Declarație politică Diana Iovanovici-Şoşoacă: “Tratatul OMS, noul minister al sănătății la nivel mondial, anulează drepturile și libertățile cetățenești”

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, Articole, STIRILE ZILEI
Diana Iovanovici-Şoşoacă

“O lovitură cumplită la adresa drepturilor și libertăților cetățenești urmează să aibă loc în perioada 27 mai – 1 iunie la Geneva. Este o lovitură de stat la nivel global, pregătită de mult timp, care va afecta cele 194 de state semnatare ale OMS ce vor fi chemate să voteze Tratatul de Pandemie Globală și care vor trebui apoi să aplice la nivel internațional: ”Reglementări sanitare IHR (IHR) în următoarele 12 luni”.

Aceste acorduri vor fi obligatorii din punct de vedere juridic. OMS va avea puterea de a declara pandemii la discreția sa. Va avea toată puterea să dicteze statelor măsurile care trebuie luate, izolările care urmează să fie implementate, vaccinurile care urmează să fie injectate, discursurile care urmează să fie ținute și comentariile să fie cenzurate, să fie aduse în fața justiției, urmând repercusiuni drastice față de cei care militează împotriva acestei dictaturi medicale, care continuă crimele din plandemia din 2020, populațiile care urmează să fie internate sau strămutate. Repet, dictaturile lui vor fi obligatorii, nu vor fi sugestii sau recomandări. Pentru că perioada plandemică continuă, după ce au ieșit rezultatele experimentului social: COVID -19, genocidul omenirii.
OMS se impune ca unicul deținător al științei și orice critică va fi catalogată drept dezinformare, supusă cenzurii și pedepsită cu sancțiuni, poate chiar de natură penală.

Întrucât OMS este un braț al ONU și funcționează conform principiilor ideologiei One Health, sănătatea a fost extinsă pentru a include sănătatea animală (sălbatică și domestică), sănătatea mediului (aer, apă, pământ, silvicultură, agricultură) și sănătatea umană. (inclusiv transport, muncă, industrie, stil de viață), toate ca una.

Nu este planificat niciun mecanism de consultare, nu există contrapondere în program, nu este inclusă nicio durată, respectul pentru drepturile omului și demnitatea oamenilor a fost șters din documentul actual.

La ONU sau la OMS, toți sunt numiți fără transparență și fără consultarea cetățenilor, fără ca națiunile să își desemneze reprezentanții. Noi, popoarele lumii, nu avem nicio reprezentare, niciun drept de a vorbi sau nicio procedură de contestare a deciziilor. Nu există buton de oprire. Ei folosesc legea pentru a suspenda statul de drept. O perversiune inteligentă, folosita la un alt nivel după experimentul social Covid-19, de unde
au fost extrase concluzii despre comportamentul uman și gradul de acceptare al unei dictaturi medicale, acum ei știu cum să acționeze.

Este inadmisibil ca acest subiect să lipsească cu desăvârșire din mass-media tradițională, că politicienii noștri nici măcar nu discută despre el, nu ne vorbește nimeni despre el, că nu am fost consultați ca popor suveran și că nu există niciun plan de implicare pentru noi în acest proces, care ne privește pe toți și ne anulează dreptul de a mai decide pentru noi și copiii noștri, ne transformă în obiecte.

Cea de-a 77-a Adunare Anuală a OMS va marca începutul unei ere în care vor rămâne doar amintirea republicilor noastre constituționale, golite de substanța lor, pentru că aceste constituții vor fi anulate de facto și de iure, prin simple curele de transmitere a ordinelor venite de sus, iar acei deținători ai unei puteri legitimate de alegeri vor dispărea iar noua legislație mondială va constitui un act de represiune împotriva bandiților în caz de proteste.
Activistul James Roguski a prezentat în mediul online Top 10 chestiuni care sunt inacceptabile în amendamentele propuse la Regulamentul sanitar internațional. Iată ce ne atenționează acesta:

 1. Trei niveluri de instigare la frică: (articolele 1, 5, 8 și 12) Este inacceptabil să se acorde directorului general al OMS autoritatea de a declara unilateral o alertă de acțiune timpurie (EAA) și o urgență pandemică (EP), pe lângă o urgență de sănătate publică de interes internațional (PHEIC), fără absolut nicio supraveghere și fără controale sau echilibre asupra puterii sale.
 2. Carantina: (articolele 24, 27 și anexele 4 și 8) Adăugarea unor amenințări suplimentare de carantină pentru persoanele care călătoresc este inacceptabilă.
 3. Documente necesare pentru călătorie: (articolele 35, 36, 37 și anexele 3 și 8) Solicitarea unor documente medicale suplimentare, cum ar fi certificatele de testare, pentru a restricționa capacitatea unei persoane de a călători liber este inacceptabilă.
 4. Vaccinuri autorizate de OMS pentru utilizare de urgență: (Anexa 6) Solicitarea “vaccinurilor”, în special a celor autorizate pentru utilizare de urgență, este inacceptabilă.
 5. Obligarea actorilor nestatali să respecte măsurile de sănătate publică: (articolul 42) Constrângerea “actorilor nestatali” să se conformeze dictatelor guvernamentale este inacceptabilă.
 6. Supraveghere: (Anexa 1-c-i) Invadarea continuă și din ce în ce mai mare a vieții noastre private este INACCEPTABILĂ.
 7. Proliferarea agenților patogeni cu potențial pandemic: (articolul 44 și anexa 1) Facilitarea proliferării agenților patogeni cu potențial pandemic și a datelor privind secvența genetică a acestora printrun sistem de acces la agenți patogeni și de partajare a beneficiilor este absolut inacceptabilă.
 8. Autoritatea națională RSI (articolul 4 și articolul 44-e) Este inacceptabilă solicitarea de a aloca resurse umane și financiare și de a ne adapta legislația națională prin crearea unei autorități naționale internaționale de reglementare în domeniul sănătății.
 9. Divulgarea datelor cu caracter personal: (Articolul 45) Permiterea divulgării publice a datelor cu caracter personal este inacceptabilă.
 10. Cenzură: (Anexa 1-c-vi și Anexa 1-5-vii) Încercarea de a limita libertatea de exprimare sub pretextul combaterii dezinformării este INACCEPTABILĂ.
  Solicit Guvernului României, cât mai ales Ministrului Sănătății, fost reprezentant al României la OMS, să ia imediat atitudine împotriva masacrării drepturilor și libertăților cetățenești și să respingă categoric acest set de măsuri, sau poporul va reacționa conform constituției și CEDO.
  Nu vă puneți cu poporul român! Ne-ați vândut și omorât destul! Noi nu am uitat cei 65.000 de mii de oameni pe care i-ați omorât cu premeditare în pandemie și ia-ți aruncat în saci negri de plastic ca pe niște câini striviți pe marginea drumului! Criminalilor! Gata! E destul! Până aici!”

Declaraţie politică în Senatul României
Senator Av. Diana Iovanovici-Şoşoacă
Preşedintele Partidului S.O.S. România
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Ministrul ucrainean de Externe, în China pentru discuții legate de oprirea războiului

Vizita ministrului ucrainean de Externe, Dmitro Kuleba, va dura până vineri și este prima pe care o face în...

Read More...
Enel lucrează! Locuitorii din Tapia şi Măguri, fără apă şi curent

Întreruperi de curent electric pe străzile din oraș

Întreruperi de curent electric în Timișoara în zilele de joi, 25 iulie, și vineri, 26 iulie, între orele 9,30...

Read More...

Aproape 60% din notele de la titularizare au fost sub 7

Ministerul Educaţiei a publicat, marţi la prânz, rezultatele înregistrate la proba scrisă (17 iulie) din cadrul concursului pentru ocuparea...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro