Diana Sosoaca: Dan Chitic e interzis peste tot! Romanii nu mai au voie in Parlament.

In Actualitate, STIRILE ZILEI
diana sosoaca dan chitic interzis
virtualmag.ro

litera.ro

Diana Sosoaca a postat recent pe pagina sa 2 documente, unul cu cererea de acces si unul cu raspunsul Senatului Romaniei, prin care accesul acestuia este interzis accesul in Palatul Parlamentului.

Cererea doamnei senator Diana Sosoaca:

„Stimate Dl. Secretar General

Subsemnata Senator Diana Ivanovici Sosoaca va solicit participarea la lucrarile Plenului Senatului azi, 11.05.2022, la balcon, a d-lui avocat Dan CHITIC.

Va invederez ca Parlamentul Romaniei este in slujba poporului roman, iar cetatenii romani au dreptul sa participe la sedinte, iar conducerea Parlamentului are obligatia de a respecta acest drept.”

Raspunsul primit de din partea Secretarului General:

„Ca urmare a solicitarii dumneavoastra nr. XXXV/2329/11.05.2022, ora 11.48, cu privire la participarea unui invitat la lucrarile Plenului Senatului, va comunicam ca persoanei care a facut obiectul solicitarii, respectiv domnul avocat Dan Chitic, i-a fost restrictionat accesul in Palatul Parlamentului.

Mentionam ca, toate intrarile din palatul Parlamentului sunt gestionate de catre angajatii Directiei Afaceri Interne a Camerei Deputatilor care administreaza Sistemul tehnic integrat de securitate.”

Sursa: Facebook


Informatiile publicate de stiridinromania.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

virtualmag.ro

fashiondays.ro

Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

OUG 50 bani combustibil virgil daniela popescu

Ministrul Energiei: Guvernul a aprobat OUG 50 bani

In timpul sedintei de guvern de astazi 30.06.2022 a fost aprobat OUG 50 bani prin care se va reduce

Read More...
Evaluarea Națională 2022

Evaluarea Națională a absolvenților de clasa a VIII-a (sesiunea 2022): sinteza rezultatelor înregistrate după soluționarea contestațiilor

Evaluarea Națională: Ministerul Educației a publicat astăzi, 30 iunie, ora 10:30, rezultatele finale înregistrate după soluționarea contestațiilor - sesiunea

Read More...
diana sosoaca legea suveranitatii respinsa

Diana Sosoaca: Legea suveranitatii respinsa de camera deputatilor

29 Iunie 2022 - (L315/16.05.2022) - Propunerea legislativă „Legea suveranitatii - Legea pentru protejarea interesului superior şi suveran al

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online