Contractele sufletești ale animalelor și viețile anterioare ale animalelor de companie fac parte din procesul de reîncarnare a animalelor de companie?

BY: stiridinromania.ro In Lifestyle
pets

Majoritatea îngrijitorilor de animale de companie iau în considerare membrii familiei animalelor de companie. După moartea unui animal de companie, mulți proprietari de animale de companie sunt supuși tuturor proceselor de doliu uman. Reîncarnarea animalelor este o nouă perspectivă spirituală și o resursă pentru sprijinirea durerii pierderii animalelor de companie.

Sunt contractele sufletești ale animalelor și animalelor de companie sunt reale. Da! Primul tip de contract sufletesc animal se numește „Karmic”. Un contract karmic afectează destinul într-o singură încarnare. Un contract karmic este limitat la acea anumită viață și poate fi totuși un segment al unui angajament sufletesc mai mare pentru reîncarnări multiple în viața unui proprietar. Iată câteva exemple:

1. Un câine de echipă de bombe care moare descoperind un câmp minat pentru a-și salva plutonul.

2. Un câine de terapie care inspiră un pacient cu Alzheimer dintr-o casă de locuit asistată să vorbească pentru prima dată după mulți ani.

Acestea sunt experiențe care afectează destinul tovarășului lor uman. Karma animalului (sau alegerea sufletului) a facilitat rezultatul interacțiunii cu acel om.

Numărul de acorduri încheiate între sufletul unui animal de companie și persoana acestuia determină cantitatea de vieți anterioare ale animalelor de companie pe care un animal le va împărtăși cu însoțitorul său într-o singură viață sau de-a lungul mai multor vieți.

Mai jos sunt câteva tipuri de aranjamente spirituale pentru animale de companie pe care un animal le poate configura în procesul său de reîncarnare:

Suprasuflet: Este atunci când animalul de companie întârziat se contractă pentru a direcționa un animal de companie nou sau fost dintr-o perspectivă „mai înaltă”.

Plimbare în contract: Este atunci când energia animalului de companie decedat se mută în corpul altui animal de companie care a fost de acord să se mute atunci când energia animalului de companie decedat se reîncarnează.

Impletitura sufletească: este un contract comun atunci când animalul de companie decedat se întoarce ca coleg de cameră în corpul unui animal de companie actual.

Nou contract corporal: energia animalului de companie care a trecut revine într-o nouă formă fizică.

Viața de apoi a animalelor este intervalul de timp în care energia vitală a unui animal de companie rezidă într-un loc sacru după ce acestea au trecut peste Podul Curcubeului. Sufletul unui animal de companie poate fi „în serviciu” sau poate trăi în această dimensiune pentru totdeauna sau poate alege să se reîncarneze.

Prin urmare, după moartea unui animal de companie și în timpul durerii de pierdere a animalului de companie, aveți încredere în inima voastră că energia și iubirea forței vitale a animalului dvs. nu se termină niciodată. Procesul de reîncarnare a fost îmbrățișat de multe dintre cele mai vechi religii ale lumii. Chiar dacă ești un sceptic, ce ai de pierdut luând în considerare această posibilitate?

Dacă este ceea ce ai contractat să faci, s-ar putea să fie doar o chestiune de timp până când iubitul tău animal de companie se întoarce să fie alături de tine!

Source by Brent Atwater
Foto: Pixabay
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Conferință de presă cu miniștrii Germaniei și Românie, alături de legende ale fotbalului

În cadrul unei conferințe de presă prilejuită de întâlnirea bilaterală dintre ministrul Federal de Interne al Germaniei, Nancy Faeser,...

Read More...
Fără apă caldă şi presiune scăzută la apa rece de la robinete! Anunţurile făcute de Aquatim şi Colterm

Probleme cu apa pentru locuitorii din Timișoara și Chișoda

Mii de timișoreni și locuitorii din Chișora vor întâmpina probleme cu furnizarea apei, în urma unor lucrări planificate de...

Read More...

Campionatele Naționale de Șah pentru Copii și Juniori 2024 – Ziua a treia

În cea de-a treia zi a Campionatelor Naționale de Șah pentru Copii și Juniori 2024 s-a jucat runda a...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro