stiridinromania.ro

Diana Sosoaca: Dan Chitic e interzis peste tot! Romanii nu mai au voie in Parlament.

In Actualitate, STIRILE ZILEI
diana sosoaca dan chitic interzis
virtualmag.ro

Diana Sosoaca a postat recent pe pagina sa 2 documente, unul cu cererea de acces si unul cu raspunsul Senatului Romaniei, prin care accesul acestuia este interzis accesul in Palatul Parlamentului.

Cererea doamnei senator Diana Sosoaca:

„Stimate Dl. Secretar General

Subsemnata Senator Diana Ivanovici Sosoaca va solicit participarea la lucrarile Plenului Senatului azi, 11.05.2022, la balcon, a d-lui avocat Dan CHITIC.

Va invederez ca Parlamentul Romaniei este in slujba poporului roman, iar cetatenii romani au dreptul sa participe la sedinte, iar conducerea Parlamentului are obligatia de a respecta acest drept.”

Raspunsul primit de din partea Secretarului General:

„Ca urmare a solicitarii dumneavoastra nr. XXXV/2329/11.05.2022, ora 11.48, cu privire la participarea unui invitat la lucrarile Plenului Senatului, va comunicam ca persoanei care a facut obiectul solicitarii, respectiv domnul avocat Dan Chitic, i-a fost restrictionat accesul in Palatul Parlamentului.

Mentionam ca, toate intrarile din palatul Parlamentului sunt gestionate de catre angajatii Directiei Afaceri Interne a Camerei Deputatilor care administreaza Sistemul tehnic integrat de securitate.”

Sursa: Facebook


Informatiile publicate de stiridinromania.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

NTI Monkeypox

Monkeypox sau Variola Maimutei, scenariul NTI de acum 1 an

In Noiembrie In 2021, NTI facea un scenariu privind Monkeypox sau variola maimutei. Un scenariu cu multe similitudini sau

Read More...
OMS tratat international

OMS si Tratatul International privind Pandemiile

OMS anunta pe 30 martie ca Liderii globali (Inclusiv Romania) se unesc în apelul urgent referitor Tratatului International privind

Read More...
Diana Sosoaca SRI

Diana Sosoaca: SRI a raspuns la Memoriul „Neutralitatea României. Pacea de la București”

Diana Sosoaca: La 2 luni după ce a fost trimis Memoriul: "Neutralitatea României. Pacea de la București", s-a primit

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online