Diana Sosoaca: Legea suveranitatii respinsa de camera deputatilor

BY: stiridinromania.ro In STIRILE ZILEI
diana sosoaca legea suveranitatii respinsa
virtualmag.ro29 Iunie 2022 – (L315/16.05.2022) – Propunerea legislativă „Legea suveranitatii – Legea pentru protejarea interesului superior şi suveran al poporului şi al cetăţeanului român”. – respinsă de Camera Deputaţilor

Diana Sosoaca, senator si membru al partidului S.O.S.ROMANIA, a luat cuvantul astazi in replica la respingerea Legii Suveranitatii de Catre Camera Deputatilor, in principiul in care acestia nici macar nu au aratat intentia de a adauga sau de a modifica unele din amendamentele existente pentru a merge mai departe cu aceasta lege.

„Sunt unul dintre initiatori. In sensul de a sprijini o initiativa legislativa a cetatenilor romani.

Cred ca este pentru prima data cand avem peste 30.000 de semnaturi ale unor cetateni care solicita parlamentului sa ii ajute sa legifereze.

Da, poate intradevar nu respecta normele de tehnica legislativa, dar ceea ce se afla aici ar fi trebuit sa intereseze pe toata lumea.

Pentru ca de 2 ani si jumatate s-a pus in discutie suveranitatea Romaniei! Suveranitatea poporului roman!

Inteleg ca va deranjeaza pentru ca aicea se mentioneaza faptul ca nu se pot comercializa sau folosi medicamente sau dispozitive medicale, sau aplica tratamente medicale pentru care producatorul nu ofera garantii si remedii dovedit viabile impotriva efectelor adverse!

La fel e interzisa comercializarea sau folosirea medicamentelor, vaccinurilor, dispozitivelor medicale si a altor produse farmaceutice pentru care nu s-au efectuat studii clinice complete, potrivit metodologiei stabilite prin lege, cu adresabilitate directa catre vaccinul anti-covid, care are atatea efecte adverse!

Mai mult, avem: propunere de legiferare cu privire la identitatea sexuala biologica a copilului dobandita la nastere, care nu se poate modifica pana la varsta de 18 ani.

Si la fel, interzicerea punerii la dispozitia copiilor sub varsta de 18 ani a oricaror informatii sau materiale care furnizeaza informatii despre abaterea de la identitatea sexuala biologica, reasignarea de gen si homosexualitatea.

In conditiile in care la toate marsurile LGBT am vazut copii si de 6-7 ani!

Si vreau sa va intreb: Oare chiar nu ne intereseaza ce spune poporul roman?

Oare nu poporul roman ne-a trimis aici ca sa ii luam in considerare tot ceea ce doreste si sa votam in interesul lui?

Zic ca aceasta propunere ar fi trebuit sa va faca sa respectati mai mult poporul roman!

Si daca nu va placea felul in care era aranjata aceasta lege, care moficia foarte multe legi care incalca drepturile si libertatile cetatenesti, puteati sa depuneti amendamente, sau sa scoateti din fiecare cate un punct si sa modificati!

Din pacate, Parlamentul Romaniei, si vad ca si Camera Senatului, prin raportul de respingere, nu da doi bani pe poporul roman si pe unica initiativa legislativa, chiar daca nu are 100.000 de semnaturi!”

Facebook Comments Box


Informatiile publicate de stiridinromania.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.virtualmag.ro

Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Locandina-A4-mini.jpg

Alimentatie Rationala pentru Sanatate, editia 6-a

Evenimentul derulat de Arta Gustului si Colegiul Tehnologic isi propune ca si in editiile anterioare un program de educatie

Read More...
last-minute-preturi-inchirieri-auto.jpg

Pentru călătorii care se pregătesc să facă primele călătorii de vacanță: pregătiți-vă pentru șocul prețurilor.

Tarifele aeriene au crescut foarte mult. Prețul benzinei în Romania este mai mare decât a fost vreodată în această

Read More...
nottara arges

Record de spectatori la Festivalul Internațional de Teatru „Liviu Ciulei”

Peste 3500 de spectatori într-o lună! Un record de audiență și de încasări pentru prima ediție a Festivalului  Internațional de

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro