Cu Orange PrePay, clienții au avantaje duble pentru reîncărcările din My Orange

BY: stiridinromania.ro In Business, Comunicate, Lifestyle
Orange Prepay liber la net

Primăvara acesta, clienții Orange PrePay au liber la dat pe net pentru că sunt răsplătiți cu bonusuri de internet pentru fiecare reîncărcare efectuată.

Astfel, cu fiecare reîncărcare cu credit sau cu o opțiune, clienții Orange PrePay au parte de 10 GB bonus pentru fiecare 1€ credit reîncărcat. Online avantajele sunt duble, așa că aceștia pot uita de grija consumului de net, pentru că  fiecare reîncărcare cu credit sau cu o opțiune, realizată din My Orange, le aduce un bonus dublu de 20 GB la fiecare 1€ credit reîncărcat.

Toate bonusurile sunt valabile timp de 60 de zile și pot fi folosite cu opțiune activă de minimum 5€ credit, iar în roaming cu o opțiune de minimum 10 € credit, în limita de date disponibile în roaming SEE.

In plus, indiferent de opțiunea aleasă, clienţii PrePay au acces la cele mai bune viteze de internet și cea mai bună acoperire mobilă, în cea mai bună rețea din România. Performanțele rețelei Orange România au fost recunoscute de auditori independenți precum Ookla care a acordat premiile Speedtest Awards™ pentru „Cea mai rapidă rețea mobilă”, „Cea mai mare acoperire mobilă”, „Cea mai bună rețea mobilă” și „Cea mai rapidă rețea fixă”.

Mai multe detalii despre campanie pot fi găsite pe: orange.ro/liberpenet




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Mat Bevill, the associate chief engineer for NASA’s SLS (Space Launch System) Program, plays a crucial role in the development and flight of the SLS mega rocket. His NASA journey started as an intern, led him to have hands-on experience with solid rocket boosters, and landed him in the position of supporting the SLS Chief Engineer’s Office.

Mat Bevill, o piesa importanta in istoria spatiala

Unul dintre cei implicați în evenimentele semnificative din istorie este Mat Bevill. În calitate de inginer șef asociat pentru...

Read More...
ANUNȚ PREALABIL PRIVIND AFIȘAREA PUBLICĂ A DOCUMENTELOR TEHNICE ALE CADASTRULUI

Anunț publicare documente cadastru pentru UAT CHECEA

Primăria UAT CHECEA, din județul Timiș, a anunțat publicarea documentelor tehnice ale cadastrului pentru mai multe sectoare din intravilanul...

Read More...
O tânără s-a sinucis de rușine. Avea doi copii mici, dar nimic nu a mai contat

Tragedia unei tinere din Vaslui

O tragedie a avut loc în localitatea Zorleni din județul Vaslui, unde o tânără de doar 27 de ani...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro