Dispariție misterioasă în comuna Furculești

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
L-ați văzut? Sunați la 112!

Bărbat dispărut fără urmă în comuna Furculești

La data de 11.07.2023, Dincă Marius-Cristian, în vârstă de 35 de ani, a plecat voluntar de la domiciliul bunicilor săi din comuna Furculești, județul Teleorman, și nu a mai fost văzut de atunci. Autoritățile sunt în alertă și fac apel către populație pentru a obține informații care să ajute la găsirea bărbatului dispărut.

Potrivit descrierii furnizate de către familia acestuia, Dincă Marius-Cristian are o înălțime de aproximativ 1,85 m, cântărește în jur de 70-75 kg și are părul blond, tuns scurt și ochi căprui. La momentul dispariției, el era îmbrăcat cu haine necunoscute.

Dispariția acestuia a ridicat îngrijorări în rândul comunității locale, iar autoritățile au demarat o anchetă pentru a afla mai multe informații despre circumstanțele în care s-a produs dispariția. Poliția a făcut apel către populație, solicitându-le să ofere orice informații care ar putea ajuta la găsirea bărbatului.

De asemenea, voluntarii locali s-au mobilizat și au început căutările în zonă, în speranța de a găsi indicii despre unde ar putea fi Dincă Marius-Cristian. Oamenii sunt îngrijorați și speră ca bărbatul să fie găsit în siguranță cât mai curând posibil.

Până în prezent, nu au fost furnizate informații concrete despre posibilele motive ale dispariției sau despre posibilele locuri în care s-ar putea afla Dincă Marius-Cristian. Familia acestuia a declarat că nu are niciun indiciu care să le sugereze un motiv pentru care ar fi plecat voluntar de la domiciliu și că sunt îngrijorați de starea și siguranța sa.

Autoritățile fac tot posibilul pentru a rezolva cazul și îi îndeamnă pe cei care dețin informații relevante să se adreseze poliției sau să contacteze linia telefonică de urgență 112. Este important ca toți să fim vigilenți și să oferim sprijin în găsirea lui Dincă Marius-Cristian, pentru a-l ajuta să se reîntoarcă în siguranță la familia sa.

Sursa: incomod-media.ro

La data de 11.07.2023, DINCĂ MARIUS – CRISTIAN, de 35 de ani, domiciliat în municipiul Alexandria, a plecat voluntar de la domiciliul bunicilor săi, din comuna Furculești, și până în prezent nu a revenit. Semnalmente: aproximativ 1,85 m, 70 – 75 kg, părul blond, tuns scurt, ochi căprui. La momentul dispariției era îmbrăcat cu haine […]Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Interviu Direct la Subiect cu Valentin Căprariu

Valentino: de la șofer pe TIR la influencer de succes

Valentin Căprariu, cunoscut sub numele de Valentino, a devenit unul dintre cei mai populari români pe rețelele de socializare,...

Read More...
Man and young male student demonstrate how to sleep in space to a group of elementary students

NASA Stennis: Martie 2024

NASA Stennis, lider în explorarea spațiului: Martie 2024 Centrul Spațial NASA Stennis este în plină efervescență în această perioadă, marcând...

Read More...
Sisteme agroalimentare durabile și antreprenoriat rural – Academia Română, Filiala Iași

Colaboratori din domeniul cercetării economice

Un grup de cercetători români din cadrul Institutului de Cercetări Economice și Sociale „Gheorghe Zaneˮ au realizat un studiu...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro