Copiii aflați în excursie școlară în Devon au observat înotătoarea de rechin în apă – dar totul nu a fost așa cum părea | Știri din Marea Britanie

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, Magazin

Școlarii aflați într-o excursie pe coasta Devon s-au speriat când au văzut înotătoarea a ceea ce părea a fi un mare rechin alb în mare.

Copiii erau într-un safari pe mare în Torquay când profesorul lor a zărit prădătorul și l-a alertat pe căpitanul de ambarcațiune Ron Hughes.

Cu toate acestea, domnul Hughes a bănuit că ceva nu era în regulă atunci când a îndreptat barca către obiectul înalt de două picioare și a observat că nu se mișcase.

Aceste suspiciuni au fost confirmate când a scos aripioarele din apă pentru a descoperi că era atașată de un cadru de lemn.

Înotătoarea în sine fusese sculptată din spumă izolatoare întărită, care fusese vopsită cu gri închis înainte de a fi fixată pe cadru și plasată la aproximativ 300 de metri de coastă.

Scriind pe Facebook, domnul Hughes a spus: „Hmm, nu am fost păcălit mult timp.

„Lipsa mișcării și lipsa înotătoarei caudale m-au făcut să investighez mai departe. Arăta ca Great White, înotătoarea prea lată pentru peștele soare?

„Nu pot să spun că sunt foarte impresionat. Farse de genul acesta pot avea un efect foarte real asupra afacerilor de coastă de vară. Ca să nu mai vorbim că practic este vorba de aruncarea de gunoi marine deliberată.

„Indiferenți dintre motivele din spatele acestei cascadorii, fiți siguri că nu a existat niciodată vreo dovadă a Marii Albi în South Devon.”

Citeşte mai mult:
Cât de infamă ceartă între vedetele din Jaws a devenit subiectul unei piese din West End

Înotătoarea falsă de rechin a fost de fapt o farsă elaborată, cu un afiș anonim pe Facebook care scria: „M-am distrat și am pus comunitatea să vorbească.

“Vreau doar să-i asigur pe toată lumea că nu ai de ce să te temi în mare. Rechinul recent trebuia să fie pentru un videoclip personal pe care nu mă așteptam să-l observe cineva.”

Imagine:
Înotătoarea a fost atașată de un cadru de lemn și așezată în mare. Poză: RobHughes/DevonSeaSafari/BNPS

Farsa a fost similară cu cea făcută în filmul clasic Spielberg Jaws, în care doi băieți și-au legat aripioarele de rechin pe spate pentru a-i speria pe înotătorii din Amity Island.

Obținând una dintre replicile emblematice ale filmului, unul dintre comentariile de sub postarea domnului Hughes pe Facebook spunea simplu: „Vei avea nevoie de o barcă mai mare!”

Informatia a fost publicata pentru prima data de news.sky.com

Sursa si foto: Click aici
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Până în primăvara anului viitor, România va avea gata de luptă toate cele patru sisteme Patriot

Ministerul Apărării are în prezent patru sisteme de apărare antiaeriană Patriot, însă doar două sunt operaționalizate. Al doilea a...

Read More...
Zilele patrimoniului de la Povergina! Sărbători culinare în pădurile Făgetului

Sărbătoarea de la Povergina

Asociația My Banat și localnicii din Făget îi invită pe toți bănățenii să se alăture sărbătoririi de Sfântul Ilie,...

Read More...

Israelul lansează noi lovituri în Gaza, după atacul din weekend care a ucis zeci de persoane în zona de siguranţă

Martori citați de AFP au spus că avioanele de război israeliene au lovit centrul Fâșiei Gaza iar focurile de...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro