reușită pentru echipa de volei fete, a Liceului Teoretic ”Coriolan Brediceanu”

Echipa de volei a Liceului Teoretic “Coriolan Brediceanu” a obținut o nouă victorie, calificându-se la faza județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului școlar. Faza locală a olimpiadei a avut loc joi, 7 decembrie, și a adus în față echipele de fete ale liceelor “Coriolan Brediceanu” și “Iulia Hasdeu”.

Sportivele de la Brediceanu, Sandra Nistor-Popovici, Raluca Bucur (din clasa a XII-a C), Jaqueline Dohor, Cassandra Gogu (din clasa a XI-a D), Iasmina Molie (din clasa a XI-a C), Iris Mărgineanțu (din clasa a X-a D), Maia Jucu (din clasa a IX-a D), Ioana Franț (din clasa a IX-a C) și Cristiana Popescu (din clasa a IX-a A), s-au impus la seturi cu scorul de 2-1, obținând astfel calificarea la faza județeană a competiției.

Profesoara Daniela Popovici, împreună cu colegul său, profesorul de educație fizică Claudiu Jivulescu, și antrenorii de la C.S.M. Lugoj, transmit felicitări călduroase și doresc succes deplin elevelor lor la etapele următoare ale Olimpiadei Naționale a Sportului școlar.

Voleibalistele de la Liceul “Coriolan Brediceanu” au demonstrat un spirit de echipă remarcabil și fair-play, concentrându-se pentru a obține cel mai bun rezultat la faza următoare a competiției. Este important de menționat că aceste rezultate bune nu pot fi obținute fără munca și dedicarea sportivelor, dar și a antrenorilor și profesorilor care îi îndrumă pe acești tineri talentați.

Participarea la Olimpiada Națională a Sportului școlar reprezintă nu doar o oportunitate de a-și măsura forțele cu alți sportivi talentați, ci și o experiență valoroasă de dezvoltare personală și de învățare a valorilor precum efortul, perseverența și fair-play-ul.

Felicitări echipei de volei a Liceului Teoretic “Coriolan Brediceanu” pentru performanța obținută și mult succes în faza județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului școlar!

Sursa si Foto: redesteptarea.ro

Echipa de volei, fete, a Liceului Teoretic ”Coriolan Brediceanu” a marcat o nouă victorie. Sportivele au obținut calificarea la faza județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului școlar.

Joi, 7 decembrie, s-a disputat faza locală a olimpiadei naționale a sportului școlar la volei, care a pus față în față echipele de fete ale liceelor ”Coriolan Brediceanu” și ”Iulia Hasdeu”.

Elevele de la Brediceanu, Sandra Nistor-Popovici, Raluca Bucur (din clasa a XII-a C), Jaqueline Dohor, Cassandra Gogu (din clasa a XI-a D), Iasmina Molie (din clasa a XI-a C), Iris Mărgineanțu (din clasa a X-a D), Maia Jucu (din clasa a IX-a D) Ioana Franț (din clasa a IX-a C) și Cristiana Popescu (din clasa a IX-a A) s-au impus la seturi cu scorul de 2-1, calificându-se astfel la faza următoare, cea județeană, a competiției.

”Le felicităm pe toate, din toată inima, la fel ca pe colegul nostru, prof. de educație fizică Claudiu Jivulescu, și pe antrenorii de la C.S.M. Lugoj, și le dorim elevelor noastre succes deplin la următoarele faze ale O.N.S.Ș”, transmite prof. Daniela Popovici.

Voleibalistele au dat dovadă de spirit de echipă și fair-play, concentrându-se pentru a obține cel mai bun rezultat la următoarea etapă Olimpiadei.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Six students were ready to explain a technology they detailed on a poster.

Studenții din California ajută la soluționarea provocărilor sistemelor autonome pentru operațiuni viitoare cu drone pe Pământ și alte planete

Studenții de la o universitate care deservește o minoritate din California ajută la rezolvarea provocărilor sistemelor autonome pentru operațiunile...

Read More...
ZILELOR EUROPENE ALE ARHEOLOGIEI la Cetatea Noviodunum

Zilele Europene ale Arheologiei la Cetatea Noviodunum

În perioada 14-15 iunie 2024, la Cetatea Noviodunum din Isaccea, județul Tulcea, vor avea loc evenimente speciale dedicate Zilelor...

Read More...
Sărbătoare la Mănăstirea Rafaila- FOTO

Sărbătoare la Mănăstirea Rafaila

Într-o atmosferă de sărbătoare, credincioșii s-au adunat la Mănăstirea Rafaila pentru a comemora ziua Sfântului Luca al Crimeei, un...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro