Diana Iovanovici-Şoșoacă cere demiterea lui Raed Arafat pentru o gestionare mai responsabilă a situațiilor de urgență

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, Articole, Comunicate, STIRILE ZILEI

Tragediile repetate care au avut loc în România au adus în atenție importanța unei gestionări eficiente a situațiilor de urgență. Recentul eveniment tragic de la Crevedia reamintește dureros de dezastrul din clubul Colectiv, în pofida promisiunilor anterioare de a îmbunătăți abordarea și răspunsul în astfel de situații critice. În fața acestor încercări tragice, se impune o evaluare a responsabilității asumate în gestionarea situațiilor de urgență, iar una dintre figurile centrale în această discuție este Raed Arafat.

Senatorul Av. Diana Iovanovici-Şoșoacă, Președintele Partidului S.O.S. România, a lansat un apel ferm pentru demiterea lui Raed Arafat, pe baza preocupărilor legate de modul în care acesta a abordat și a gestionat tragediile din țară. În comunicatul emis la data de 27 august 2023, senatorul Iovanovici-Şoșoacă subliniază că “Trăim o tragedie repetată: evenimentele tragice de la Crevedia ne aduc aminte de tragedia din clubul Colectiv, în ciuda promisiunilor anterioare de a îmbunătăți gestionarea situațiilor de urgență.”

Această critică se concentrează asupra responsabilității directe pe care Raed Arafat o deține în gestionarea situațiilor de urgență și incapacității sale de a preveni astfel de tragedii și de a asigura siguranța cetățenilor. Comunicatul subliniază că “Raed Arafat a demonstrat incompetență în protecția cetățenilor, iar incapacitatea sa de a dezvolta strategii eficiente pentru protejarea cetățenilor în situații de urgență reprezintă o gravă neglijență.”

Eșecurile din răspunsul la tragediile recente sunt descrise ca fiind deficitare și inadecvate pentru prevenirea pierderilor umane. În acest context, siguranța cetățenilor români este evidențiată ca fiind prioritatea principală a Partidului S.O.S. România. Demiterea lui Raed Arafat este considerată a fi o acțiune crucială pentru a aduce o schimbare semnificativă în abordarea și gestionarea situațiilor de urgență.

“Avem nevoie de un nou început și tocmai de aceea solicit demiterea lui Raed Arafat ca fiind o schimbare necesară care să permită aducerea unei persoane responsabile care să pună pe primul loc siguranța cetățenilor,” subliniază comunicatul.

Senatorul Diana Iovanovici-Şoșoacă evidențiază că demiterea lui Raed Arafat este în interesul tuturor românilor, pentru a asigura o abordare mai bună și mai responsabilă în gestionarea situațiilor de urgență și pentru a garanta un viitor mai sigur pentru întreaga comunitate. Într-un apel puternic către valorile umane fundamentale, comunicatul concluzionează că “demiterea lui Arafat este esențială pentru a demonstra că viața și siguranța cetățenilor sunt valori care nu pot fi compromise.”
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Conferință de presă cu miniștrii Germaniei și Românie, alături de legende ale fotbalului

În cadrul unei conferințe de presă prilejuită de întâlnirea bilaterală dintre ministrul Federal de Interne al Germaniei, Nancy Faeser,...

Read More...
Fără apă caldă şi presiune scăzută la apa rece de la robinete! Anunţurile făcute de Aquatim şi Colterm

Probleme cu apa pentru locuitorii din Timișoara și Chișoda

Mii de timișoreni și locuitorii din Chișora vor întâmpina probleme cu furnizarea apei, în urma unor lucrări planificate de...

Read More...

Campionatele Naționale de Șah pentru Copii și Juniori 2024 – Ziua a treia

În cea de-a treia zi a Campionatelor Naționale de Șah pentru Copii și Juniori 2024 s-a jucat runda a...

Read More...

One commentOn Diana Iovanovici-Şoșoacă cere demiterea lui Raed Arafat pentru o gestionare mai responsabilă a situațiilor de urgență

  • Individul ăsta nu trebuie doar demis ci și diferit Justiției pentru toate abuzurile comise în pandemie, pentru genocidul împotriva poporului român comis în aceiași perioadă !! El și toți adepții lui ce au implementat aceste crime ! După parerea mea indivizii astia au omorât mulți oameni cu zile 😡😡😡😡😡fie din nepricepere fie din rea voiintă 😡😡😡😡😡

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro