Dezvaluiri uluitoare ale Dianei IOVANOVICI ŞOŞOACĂ. Despre documentul trimis de Duma de Stat Rusa in Romania, ruperea barajului Kahovka si pericolul din laboratoarele cu activitate de bioterorism!

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, Articole, STIRILE ZILEI

Declarația politică susținută de Diana Iovanovici-Șoșoacă, Președintele Partidului S.O.S. România, în ședința Senatului din data de 21.06.2023, a ridicat numeroase întrebări cu privire la siguranța românilor în urma ruperii barajului de la Kahovka.

Ruperea barajului de la Kahovka a generat o viitură uriașă, iar apele care se revarsă sunt aduse de curenți direct spre România. Florin Timofte, cercetător-biolog la Institutul Național de Cercetare si Dezvoltare Marina „Grigore Antipa” din Constanța a explicat că acești curenți vor aduce cu sine toate reziduurile din apele ucrainene, iar pe Litoralul românesc și în Dunăre se vor vedea efectele în aproximativ 10 zile. La Marea Neagră cu greu se va mai putea face baie, din cauza reziduurilor care vor fi în apă. Ceea ce ar însemna data aproximativă 24 iunie.

De asemenea, toată viitura din Ucraina se va combina și cu Dunărea, pentru că în momentul de față am avut ploi suficiente pe continent și debitul Dunării va crește în următoarea perioadă. Împreună cu viitura se vor crea niște condiții neprielnice, nu vom avea acea apă limpede, clară pe care toți turiștii o așteaptă pe litoral, probabil că apa își va schimba culoarea, vor apărea sedimentele, iar apa mării va fi tulbure un pic, practic va scădea calitatea apei”, a precizat biologul Florin Timofte.

M-aș fi așteptat să se ia imediat măsuri, mai ales pentru faptul că pe teritoriul statului ucrainean s-au găsit dezvoltate laboratoare de cercetare și de dezvoltare a agenților patogeni. Nici nu mai contează cine a distrus acest baraj, ci cum se poate opri infestarea întregii planete cu tot felul de agenți patogeni creați în aceste laboratoare, care se încadrează în activitatea de bioterorism, pentru că puhoaiele de apă vor veni încărcate cu aceste bacterii, tulpini periculoase, și se vor revărsa în Dunăre, în Marea Neagră și așa mai departe. Nu mai vorbim de faptul că terenurile din Ucraina vor fi infestate, acele terenuri care produc cereale pe care această țară le exportă în toată Europa și nu numai. Dacă vom combina aceste informații, cu reportajele prezentate de televiziunile mainstream din ultimele zile care anunță diferite epidemii, OMS care se constituie un adevărat Minister al Sănătății al Guvernului Mondial, care instituie dictatura medicală și care a omorât oameni degeaba într-o pandemie inexistentă, fiind condusă de analfabeți funcțional și criminali care răspund la comenzi politice, iar ilustrul nostru dr. Rafila, păstrat pe funcție în același Guvern cu altă pălărie, nu face decât să achieseze la actul de implementare a OMS ca organ suprastatal dictatorial cu privire la sănătatea oamenilor planetei, avem deja imaginea dezastrului sanitar mondial și de aici se poate ajunge direct la cei care au avut interes să distrugă barajul, cei care urmăresc diminuarea numărului populației pri  îmbolnăvirea acesteia, dar și un adevărat experiment mondial.

Mai mult, în toamna anului trecut, pe adresa Senatului României a fost trimis un document al Dumei de Stat al Federației Ruse, document pe care personal l-am predat la SRI solicitând să facă investigații și să ia de urgență măsuri pentru protejarea populației României. Nimeni nu a menționat nimic despre acest act, deși toate instituțiile statului român îl au și nu are caracter secret. Având în vedere că nu se iau măsuri de un an de zile și că populația este ținută în neștiință fără să fie anunțată asupra eventualelor pericole, ci doar i se induce ideea că ar fi excelentă vaccinarea (eventual) obligatorie, ce v-ar mai plăcea criminalilor!, o vaccinare eventual cu vaccinuri produse în laboratoarele ilegale de pe teritoriul altor state, care să producă o și mai mare îmbolnăvire, mă văd nevoită să vă aduc la cunoștință câteva pasaje din acest act oficial, repet, venit pe adresa Senatului României pe care l-am pus la dispoziția SRI:

”Pe baza lucrărilor efectuate de deputații Dumei de Stat, inclusiv cu deplasări pe teritoriul cercetării, putem spune că faptul de bioterorism a avut loc pe teritoriul Republicii Populare Lugansk. Vorbim despre distribuirea bancnotelor contrafăcute care au fost infectate cu o tulpină foarte periculoasă, extrem de patogenă, de tuberculoză asiatică. În prezent, pe acest fapt a fost deschis un dosar penal.

Am primit informații inițiale despre laboratorul de la Mariupol, care făcea parte din rândul laboratoarelor cu destinație veterinară. Datorită faptului că confiscarea actelor s-a efectuat în timp util, astăzi putem spune că pe teritoriul acestei unități s-au efectuat cercetări privind gangrena gazoasă și agenții patogeni care nu au nicio legătură cu medicina veterinară. În prezent, sunt investigate 124 de tulpini extrem de patogene confiscate.

Am atras atenția agenției Rospotrebnadzor, Ministerului Sănătății și Ministerului Apărării asupra pericolului real al acelor fenomene noi exotice care se propagă în diferite regiuni ale lumii și care nu au o sursă unică de infecție și apar concomitent. Acesta este virusul variolei maimuțelor și hepatita infantilă cu etiologie neclară.

Experimentele în aceste laboratoare sunt efectuate, printre altele, pe oameni care nu au posibilitatea de a le refuza – este vorba de personalul militar sau de pacienții din spitalele de psihiatrie.

Prevederile Convenției privind interzicerea armelor biologice în ceea ce privește tipurile și mijloacele de livrare sunt direct încălcate. În special, se desfășoară cercetări pe teritoriul Ucrainei care acoperă nu numai lista agenților patogeni care sunt prezentate în documente ale Organizației Mondiale a Sănătății (de exemplu, rujeola, poliomielita, tuberculoza), dar și agenți patogeni ai bolilor infecțioase periculoase, care sunt atipice pentru Ucraina, care nu se găsesc acolo, în special, Ebola și variola vera. Există informații confirmate despre brevetarea și producția de mijloace de livrare a armelor biologice cu utilizarea aeronavelor fără pilot. Pe baza rezultatelor operațiunii militare speciale, partea rusă a obținut deja o serie de mostre de astfel de echipamente.

Rapoartele ucrainene spun că nu sunt efectuate cercetări relevante pe teritoriul Ucrainei de către specialiștii ucraineni. În consecință, activitatea  pe teritoriul ucrainean este în afara acestei raportări și astfel este ascunsă de secretariatul tehnic al Convenției privind interzicerea armelor biologice, este ascunsă comunității internaționale.

Cert este că biotehnologiile sunt tehnologii cu dublă utilizare. Tot ceea ce se face în interesul producției civile, protecției sănătății și a siguranței umane, nu este interzis de nicio convenție, iar armele biologice sunt interzise în mod exhaustiv de Convenția din 1972. În același timp, tehnologiile cu dublă utilizare permit asamblarea în condiții de uzină atât a unui cărucior pentru copii, cât și a unei mitraliere.

Sub pretextul producției de vaccinuri civile și prevenirii epidemiilor, ei le-au transformat în locuri de asamblare a armelor biologice. Acest lucru este deja dincolo de orice îndoială. Materialele acumulate mărturisesc faptul că în Ucraina tehnologiile cu dublă utilizare au fost folosite în cadrul lucrărilor de cercetare în domeniul medicinei. Astfel de lucrări erau de natură militară, și nu civilă.

În prezent, comisia parlamentară a Adunării Federale a Federației Ruse, împreună cu oamenii de știință, verifică cu atenție aceste informații și, în special, examinează tipuri specifice de agenți microbiologici, biologici și toxine identificate, cantitatea acestora, echipamentul, mijloacele de livrare, precum și posibilele obiective pentru astfel de evoluții. Una dintre problemele cheie este presupusa încălcare de către Ucraina a obligațiilor internaționale în temeiul Convenției din 1972 cu privire la interzicerea perfecționării, producției și stocării armelor bacteriologice (biologice) și cu toxine și la distrugerea lor (denumită în continuare Convenția din 1972). Parlamentele naționale joacă un rol crucial în implementarea prevederilor Convenției din 1972. În acest sens, Rezoluția 1540 (2004) a Consiliului de Securitate al ONU din 28 aprilie 2004 constată nu doar necesitatea adoptării unor reglementări care să asigure respectarea tratatelor multilaterale în domeniul neproliferării armelor biologice și a altor arme de distrugere în masă, ci și a informării opiniei publice cu privire la astfel de obligații și legi. Adunarea Federală a Federației Ruse reamintește apelul Uniunii Interparlamentare de a crește gradul de conștientizare cu privire la necesitatea de a consolida disponibilitatea națională și internațională pentru combaterea răspândirii deliberate a bolilor, atât provocate de activitatea omului, cât și naturale, așa cum se reflectă în Rezoluția adoptată în unanimitate, la cea de-a 108-a Conferință de la Santiago de Chile din 11 aprilie 2003. Uniunea Interparlamentară îndeamnă cu insistență parlamentele naționale să depună eforturi pentru a dezvolta un mecanism mai eficient de monitorizare a respectării Convenției din 1972. Adunarea Interparlamentară a statelor participante ale Comunității Statelor Independente pledează, de asemenea, pentru prevenirea proliferării armelor bacteriologice și a utilizării abuzive a agenților biologici și a toxinelor cu dublă utilizare, prin dezvoltarea unui sistem de control și interdicție. În aceste scopuri, Rezoluția Adunării Interparlamentare a Statelor Părți ale Comunității Statelor Independente din 28 noiembrie 2014 nr. 41-19 a adoptat Recomandări privind punerea în aplicare a Convenției din 1972 cu privire la interzicerea perfecționării, producției și stocării armelor bacteriologice (biologice) și cu toxine și la distrugerea lor.”

În calitate de Senator al României, am obligația să apăr interesul național, mai ales dacă este pusă în pericol sănătatea poporului român. Când informațiile vin pe linie oficială, cu documente oficiale semnate de reprezentanții unui alt stat, de Parlamentul unui alt stat, sunt obligată să le am în vedere și să anunț instituțiile care pot să ia atitudine. Având în vedere că, până la acest moment, SRI nu mi-a comunicat nimic cu privire la acest demers, mă văd obligată să solicit CSAT să ia imediat act de cele menționate și să efectueze acțiuni de apărare a populației României de un eventual pericol, precum ar trebui să verifice la Consiliul de Securitate al ONU, dacă până acum nu a făcut-o, stadiul acestei probleme de interes internațional major, fiind o chestiune de securitate națională și internațională.
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Conferință de presă cu miniștrii Germaniei și Românie, alături de legende ale fotbalului

În cadrul unei conferințe de presă prilejuită de întâlnirea bilaterală dintre ministrul Federal de Interne al Germaniei, Nancy Faeser,...

Read More...
Fără apă caldă şi presiune scăzută la apa rece de la robinete! Anunţurile făcute de Aquatim şi Colterm

Probleme cu apa pentru locuitorii din Timișoara și Chișoda

Mii de timișoreni și locuitorii din Chișora vor întâmpina probleme cu furnizarea apei, în urma unor lucrări planificate de...

Read More...

Campionatele Naționale de Șah pentru Copii și Juniori 2024 – Ziua a treia

În cea de-a treia zi a Campionatelor Naționale de Șah pentru Copii și Juniori 2024 s-a jucat runda a...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro