Diana Sosoaca: “De la plandemia artificială și obligatorie la războiul obligatoriu”

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, Articole, STIRILE ZILEI
diana sosoaca pandemie razboi 2023

Senatoarea Diana Sosoaca a detaliat în ultima declaraţie politică susţinută în plenul Senatului schimbările majore petrecute la nivel mondial după 2020, prin crearea de „state experimentale” și prin introducerea, după sute de ani de luptă pentru drepturi și libertăți cetățenești și de luptă împotriva discriminării, a unei „noi politici de anulare a drepturilor și libertăților cetățenești și impunerea discriminării pe toate palierele societății”.

Aceasta susține în declarația sa că „libertatea de gândire și exprimarea opiniilor au fost efectiv anulate, clasa politică conducătoare, la nivelul fiecărei țări și organizații internaționale, a impus un nou regim de tip dictatorial, instituind teroarea și frica în populația globului prin pericolul virușilor”.

Șoșoacă mai spune în declarația sa că „medicii au fost cei care au conlucrat cu mafia globalistă, au tăcut, au acceptat tratamente ucigașe și au acceptat rolul de călăi ai națiunilor” și că „s-au lăsat șantajați, manipulați, mituiți și au omorât oameni, mai mult sau mai puțin din culpă”, în timp ce puținii medici curajoși și onești au fost, ca și jurnaliștii corecți, masacrați, discriminați, anchetați, eliminați chiar”. Și avocații, judecătorii, activiștii civici și puținii oameni politici onești care au luat atitudine, au fost măcelăriți mediatic și profesional, mai adaugă senatoarea.

În acest timp, se arată în declarație, „oamenii erau omorâți în spitale, cu tratamente inadecvate, protocoale ucigașe impuse de la nivel guvernamental, internări forțate, intubări forțate, arderea plămânilor cu oxigen industrial, oxigenare în exces și continuă, până când plămânii le explodau. Apoi, erau aruncați în saci negri de plastic, goi, fără respectarea demnității umane nici măcar după moarte, fără slujbe de înmormântare, fără familii care să îi conducă pe ultimul drum și apoi aruncați în gropi săpate pe repede-înainte, ca în lagărele de exterminare naziste. A fost nevoie să moară oameni!”.

Apoi, continuă senatoarea, „Au instituit constrângerea la vaccinare! Aveau nevoie de implementarea experimentului mondial până la capăt. Vaccinare etapizată, constrânsă, până la a deveni obligatorie, cu un ser experimental” pentru ca, „după puțin timp, efectele adverse ale vaccinului anticovid să apară necontenit: morțile subite au inundat lumea, problemele grave de sănătate mai ales ale tinerilor și copiilor vaccinați au început să îngrijoreze societatea, AVC-uri, infarcturi, cancere galopante, etc.”.

In continuare, Sosoaca a afirmat ca „Virusul a dispărut, a reapărut gripa și, evident, războiul. Mult înjuratul Putin ar trebui să fie premiat: a anulat plandemia! A dispărut virusul ca printr-o magie, dar a apărut războiul! Pentru că, din nou, este nevoie să moară oameni!

La început, se mai arată în declarația politică, „pe tiparul plandemic, a fost doar înspăimântare, jocuri de război pe calculator prezentate de latrinele tv pe post de realități, apoi au început să ajungă acolo unde voiau: vânzarea armamentului vechi, producerea de armamente și tehnologii noi, subvenționarea războiului, bani de ajutoare, minciuni ale presei, instigare la ură, distrugerea actelor de cultură, totul pentru o resetare a lumii pe care o știm”.

Deși mulți dintre noi, cei cu alte opinii decât linia oficială, am solicitat negocieri pentru pace, nimeni nu dorește Pacea. Zelenski va fi judecat aspru de poporul său, pe care l-a distrus și nu se lasă până nu dezintegrează Ucraina. Marile puteri nu își mai doresc state mari, ci micuțe, care pot fi conduse ușor și manipulate.

Planurile mai-marilor lumii sunt creionate, hotărâte: statele mari să aibă soarta Yugoslaviei și Cehoslovaciei. România, Polonia, Ucraina sunt primele pe listă pentru dezintegrare. Ne-au invadat țara cu trupe străine, motivând răspunsul la atacul rușilor. Când ne-au atacat rușii acum, nu știm, că nu au atacat nici măcar un stat membru NATO? Dar, la cât de bolnav e Putin și cât de săracă e Rusia, așa cum prezintă presa șpăguită a globaliștilor, de ce sunteți toți nevoiți să dați miliarde în Ucraina? Atâtea zeci de țări adunate, nu sunteți în stare să învingeți Federația Rusă? Ne puneți pe gânduri, dragi globaliști!”, a mai declarat senatoarea.

In opinia senatoarei, este nevoie de un astfel de război „Pentru că așa se schimbă polii de putere, așa se acaparează resurse, așa se înființează și se distrug imperii, așa se desființează națiuni și țări, așa se schimbă viețile oamenilor și așa se omoară oameni! Pentru că marile imperii se ridică și apun omorând oameni nevinovați!

Redam mai jos declaratia politica integral.

“Anul 2020 a adus schimbări majore la nivel mondial, creând state experimentale și introducând, după sute de ani de luptă pentru drepturi și libertăți cetățenești și luptă împotriva discriminării, o nouă politică de anulare a drepturilor și libertăților cetățenești și impunerea discriminării pe toate palierele societății.

Libertatea de gândire și exprimarea opiniilor au fost efectiv anulate, clasa politică conducătoare la nivelul fiecărei țări și organizații internaționale, a impus un nou regim de tip dictatorial, instituind teroarea și frica în populația globului prin pericolul virușilor, care ne înconjoară oricum și sunt de ordinul milioanelor, dar cu care ne-am adaptat să trăim de-a lungul evoluției speciilor.

Presa a fost acaparată pas cu pas, plătită din bani publici, șantajată, lăsată la cheremul politicienilor corupți și incompetenți,  astfel că informația a fost trasată de cei care au inventat o pandemie, în fapt terorism sanitar și ideatic. Prin intermediul presei, oamenii au fost terifiați, mințiți, manipulați, spălați pe creier efectiv. Acest lucru s-a desăvârșit în ultimul timp, dar la această manipulare se lucrează din greu de zeci de ani. Presa a fost redusă la televiziuni și online, puținele publicații scrise și vândute la chioșcuri, de abia mai supraviețuiesc. Cum să își câștige jurnalistul un salariu? Vânzând ce i se cere! În ultimul timp minciuni, defăimări, dezinformări, insulte, calomnii și lista continuă.

Puținii jurnaliști independenți care au avut curajul să spună ”ADEVĂRUL” au fost masacrați efectiv, iar rețelele de socializare s-au dovedit de fapt, instrumentele puterii globaliste prin care se exercită controlul. S-a ajuns și la anihilarea unor jurnaliști, prin uciderea lor.  A fost nevoie să moară oameni.

Medicii au fost cei care au conlucrat cu mafia globalistă, au tăcut, au acceptat tratamente ucigașe și au acceptat rolul de călăi ai națiunilor. S-au lăsat șantajați, manipulați, mituiți și au omorât oameni, mai mult sau mai puțin din culpă. Puținii medici curajoși și onești au fost, ca și jurnaliștii corecți, masacrați, discriminați, anchetați, eliminați chiar, nu numai din viața medicală, dar din viață total. Nici acum anchetele despre morțile acestora nu au fost finalizate. Din nou, a fost nevoie să moară oameni.

Avocați, judecători, civici și puținii oameni politici onești, care au luat atitudine, au fost măcelăriți mediatic și profesional. Au fost puși la stâlpul infamiei, urcați pe eșafod, decapitați sau arși pe rug. Rugul libertății de gândire!

Din nou a fost nevoie să moară oameni!

         În acest timp, oamenii erau omorâți în spitale, cu tratamente inadecvate, protocoale ucigașe impuse de la nivel guvernamental, internări forțate, intubări forțate, arderea plămânilor cu oxigen industrial, oxigenare în exces și continuă, până când plămânii le explodau. Apoi, erau aruncați în saci negri de plastic, goi, fără respectarea demnității umane nici măcar după moarte, fără slujbe de înmormântare, fără familii care să îi conducă pe ultimul drum și apoi aruncați în gropi săpate pe repede-înainte, ca în lagărele de exterminare naziste. A fost nevoie să moară oameni!

         Apoi au instituit constrângerea la vaccinare! Aveau nevoie de implementarea experimentului mondial până la capăt. Vaccinare etapizată, constrânsă, până la a deveni obligatorie cu un ser experimental, pentru care politicienii mizerabili, medici ucigași, influenceri și jurnaliști criminali au făcut reclamă și au împins lumea la vaccinare, pentru un virus care nu era mai periculos decât o gripă, ca să aflăm acum că gripa e mai periculoasă decât covidul. Au profitat de starea materială precară a oamenilor și i-au constrâns să își vândă trupul și viața experimentului pentru un blid de mâncare. După puțin timp, efectele adverse ale vaccinului anticovid au început să apară necontenit: morțile subite au inundat lumea, problemele grave de sănătate mai ales ale tinerilor și copiilor vaccinați au început să îngrijoreze societatea, AVC-uri, infarcturi, cancere galopante etc. Medicii șpăguiți nu au mai apărut  deloc ca atunci când urlau să se vaccineze populația, s-au ascuns ca șobolanii. A fost nevoie să moară oameni! Mai puteți dormi, asasinilor?

         Dintr-o dată, virusul a dispărut, a reapărut gripa și evident războiul. Mult înjuratul Putin ar trebui să fie premiat: a anulat plandemia! A dispărut virusul ca printr-o magie, dar a apărut războiul! Pentru că, din nou, este nevoie să moară oameni!

         La început, pe tiparul plandemic, a fost doar înspăimântare, jocuri de război pe calculator prezentate de latrinele tv pe post de realități, apoi au început să ajungă acolo unde voiau: vânzarea armamentului vechi, producerea de armamente și tehnologii noi, subvenționarea războiului, bani de ajutoare, minciuni ale presei, instigare la ură, distrugerea actelor de cultură, totul pentru o resetare a lumii pe care o știm.

         De fapt, este o luptă pentru putere și supremație! De un an de zile auzim cum Putin este grav bolnav și moare, Rusia este în cădere liberă, nu mai are bani, acte de trădare îl duc la pierzanie pe Putin și regimul lui, însă USA este nevoită să scoată și mai mulți bani din visterie pentru subvenționarea războiului din Ucraina, ceea ce a iritat opinia publică și mulți politicieni din USA.

         Deși mulți dintre noi, cei cu alte opinii decât linia oficială, am solicitat negocieri pentru pace, nimeni nu dorește Pacea. Zelenski va fi judecat aspru de poporul său, pe care l-a distrus și nu se lasă până nu dezintegrează Ucraina. Marile puteri nu își mai doresc state mari, ci micuțe, care pot fi conduse ușor și manipulate.

         Planurile mai-marilor lumii sunt creionate, hotărâte: statele mari să aibă soarta Yugoslaviei și Cehoslovaciei. România, Polonia, Ucraina sunt primele pe listă pentru dezintegrare. Ne-au invadat țara cu trupe străine, motivând răspunsul la atacul rușilor. Când ne-au atacat rușii acum , nu știm, că nu au atacat nici măcar un stat membru NATO? Dar la cât de bolnav e Putin și cât de săracă e Rusia, așa cum prezintă presa șpăguită a globaliștilor, de ce sunteți toți nevoiți să dați miliarde în Ucraina? Atâtea zeci de țări adunate nu sunteți în stare să învingeți Federația Rusă? Ne puneți pe gânduri, dragi globaliști!

         De ce este nevoie de un astfel de război? Pentru că așa se schimbă polii de putere, așa se acaparează resurse, așa se înființează și se distrug imperii, așa se desființează națiuni și țări, așa se schimbă viețile oamenilor și așa se omoară oameni! Pentru că marile imperii se ridică și apun omorând oameni nevinovați!

         Mă cutremur când văd că aceste țări și acești politicieni și afaceriști care provoacă și întrețin războaie se ghidează după ideologia unuia din cei mai mari criminali ai umanității:

” Fie ca cei ce vor să trăiască, să lupte; iar cei ce nu vor să lupte în această lume a eternului război, nu merită să trăiască!” – Adolf Hitler”

Senator Diana IOVANOVICI-ŞOŞOACĂ, Partidul S.O.S. România




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Departamentul pentru Situații de Urgență a lansat Platforma Națională de Pregătire a Populației pentru Situații de Urgență

Departamentul pentru Situații de Urgență a lansat la finalul lunii februarie noul FiiPregatit.ro, Platforma Națională de Pregătire a Populației...

Read More...
Several future aircraft concepts flying over a mid-sized city with a handful of skyscrapers.

Oportunitati de colaborare cu NASA pentru inovatii aeronautice

NASA a publicat mai multe oportunități de colaborare cu inovatorii aeronautici și de a contribui la cercetările lor pentru...

Read More...

Intervenție eficientizată la incendiul de la Rafinăria Petromidia din Năvodari

În urma unui incident major petrecut la Rafinăria Petromidia din localitatea Năvodari, autoritățile au fost alertate și au intervenit...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro