Descinderi in Gataia: Grupare infractionala de distribuire a drogurilor de risc

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
IMPACTPRESS

Autoritățile din Timișoara au efectuat astăzi percheziții la mai multe adrese din zona localității Gătaia, în cadrul unui dosar care vizează o puternică grupare infracțională de distribuire a drogurilor de risc și mare risc. Conform investigațiilor DIICOT, bărbații implicați comercializau un sortiment variat de droguri, de la canabis la cristale sau amfetamină.

Potrivit informațiilor furnizate de pressalert.ro, cu ajutorul agenților acoperiți au fost organizate mai multe tranzacții de droguri, iar în prezent sunt în desfășurare zece percheziții în zona Gătaia. În urma acestora, au fost descoperite deja droguri la locuințele unor suspecți, iar zece bărbați urmează să fie conduși la audieri la sediul DIICOT Timișoara.

În paralel, polițiștii din cadrul IPJ Timiș efectuează percheziții în zona Făget și Dumbrăvița. Potrivit primelor informații, anchetatorii, însoțiți de trupele speciale de intervenție, au descins în 15 locații în cadrul cercetărilor care vizează mai multe dosare penale. Suspecții vizați sunt bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și furt de energie. De asemenea, polițiștii au ridicat din casa unui bărbat din Dumbrăvița două arme pentru care acesta nu deținea permis.

Aceste acțiuni reprezintă un nou pas în eforturile autorităților de combatere a criminalității organizate și a traficului de droguri în zona Timișoara. Colaborarea între diverse structuri de aplicare a legii și folosirea agenților sub acoperire demonstrează determinarea autorităților de a eradica acest fenomen infracțional.

În contextul creșterii preocupărilor legate de traficul de droguri în România, este esențial ca autoritățile să acționeze prompt și eficient pentru a stopa activitățile grupărilor infracționale. Populația trebuie să fie conștientizată cu privire la gravitatea acestui fenomen și să colaboreze cu autoritățile pentru a menține siguranța și ordinea publică în comunitățile locale.

Sursa: www.impactpress.ro
Foto: Impactpress.ro

Politistii de la BCCO Timisoara au descins, in aceasta dimineata, la mai multe adrese din zona localitatii Gataia, fiind efectuate perchezitii intr-un dosar in care este vizata o puternica grupare infractionala de distribuire a drogurilor de risc si mare risc. Din investigatiile DIICOT a reiesit ca barbatii comercializau un sortiment mare de droguri, de la canabis la CMC, cristale sau amfetamina.

Potrivit pressalert.ro, cu ajutorul agentilor acoperiti, au fost organizate mai multe tranzactii de droguri. In acest moment sunt efectuate zece perchezitii in zona Gataia. In timpul acesta au fost descoperite deja droguri la locuintele unora dintre suspecti. Iar zece barbati urmeaza sa fie dusi la audieri la sediul DIICOT Timisoara.

Tot in aceasta dimineata, politistii din cadrul IPJ Timis efectueaza mai multe perchezitii in zona Faget si Dumbravita.

Conform primelor informatii, anchetatorii, insotiti de trupele speciale de interventii, au descins in 15 locatii in cadrul cercetarilor care se fac in mai multe dosare penale. Suspectii vizati sunt banuiti de savarsirea infractiunilor de nerespectarea regimului armelor si munitiilor si furt de energie. Politistii au ridicat din casa unui barbat din Dumbravita doua arme pentru care acesta nu avea permis. (V.E.)

Foto: arhivaAcest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Semnarea Memorandumului de Înțelegere între UNICEF și MAI pentru reducerea riscului la dezastre

Astăzi, 18 iulie, la sediul MAI, șeful DSU, dr. Raed Arafat a primit vizita unei delegații conduse de Reprezentanta...

Read More...

Eurodeputata Diana Șoșoacă a fost scoasă din plenul Parlamentului European pentru că a încălcat regulile de conduită

Președinta Parlamentului European, Roberta Metsola, a cerut scoaterea din sală a Dianei Șoșoacă deoarece aceasta încerca să întrerupă discursul...

Read More...
Investiții majore pentru dezvoltarea subunităților de intervenție! Făgetul va avea stație de pompieri nouă

Stația de Pompieri Făget, O Nouă Casă Pentru Salvatori

Pompierii din Făget vor avea parte de o "casă nouă" în centrul orașului, conform unui proiect de construcție ce...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro