Diana Iovanovici-Șoșoacă: Îi dorim lui Iohannis să rămână în Dubai! La mulți ani presei! Vreau să vă dau din Pâinea României!

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI

Aflată la Alba Iulia, la celebrarea a 105 ani de la Marea Unire, președintele S.O.S. România, Diana Iovanovici Șoșoacă a avut un mesaj special pentru presă, căreia i-a spus că o înțelege și că îi dorește să lupte pentru a scăpa de cenzură:

Vă înțeleg și știu prin ce treceți. Vă doresc să puteți scăpa de cenzură, iar dacă m-am mai enervat, a fost tocmai pentru a vă determina să luptați pentru dreptul vostru de a spune adevărul”.

În vreme ce alți lideri politici au făcut băi de mulțime flancați și apărați de forțe de ordine, președintele S.O.S. România a circulat nestingherită, înconjurată de oameni, până la Catedrala din Alba ulia, unde a început slujba închinată Marii Uniri.

Diana Iovanovici-Șoșoacă a rupt dintr-o pâine, într-un gest simbolic, spunând: ”Vreau să dau presei din Pâinea României”.

Pe de altă parte, Diana Iovanovici Șoșoacă a criticat dur acțiunile președintelui României, care a ”bifat” o recepție, înainte de a pleca, de Ziua Națională, în Dubai.

“E cel mai mare afront să pleci de Ziua Națională în Dubai. Îi dorim președintelui Klaus Iohannis să rămână în Dubai. E momentul României Mari!” – a spus Diana Iovanovici-Șoșoacă.

La Alba Iulia continuă manifestările închinate Zilei Naționale.

1.12.2023

foto: stiridinromania.ro
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Enel lucrează! Locuitorii din Tapia şi Măguri, fără apă şi curent

Întreruperi de curent electric pe străzile din oraș

Întreruperi de curent electric în Timișoara în zilele de joi, 25 iulie, și vineri, 26 iulie, între orele 9,30...

Read More...

Aproape 60% din notele de la titularizare au fost sub 7

Ministerul Educaţiei a publicat, marţi la prânz, rezultatele înregistrate la proba scrisă (17 iulie) din cadrul concursului pentru ocuparea...

Read More...
Detalii de ultimă oră, despre accidentul după care o maşină în care erau trei copii a ars ca o torţă! Ce a făcut şoferul, înainte de impact?

Accident complit: tineri inconștienți și mașină distrusă

Un accident cumplit s-a petrecut în localitatea Finiş, judeţul Bihor, unde un tânăr de doar 15 ani a fost...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro