Diana Iovanovici-Șoșoacă – Singurul demnitar al României care lupta pentru respectarea drepturilor românilor in țara lor

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
diana sosoaca singurul demnitar concediu (3)

Doamna senator Diana Iovanovici-Sosoaca, presedinte al S.O.S. ROMANIA, a fost primul demnitar din România care a luat atitudine, impreuna cu partidul sau, imediat dupa discursul tinut de premierul Ungariei Viktor Orban, la Baile Tusnad.

Cu toate ca, in acea perioada doamna Senator se afla in concediu, a gasit timp sa observe si sa reactioneze la discursul lui Viktor Orban.

„Partidul S.O.S. ROMANIA, precum si eu, Senator Diana Ioavanovici-Sosoaca, am fost primii care am reactionat, si va spun ca eram in concediu, am facut si comunicat de presa (…) Noi am sesizat, am facut si acea invitatie catre partidul Fidesz, catre guvernul Ungariei, catre Viktor Orban.”

Acelasi lucru nu il putem spune si despre restul politicienilor din Romania, indiferent de apartenenta lor, acestia reactionand cu o intarziere de cel putin cateva zile.

Presedintele Romaniei, cat si Guvernul, au avut o reactie foarte intarziata, care a aparut la 5-6 zile de la producerea evenimentului. Printre altele, in discursul sau, presedintele Romaniei a mentionat: „Reacțiile spațiului public au arătat că e o problemă pentru noi” Discursul integral al presedintelui Romaniei poate fi vizualizat aici: Mai bine mai tarziu decat niciodata! Klaus Iohannis a reactionat la discursul lui Viktor Orban, dupa 6 zile! (VIDEO)

Liderul S.O.S. ROMANIA, Diana Iovanovici-Sosoaca, a mentionat ca avem un presedinte „intarziat”, care a reactionat la o saptamana de la discursul lui Orban de la adunarea UDMR-ista.

Extras din mesajul liderului SOS RO:

„Debarasati-va de UDMR!

Nu au facut altceva decat sa instige la ura interetnica, interrasiala, intre voi si romani, etnicii romani, in loc sa se ajunga la o situatie amiabila (…)

Politica Ungariei este una innacceptabila!

Da, sunt de admirat pentru faptul ca lupta impotriva globalismului, Viktor Orban este de admirat pentru patriotismul sau fata de Ungaria, si pentru tot ceea ce face, dar, raportat la tara noastra, la Romania, atitudinea lui Viktor Orban fata de Romania, fata de romani, este innacceptabila! Si este o instigare la ura interetnica!”

Liderul SOS ROMANIA, doamna Diana Iovanovici-Sosoaca, declara ca politica partidului pe care il conduce nu este una de dezbinare, ci de unificare a tuturor romanilor si minoritatilor care traiesc in Romania:

„Noi ca partid, SOS ROMANIA, avem o politica de pace. Nu imi doresc nici un fel de razboi cu nimeni.

Noi nu ne dorim o politica de divizare a romanilor sau a etnicilor care traiesc in Romania, ci dorim si ducem o politica de unificare!

Pentru ca asta ar trebui sa faca toate partidele din Romania!”
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Trecerea în neființă a general-locotenentului Ionel CRĂCIUN

Cu profund regret, anunțăm trecerea în neființă a domnului general-locotenent (rtg) dr.ing. Ionel CRĂCIUN, fost comandant al pompierilor din...

Read More...

Medaliații la individual și la echipe la etapa de la Constanța a campionatului național de gimnastică

Recent, la etapa de la Constanța a campionatului național de gimnastică, s-au acordat medalii la nivelul Junioare II, Nivel...

Read More...

Activitate educativă la Colegiul Național “Emanuil Gojdu” Oradea

Colegiul Național ”Emanuil Gojdu” din Oradea a găzduit recent proiectul 𝐒𝐞𝐢𝐬𝐦𝐨𝐆𝐨𝐣𝐝𝐮𝐋𝐀𝐁, unde seismologia și educația s-au unit pentru a...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro