Contestatia unei amenzi de circulatie a soțului Dianei Sosoaca, folosita pentru a readuce atentia pe cazul Goracci

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Goracci cazul sosoaca

Contestarea unei amenzi de circulatie, mai exact a unui proces verbal de contravenție din partea domnului Silvestru Șoșoacă, soțul senatoarei Diana Iovanovici-Sosoaca, tine titlul ziarelor din presa din Romania pentru a pune presiune pe justiție și pentru a readuce în atenția opiniei publice cazul Goracci.

Dumitru-Silvestru Șoșoacă, simțindu-se nedreptățit de o amendă primită la mijlocul lunii iunie a.c. din partea poliției, a solicitat anularea procesului verbal de contravenție.

Presa mainstream a gasit imediat un motiv pentru a pune din nou presiune pe justiție și pentru a incerca influentarea cazul Goracci. Un motiv de altfel banal in Romania, o contestatie a unei amenzi de circulatie nefiind ceva iesit din comun.

Domnul Dumitru Silvestru Șoșoacă este asimilat ca demnitar de stat în calitate de soț al doamnei senator Diana Iovanovici-Șoșoacă, rechizitoriul împotriva acestuia fiind bazat pe alin. (1) din legea 257 Cod Penal în loc să fie bazat pe alin. (2) și (3), căci victima este chiar el.

Silvestru Sosoaca are un proces la începutul săptămânii viitoare unde solicită retrimiterea dosarului la parchet spre a fi anchetat conform faptelor
petrecute în luna decembrie a anului trecut, când echipa jurnalistei Goracci (formata dintr-un cetatean sârb, un turc și o româncă) a intrat în incinta cabinetului de avocatură a doamnei Senator Diana Iovanovici-Șoșoacă sub pretextul unui interviu, după ce, în prealabil, acestia vizitasera bazele militare americane de la Deveselu din județul Olt și Cincu din județul Brașov.

In sediul de avocatura al doamnei Senator Diana Sosoaca jurnalista Lucia Goracci a fost introdusa chiar de un echipaj de politie, lucru care a dus la o inflamare si mai mare a spiritelor, fapt care denotă o atitudine, fie de complici la infracțiune, fie de ageamii care nu știu cum să-și facă meseria și cum să stingă niște conflicte spontane, în loc să le ațâțe și să le facă să degenereze în cu totul și cu totul altceva, în acuzații neîntemeiate de ultraj tocmai la adresa victimelor care se aflau în propria locuință, pe deasupra și asimilați în funcții cu demnitate publică“, scrie glasul.info.

Foto: 3dots.ro
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

NASA Astronomer Sees Power in Community, Works to Build More

Comunitatea Stiintifica: O Aventura Colectiva

O astronomă de la NASA, Dr. Natasha Batalha, dezvăluie că unul dintre cele mai bune aspecte ale muncii sale...

Read More...

Laurențiu Badea, campion la dublu la Siauliai Open by Toyota U16 din Lituania

Laurențiu Badea, un tânăr tenismen român în vârstă de 14 ani, a reușit să obțină un succes notabil la...

Read More...
România și Suedia în perioada celui de-al Doilea Război Mondial – Academia Română, Filiala Iași

Prezentarea lucrării România și Suedia în perioada celui de-al Doilea Război Mondial

Centrul de Istorie a Secolului XX organizează joi, 22 februarie 2024, de la ora 18:00, prezentarea lucrării "România și...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro