Diana Șoșoacă continua lupta pentru Petrom! A solicitat Raportul facut asupra privatizarii si stenogramele comisiilor de ancheta!

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEISenatoarea DIANA IOVANOVICI-ȘOȘOACĂ, presedintele partidului S.O.S. ROMÂNIA, a solicitat introducerea pe ordinea de zi a Senatului a primei ședințe din sesiunea parlamentară actuală a prezentarii Raportului asupra privatizării PETROM.

Raportul, dupa cum a transmis senatoarea, a fost emis de Comisia de anchetă a Privatizării PETROM, inițiată de fostul Senator Marius Marinescu.

„Subsemnata Senator DIANA IOVANOVICI-ȘOȘOACĂ, Partidul S.O.S. ROMÂNIA, prin prezenta vă solicit să introduceți pe ordinea de zi a Senatului a primei ședințe din sesiunea parlamentară actuală prezentarea Raportului asupra privatizării PETROM emis de Comisia de anchetă a Privatizării PETROM, inițiată de fostul Senator Marius Marinescu.

În acest context vă solicit să introduceți pe ordinea de zi a primei ședințe atât Raportul menționat, cât și stenogramele ședințelor Comisiei de anchetă PETROM.

Menționez că Raportul a fost înregistrat în BP cu nr. 1872/08.11.2007, și de atunci stă ascuns într-un sertar, ceea ce este total ilegal.”

Recent, senatoarea Diana Șoșoacă a analizat neregulile grave din contractul Petrom in emisiunea Culisele Statului Paralel de la Realitatea TV, fragment care a fost preluat si transmis si de catre DIS TV.

Tot astazi, confrm Realitatea.net: Realizatoarea emisiunii CULISELE STATULUI PARALEL, Anca Alexandrescu, a ajuns, în această dimineață, la Parchetul General, pentru a intra la audiența la Gabriela Scutea ca să prezinte contractul privatizării Petrom, dar și raportul Curții de Conturi a Românie în care sunt arătate toate neregulile austriecilor de la OMV.

In articol se mentioneaza urmatoarele: „Cristian Terheș și Diana Șoșoacă sunt singurii politicieni care s-au arătat dispuși să găseasca soluții.”

concurs stiridinromania


Informatiile publicate de stiridinromania.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Ne așteaptă zile însorite, călătorii cu #Spring de asemenea! Spune-ne ce preferi: #AI sau #Realitate? Pentru noi,

Ne așteaptă zile însorite, călătorii cu #Spring de asemenea! Spune-ne ce preferi: #AI sau #Realitate? Pentru noi, e

Read More...

Te gândești la o călătorie împreună cu cei mici? 👨‍👩‍👦 Cu siguranță îți este familiar volumul mare de bagaje, pregăti…

Te gândești la o călătorie împreună cu cei mici? 👨‍👩‍👦 Cu siguranță îți este familiar volumul mare de bagaje,

Read More...

Conceput pentru aventuri epice. Reinventează explorarea! 21.03, ora 14:00 👉🏻 https://youtu.be/AoYHfeeVl74

Conceput pentru aventuri epice. Reinventează explorarea! 21.03, ora 14:00 👉🏻 https://youtu.be/AoYHfeeVl74 Citeste tot articolul pe Link catre articol Sursa si

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro